trololololoooH20 írta:ez egy![]()
![]()
![]()
nagy vicc.
Ez a speszöl ván sosem mond le, a Casillas-padozás az alibije, hogy nem szeretik és ezért küldik el... majd meglátjátok
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 24., szerda 23:10
trololololoooH20 írta:ez egy![]()
![]()
![]()
nagy vicc.
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. április 24., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. április 24., szerda 23:06
Press írta:Mourinho: "A Dortmund megérdemelte a győzelmet. Kijátszották a taktikánkat, pedig sikerült visszamenteni döntetlenre még a félidő előtt. Nem szabadott volna, hogy ez megtörténjen, nem tudom mit nem értettek a fiúk, amikor mondtam, hogy rá kell ülni a döntetlenre. Ronaldo nem fog játszani a hétvégén, mert nem értette meg az utasításaimat és állandóan támadni és gólt akart rúgni. A jövőm nem tudom miért állandó téma, szerződésem van, amit ki fogok tölteni. Jövőre is meg kell próbálni, új játékosokkal. Sneijder és Diego Milito helyzete érdekes, de még nem mondhatok semmit, mit ahogy arról sem, hogy kik lesznek a csapatkapitányok a következő évben, ha valami történne velük nyáron."
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 24., szerda 23:03
A Dortmund megérdemelte a győzelmet. Kijátszották a taktikánkat, pedig sikerült visszamenteni döntetlenre még a félidő előtt. Nem szabadott volna, hogy ez megtörténjen, nem tudom mit nem értettek a fiúk, amikor mondtam, hogy rá kell ülni a döntetlenre. Ronaldo nem fog játszani a hétvégén, mert nem értette meg az utasításaimat és állandóan támadni és gólt akart rúgni. A jövőm nem tudom miért állandó téma, szerződésem van, amit ki fogok tölteni. Jövőre is meg kell próbálni, új játékosokkal. Sneijder és Diego Milito helyzete érdekes, de még nem mondhatok semmit, mit ahogy arról sem, hogy kik lesznek a csapatkapitányok a következő évben, ha valami történne velük nyáron."
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 24., szerda 23:00
Ő aztán soha nem fog arra vetemedni, hogy saját önszántából lemondjon, áh kizárt.Anyaka írta:Vajon lemond, vagy le kell mondatni? Pár millió euró különbség, pár betű között. Lesz annyi tartása, hogy magától cselekedjen?
Érdekes nyár lesz Spanyolországban nálunk is, és a tengerparton is...
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. április 24., szerda 22:58
Eléggé kétélű a dolog szerintem.. Nem Josét akarom védeni, mert benne van a dologba ő vaskosan.. Na de kérem szépen, hogy lehet az, hogy felnőtt embereknek kell elmondani, akik egy DÖNTŐ KAPUJA ELŐTT ÁLLÓ CSAPATBAN FOCIZNAK, hogy MENJ KI ÉS TELJESÍTS, KÜZDJ... Én ezt nem tudom megérteni. Nem tudom mi kell akkor még nekik. Biztos én vagyok túl maradi, de számomra ez felfoghatatlan. Nem kell akkor jönni a dumával, hogy mindent megtesznek a 10.-ért, ha a pályán meg még a küzdeni akarás sem látszik.Buitre írta: és a játékosokat sem tudja feltüzelni (mondjuk arra alapból nem lenne szükség egy BL elődöntőn)
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. április 24., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. április 24., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. április 24., szerda 22:56
Ennyit az isteni Zsozéről meg az ő futballjáról.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. április 24., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 24., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. április 24., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 24., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 24., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 24., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 24., szerda 22:50
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 24., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: volt » 2013. április 24., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. április 24., szerda 22:47
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég