Bocsi, de sakk-mattokat rontottak a képzetlen rómaiak.
A góljainkat meg a tehetséges lengyel símán bevédte. Ez a teljesítmény maga a borzalom.
HozzászólásSzerző: postmaster » 2016. február 18., csütörtök 14:35
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. február 18., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 18., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 18., csütörtök 8:47
Ha sérült, akkor miért játszik? Hogy majd rásérüljön még plusz 1-2 hónappal, pont a legfontosabb időszakra?Anthony írta:ames ha minden igaz sérült lehetett a háta miatt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 18., csütörtök 8:44
Nulla volt. Egy primadonna. Körülményes. Lassú. Es a jobb láb hiánya ilyen szinten mar komolyan kijön.El Unico írta:Érdekes,hogy Jamest mennyire lehúzza itt mindenki. Tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 18., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 18., csütörtök 7:50
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. február 18., csütörtök 7:27
Ezt hangoztattad minden hozzászólásodban a megy a meccs topikban is, illetve azt, hogy a psg-chelsea mennyire jó meccs volt! Az nem tűnt fel, hogy azon meccsen két középpálya nélküli csapat játszott egymással? Taktikailag 0 volt az a meccs! Ha ennyire rendezetlen csapatot látnék pályára küldeni Zidanetól, még Rafat is visszasírnám...Steve írta:Egy foci szerető embernek ez a meccs volt a pokol clubja.Nézhetetlen volt hosszú ideig.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 18., csütörtök 6:41
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 18., csütörtök 1:00
Az a baj, hogy mivel James nem egy sprinter a szélen tulajdonképpen elhal a játéka, neki a 10es poszt az erőssége, mert van játékinteligenciája, és lövőtechnikája is, csak ugye az a gond, hogy Isconak is ez volna az erőssége, a 10es poszt, de mivel ez kb a realnal reálisan nem is létezik, így marad ahova jutnak, ott pedig egyik sem és állítom nem is lesz kimagasló, ezért írja néhány ember pl Pogbát, mert neki lenne poszt, és ott rendkívül jó.El Unico írta:Érdekes,hogy Jamest mennyire lehúzza itt mindenki. Tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 18., csütörtök 0:58
Néztük a meccset koleszban, ketten voltunk Real drukkerek, én képviseltem azt a részt aki nem elégedett Jamessel, a másik meg azt aki oda van érte. Hát érdekes voltEl Unico írta:Érdekes,hogy Jamest mennyire lehúzza itt mindenki. Tisztelet a kivételnek.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. február 18., csütörtök 0:41
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 18., csütörtök 0:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 18., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. február 18., csütörtök 0:20
szerintem akkor úgy gondolta, hogy a kp stabilitása fontosabb.hogy miért hamesz marad és isco jön le, azt vki mondja meg nekem.
olyan gyenge a kolumbiai, hogy elképesztő.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 18., csütörtök 0:14
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 18., csütörtök 0:09
Én amikor odakapcsoltam a meccsre, egyből láttam 2-3 eladott labdát, amiből megindult a Roma. Volt olyan is, hogy tovább lehetett volna Carvajalnak vagy Modricnak passzolni, erre még viszi a labdát, kis híján elvették tőle. Lehet, hogy nem vettem észre az amúgy pozitív dolgait, akkor sorry.M1Ö írta:Már egyszer kérdeztem, de megkérdem még egyszer, mert azóta többen elő hoztátok... Isco ma miért volt kevés meg gyenge? Komolyan nem értem és szerintem nem az elfogultság beszél belőlem. Ott volt mindenhol, nem vesztett labdát, stabilan játszott. Nem hozott extrát, de abszolút nem volt gyenge meccse, erre megint "elő van véve".![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 18., csütörtök 0:00

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. február 17., szerda 23:47
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 17., szerda 23:40
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem