"Most nem azért, mert kedvencem, de komolyan... Mi a gond ma vele? Komolyan kérdem, nem kötözködve. Mert szerintem CR meg James a kevés ma, de Iscot hozod fel."ziro4vr írta:Máté nem objektívan értékelt? Olvasd vissza. Erre az ő véleménye lett lefikázva és jött kiserik provokációja.
Erre reagálva írtam:
"Meg CR, mint leggyengébb ma. Jó vicc.
Máté: Ha szerinted a gólig nem volt szar, akkor menj szépen fifázni a picsába." objektív vélemény
Aztán:
"Ajánlom az AntiCRclubnak, hogy vegye le a szemellenzőt és nézze vissza a meccseinket Zidane kinevezése óta. Egyértelmű CR fejlődése. Nem azt mondom, hogy világlegjobbja, meg MOM, de simán látható a javulás a játékában (ez sajnos fordítottan arányos Karim formájával
Az a boszorkányüldözés meg, ami folyik vele szembe már nevetséges. Állítom, van olyan, aki jobban gyűlöli, mint a Barcából bárkit. Azért ő még mindig a Real Madrid játékosa, így próbáljunk meg hinni benne, hogy hátha hasznára lesz még a csapatnak (ahogyan ma is az volt)."
Ezek után még megkaptam, hogy korlátolt vagyok, és hogy más véleménye objektív tény, ha tetszik, ha nem. Azt hiszem én nem állítottam olyat (és ha jól láttam más se), hogy CR milyen fergeteges formában van, hogy ennyire jól játszik, csak bassza a csőröm, mikor Ti, általam AntiCRclub-nak hívott emberkék (had ne soroljam, mindenki tudja, hogy kikről van szó) igazságtalanul fikáztok olyan játékost, aki nem szolgált rá az utóbbi pár meccsen, mert Ti eldöntöttétek, hogy az úgy van, ha tetszik, ha nem. Az is elgondolkodtató, hogy Karim topikja miért nem pörög annyira a most már sajnos rendre minősíthetetlen produkciói után, mint a CR-é régebben.
Én a Real Madridnak drukkolok, nem játékosoknak. Persze, az ember egy idő után szimpatizál játékosokkal és ennek az ellenkezője is előfordulhat. Hál Istennek, a mai csapatban egyedül Danilo az, akivel nem szimpatizálok, mert csak hátráltatja a csapatot.
Én itt most ezt befejeztem és abban a tudatban fekszem le aludni, hogy vannak rajtam kívül olyanok, akik hasonlóan látják a dolgokat. Jó éjszakát!