Ezt kivételesen adom.Santi írta:Beállt védelem ellen kell Benzema is meg Marcelo vagy Isco, ketten-hárman sokszor megtudják csinálni kicsiben, viszont ma ez hármas nagyon gyenge volt, sokkal gyengébb, mint CR, én bennük látnám a hibát.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 17., szerda 23:52
Ezt kivételesen adom.Santi írta:Beállt védelem ellen kell Benzema is meg Marcelo vagy Isco, ketten-hárman sokszor megtudják csinálni kicsiben, viszont ma ez hármas nagyon gyenge volt, sokkal gyengébb, mint CR, én bennük látnám a hibát.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 17., szerda 23:50
Kár, hogy ilyet nem írtamkiserik írta:"Most nem azért, mert kedvencem, de komolyan... Mi a gond ma vele? Komolyan kérdem, nem kötözködve. Mert szerintem CR meg James a kevés ma, de Iscot hozod fel."
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 17., szerda 23:49
Azért kell nézni, mert sajnos ez lassan már tendencia nála. Lő egy(vagy több) gólt, aztán utána meg semmi. Meg hát azért a góljáig ő se volt olyan jó. Engem igazából akkor baszott fel, amikor a félidő végéhez közeledett és indították, elrontotta a passzt, majd kint állt az oldalvonalnál és állt mint fasz a lakodalomba. Legalább futott volna a labdáért egy darabig.Santi írta:Én senkivel nem akarok kötözködni, csak azt nem értem, hogy a mai meccs után, ahol lőtt egy szép gólt, amivel megszereztük a vezetést, miért azt kell nézni a hatereknek, hogy előtte nem játszott jól? Ő volt a döntő, nagyon kellett az a gól, onnantól teljesen feljavult és vele együtt a csapat támadójátéka is, de azzal foglalkoztok, hogy előtte szar volt, meg hogy nem lőtt gólt ősszel a nagyok ellen. És ugyanennek a hozzáállásnak az inverz verzióját sem értem, aki most egekig dícséri és bejön a meccs után a CR haterek arcába vigyorogni.
Ma azt kell mondani döntő szerepe volt, majd az atleti meccs után megint előlehet venni, ha elbujik.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 17., szerda 23:48
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. február 17., szerda 23:45
"Most nem azért, mert kedvencem, de komolyan... Mi a gond ma vele? Komolyan kérdem, nem kötözködve. Mert szerintem CR meg James a kevés ma, de Iscot hozod fel."ziro4vr írta:Máté nem objektívan értékelt? Olvasd vissza. Erre az ő véleménye lett lefikázva és jött kiserik provokációja.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 17., szerda 23:45
Ha az egesz 90 percet nezzuk akkor ez igaz....de ez nem onnan indult.Santi írta:Beállt védelem ellen kell Benzema is meg Marcelo vagy Isco, ketten-hárman sokszor megtudják csinálni kicsiben, viszont ma ez hármas nagyon gyenge volt, sokkal gyengébb, mint CR, én bennük látnám a hibát.
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. február 17., szerda 23:44
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 17., szerda 23:43
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 17., szerda 23:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 17., szerda 23:38
Mondjuk hater nem vagyok, de az értékeld topicban leírtam miért is érdekes az a része. Amíg nem nyílik ki egy csapat addig van baj.Santi írta:miért azt kell nézni a hatereknek, hogy előtte nem játszott jól
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. február 17., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 17., szerda 23:34
Pont ez a lényeg az egésznek. Egy szavam nem lenne rá, ha 15 góllal kevesebbet lőne, de mondjuk a 45-ből 20-at a nagyoknak elrakna. Engem hidegen hagy hogy - csak hogy a példánál maradjak - Kozármislenynek ver 4-et, mert az utána lévő Barca/BM/Atletico/Chelsea/PSG/stb. meccsen meg bújik, fetreng, sétál, nem lő kapura ergo nincs haszna. Valamilyen szinten okés, hogy egyik félnek sincs igaza. De inkább leszek kicsit telhetetlen, minthogy megelégednék azzal a 2345345324 góllal.Santi írta:másik oldal meg akkoris elássa, amikor mesterhármast lő, merthogy nem a barcának lőtte, hanem mondjuk egy kozármislenynek. Mind a két végleten lévő emberek komolytalanok...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 17., szerda 23:27
Becksy23 írta:Ez nevetséges ami itt megy![]()
![]()
Meccs előtt megy a sírás hogy agyon leszünk verve, olaszok ellen soha nem ment, blablablablablablablablablablablablablablablablablabla. Ronaldo a góljáig is a legjobbak között volt (ez mondjuk egyben a többiek kritikája is), de a gól után egyértelműen a csapat egyik legjobbja volt, a góllal együtt meg a meccs legjobbja.
Felnézek fórumra, mit látok? Szar Ronaldo, szar James, szar itt mindenki, közben lesimáztuk idegenben a Roma-t, és az első meccsen eldöntöttük a párharcot, úgy hogy előzetesen ugyanezen embereknek tele volt a gatyája. Megérdemlitek (kinek nem inge...) Perez-t, rólatok mintázták.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 17., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 17., szerda 23:24
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. február 17., szerda 23:23
Nem.ziro4vr írta:Ronaldoval meg a névnapotok egyezik meg?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 17., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 17., szerda 23:20
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 17., szerda 23:16
HozzászólásSzerző: Santi » 2016. február 17., szerda 23:14
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem