Toni Kroos
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Toni Kroos - 8
Én tartom, hogy nem menne Isconak a jobboson a játék.
Sebessége nincs meg hozzá hogy megfussa a pálya vége felé a játékosokat a cseleket meg ő is balról befelé indítja.
Jesé is csak vergődik a jobboson általában, ha beáll. A baloson érezhetően jobb teljesítményt hoz le.
Formációt meg biztos hogy nem fogunk váltani Isco miatt lehetne ő a kapufa helyén is a legjobb
Sebessége nincs meg hozzá hogy megfussa a pálya vége felé a játékosokat a cseleket meg ő is balról befelé indítja.
Jesé is csak vergődik a jobboson általában, ha beáll. A baloson érezhetően jobb teljesítményt hoz le.
Formációt meg biztos hogy nem fogunk váltani Isco miatt lehetne ő a kapufa helyén is a legjobb
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk ezen a poszton lenne James is a legjobb. Csak sajnos ilyen poszt nem lesz a csapatban.numberone1 írta:Nem is kellene neki a szelen jatszania, hanem a 3 kp elott szabadon.KAG írta:Mármint Isco helyére és Isco meg fel James helyére nem?
Amúgy szerintem ez sem működne.
Isco jobboldalon nem tudna nagy játékot hozni szvsz
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem a legtobb hazai meccsen nem szukseges a 2 horvat 1 nemet.hehe írta:hát azért isco bőven > mint hamesz.
lehet versenyeztetni jesét, lucast meg iscot, de valszeg utóbbi a legjobb játékos, természetesen az első hármasba.
kp meg a lehető legoptimálisabb 2 horvát 1 német.
Ezt csak akkor tudnank meg, ha Zidanenal is ugyanolyan szar lenne, mint Benitez alatt. Benitez sok jatekos rossz formajaert felelos.Közel sem biztos, hogy az első hármasba a legjobb Isco, emlékszek a jobbon milyen pocsék volt, kb mint tegnap James.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Közel sem biztos, hogy az első hármasba a legjobb Isco, emlékszek a jobbon milyen pocsék volt, kb mint tegnap James.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát azért isco bőven > mint hamesz.
lehet versenyeztetni jesét, lucast meg iscot, de valszeg utóbbi a legjobb játékos, természetesen az első hármasba.

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem is kellene neki a szelen jatszania, hanem a 3 kp elott szabadon.KAG írta:Mármint Isco helyére és Isco meg fel James helyére nem?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mármint Isco helyére és Isco meg fel James helyére nem?
ZIDANE
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
alibiexpress.Realista24 írta:Középszer. Alibi.ziro4vr írta:106/102 nem gyenge azért, pláne hogy voltak ott komoly keresztlabdák is. Végre felfelé megy az ő formája is, kellett már nagyon.
amúgy tavaly szar volt már, valszeg elfáradt, de most jól teszi, magabiztos, jól nyomja.
modric viszont nincs ott, ahol volt.
kovacsics kell btw hamesz helyére, tegnap is nyilvánvalóvá vált.

a formaidőzítés gyerekek, a formaidőzítés.ziro4vr írta:106/102 nem gyenge azért, pláne hogy voltak ott komoly keresztlabdák is. Végre felfelé megy az ő formája is, kellett már nagyon.
perez is csak altatott rafával, hogy aztán robbanthasson zizouval. akinek köszönhetően pedig értelemszerűen úgy egyéni, mint csapatszinten is felfelé ível a forma.
#undecima
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Középszer. Alibi.ziro4vr írta:106/102 nem gyenge azért, pláne hogy voltak ott komoly keresztlabdák is. Végre felfelé megy az ő formája is, kellett már nagyon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
106/102 nem gyenge azért, pláne hogy voltak ott komoly keresztlabdák is. Végre felfelé megy az ő formája is, kellett már nagyon.
Nem illik.
Nálam ő a meccs embere. Most nagyon tetszett a játéka, a passzai, a helyezkedése minden egyben volt. Én úgy éreztem, hogy most Modrictól is átvette a karmesteri szerepet. Nagyon kellett az a higgadtság oda, amit bemutatott.
astromadridom.hu :Đ :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Fuentealbilla
Nem joslas, hanem velemeny. Ha josolni tudnek nem a focival foglalkoznek 
Illetve amiota nezem a focit azota nem lattam hasonlot igy erre alapozom. Pedig volt itt egy Figo--Zizu-Guti fele sor is... Persze teny, hogy az a csapat illetve kp sor direktebb jatekot jatszott talan.
Illetve amiota nezem a focit azota nem lattam hasonlot igy erre alapozom. Pedig volt itt egy Figo--Zizu-Guti fele sor is... Persze teny, hogy az a csapat illetve kp sor direktebb jatekot jatszott talan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na. Egy újabb jós a Madridom userei közöttFuentealbilla írta:Pont, h ez a sor soha nem lesz jo pelda... ugyanis meg egy ilyen labdabiztos kp sort akiktol elvenni keptelenseg a labdat nem fog szulni senki a 21. Szazadban... igy teljesen mindegy volt, hogy tudnak e vedekezni vagy sem... na arrol nem is beszelve, hogy ott csapatszinten is jobban utott ez a letamadas dologKerlon írta:Elmúlt évek Barcaja mindig jó példa lesz a kozrppalyas problemaitokra. Vagy nektek Vedekezesben komolyabbnak számított az Iniesta - Buszkecc - Xavi 3as?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát pont ez az, csapat szinten kell ezt megoldani, a labdatartással meg semmi baja nem lesz a Toni, Modric-Isco/Kovacic 3-asnak, ha az egész csapat összeszokik egy normális rendszerben.Fuentealbilla írta:Pont, h ez a sor soha nem lesz jo pelda... ugyanis meg egy ilyen labdabiztos kp sort akiktol elvenni keptelenseg a labdat nem fog szulni senki a 21. Szazadban... igy teljesen mindegy volt, hogy tudnak e vedekezni vagy sem... na arrol nem is beszelve, hogy ott csapatszinten is jobban utott ez a letamadas dologKerlon írta:Elmúlt évek Barcaja mindig jó példa lesz a kozrppalyas problemaitokra. Vagy nektek Vedekezesben komolyabbnak számított az Iniesta - Buszkecc - Xavi 3as?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Bocs a stílusért, csak nálam kiverte a biztosítékot, hogy szerinted Kroos alibizik, meg nem elég amit nyújt.miro írta:Leírtam már,Én nem veszekedni járok ide. Sokan írtak ellen érvet,de nem úgy ahogy Te.
Nem kell, mert teljesen máshogy látom, mint Te.miro írta:Nem írom le ezeket teljesen még egyszer,ha érdekel úgy is fektetsz bele annyi energiát hogy visszaolvasol mire gondolok..
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Fuentealbilla
Pont, h ez a sor soha nem lesz jo pelda... ugyanis meg egy ilyen labdabiztos kp sort akiktol elvenni keptelenseg a labdat nem fog szulni senki a 21. Szazadban... igy teljesen mindegy volt, hogy tudnak e vedekezni vagy sem... na arrol nem is beszelve, hogy ott csapatszinten is jobban utott ez a letamadas dologKerlon írta:Elmúlt évek Barcaja mindig jó példa lesz a kozrppalyas problemaitokra. Vagy nektek Vedekezesben komolyabbnak számított az Iniesta - Buszkecc - Xavi 3as?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Toni Kroos vs. Bilbao:
• 94 Touches
• 1 Goal
• 69/76 Passes
• 90.8% Pass Accuracy
• 4 Interceptions
• 2 Tackles
Van aki tanítja a focit, van aki meg mindig csak tanulja.
• 94 Touches
• 1 Goal
• 69/76 Passes
• 90.8% Pass Accuracy
• 4 Interceptions
• 2 Tackles
Van aki tanítja a focit, van aki meg mindig csak tanulja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Elmúlt évek Barcaja mindig jó példa lesz a kozrppalyas problemaitokra. Vagy nektek Vedekezesben komolyabbnak számított az Iniesta - Buszkecc - Xavi 3as?
K
K