HozzászólásSzerző: Sunsky » 2016. február 8., hétfő 12:33
Én azt nem értem, hogy ilyen szinten fejben, hogy lehet ennyire gyenge valaki.. nem azért, mert kihagyta a ziccert, az előfordul.... De amit utána művelt... Hát szarja már le, hogy mit gondol Ronaldo.. Hisztizzen csak ha akar, tegnap úgysem tudott mást. Komolyan mondom hánynom kell a viselkedésétől. Zidane helyében lennék megmondanám neki, hogy ezentúl minden csapkodás után jöhet is le a pályáról, aztán majd megtanulja, hogy kell viselkedni.
Benzema meg szerintem mindig is túl volt hype-olva a fórumon, igaz az én véleményem nem mérvadó, mert én ezt mondtam 5 éve is, 3 éve is és most is. Igen, vannak szép összjátékai, de mivel szeret finomkodni a labdával ezért elég sokszor csínybe mennek a passzai vagy épp el sem érnek az emberhez. Nagyon sokszor úgy teszi kapura, hogy csak odaíveli a kapus kezébe. Gyilkos ösztön nincs benne. Szerintem ezt a teljesítményt ilyen középpályával nagyon sokan lehoznák. Persze most kilehet röhögni, ahogy ilyenkor az lenni szokott, de mint mondtam egyéni vélemény...