Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

pekedli

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. február 17., szerda 16:36

Nekem Rio Ferdinandnak ezek a mondatai („Emlékszem, az öltözőben rengetegszer szívattam őt, talán még most is ez dolgozik benne. Sokszor érkezett szűk farmerben, na, olyankor teljesen kicsináltuk a poénokkal. Nem biztos, hogy mindet értette")a sokatmondóak.......... nektek mit üzennek ezek a sorok?

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 17., szerda 16:03

miro írta:
Az számít, hogy a pályán mi történik, a közös ebédek és az ölelések nekem igazából semmit nem jelentenek”.
:arrow: :backarrow: https://www.instagram.com/p/BBeuheJhpdM ... =cristiano

Melyik akkor most a képmutatás? A nyilatkozat vagy pl ez a kép,amiből van még rengeteg.
Ha ekkora profi hogy csak az a lényeg ami a pályán van,és nem jelentenek neki semmit az ölelések stb,akkor ezt a képet minek? :roll:
Elmondta hogy Őt a foci érdekli,leszarja hogy kivel hogy van,erre azért selfie van bőven mindenkivel,meg a Sahtar ellen volt ölelgetés Garethel.. :roll:
Kamm az egész. :ike: Savanyú a szőlő.
A tanarak épp fizuemeleésért és tanítási körülmények javításáért tüntetnek, mondjuk olykor szöveget értelmezni is megtaníthatnák a nebulókat. Nem. Nem ezt mondta. Marcelo egyébként is az egyik legnagyobb cimborája. A funkcionális analfabetizmus akkor sem nyerő, amikor épp nem kedvelünk valakit. És elnézést a tanaraktól, a rájuk kényszerített sok bürokratikus kreténségnek nyilván semmi értelme.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 17., szerda 15:59

rb_lint írta:Szerintem semmi kivetnivaló nincs, abban amit mondott, én egyetértek vele teljes mértékben.
Azt viszont nagyon undorítónak találom ami az msn-el megy. Egymást sz*kodják, mutatják a világnak, hogy ők mekkora cimborák, a több mint egy klubban mindenki barát...érdekes, a média elkezdte emlegetni az msn-t, mint triót ez a három uriember(khm) egyből elkezdett ölelkezni a képeken. Hát ez nem barátság, hanem képmutatás a javából, ami az egész barcelonát jellemzi az utóbbi években...De nem az első vagyok, aki már ezt észrevette.
Valami hasonlót akartam írni korábban, csak nem tudtam megfogalmazni. :D Annyira látszik, hogy megy ez a színészi játék, a seggre pacsi, hogy mindenki happy. Kb olyan, mintha valamelyik mondaná (pl. Neymar...ez most fikció, nincs bajom hogy ki nyerte meg): "jaj hát nem nyertem meg az Aranylabdát, de hát semmi baj, Messi jobban megérdemelte, meg hát jobb is nálam, jóképűbb, de semmi baj, hisz barátok vagyunk..." :roll:

Aztán lehetséges, hogy tényleg minden rendben van, ezzel nincs is gond. De ez az erőltetett "mutassuk meg a világnak, hogy hogy szeretjük egymást" dolog ez számomra nem szimpi.

rb_lint
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard

HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. február 17., szerda 15:37

Szerintem semmi kivetnivaló nincs, abban amit mondott, én egyetértek vele teljes mértékben.
Azt viszont nagyon undorítónak találom ami az msn-el megy. Egymást sz*kodják, mutatják a világnak, hogy ők mekkora cimborák, a több mint egy klubban mindenki barát...érdekes, a média elkezdte emlegetni az msn-t, mint triót ez a három uriember(khm) egyből elkezdett ölelkezni a képeken. Hát ez nem barátság, hanem képmutatás a javából, ami az egész barcelonát jellemzi az utóbbi években...De nem az első vagyok, aki már ezt észrevette.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 17., szerda 14:31

Eszembe juttatja a CR topicot. :mrgreen: (no offense :) )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 17., szerda 13:23

sebydani írta:Mivel szólt be most az MSN-nek? Nem tiszta ez nekem mire mondod.
Olvasd el schranzer es az en velemenyemet rola,majd vond le belole az aranykozeputat.. :lol:
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 17., szerda 13:15

Hát de semmi sértőt nem mondott,azért ez nem ugyanaz, nem az a baj nálatok se Palesz, ha valaki rólunk beszél, mert az kikerülhetetlen hanem ha baromságokat beszélnek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 17., szerda 13:12

Nem a Cruffyfos doligra gondolt a 11 esnél?? A MSN ről meg a sajtósok kérdeztek...gondolom hogy neki mi a vekemenye a baratsagukrol errre reagalt..ez meg mindig messze van mint a Pique alves fele dolgok foleg hogy semmi sertot nem mondott felétek.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 17., szerda 12:59

sebydani írta:Mivel szólt be most az MSN-nek? Nem tiszta ez nekem mire mondod.
Pont ere gondolok, hogy azt a részt egyértelműen az MSN-nek célozta - róluk mondta, értitek mit akarok írni -, mégsincs vele baja a többségnek. De ha egy Barcás mond hasonlót, akkor meg sokan rögtön írják, hogy minek kell folyton a Reallal foglalkozni. De ez vica versa működik, most a kupadöntős stadion mizériánál is, nálunk van aki fel van háborodva, hogy a Real nem adná oda, miközben 2013-ban a Barca se akarta a Camp Nout odaadni a döntőre..
schranzer írta:Szerintem CR arra gondolt ezzel a 11es leadással, hogy Messi amikor elvállalja, még akkor is átadja a társnak. CR meg eleve át sem adja soha senkinek, mekkora egy onzo kocsog. A media szopkodhatja Messit tovább, meg lehúzhatja CR-t, hogy mekkora egy öncélú focista, Messi meg a példakép.
Mondjuk a sajtóvisszhang alapján emiatt nem kell aggódnia.. :lol:

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. február 17., szerda 12:45

Szerintem CR arra gondolt ezzel a 11es leadással, hogy Messi amikor elvállalja, még akkor is átadja a társnak. CR meg eleve át sem adja soha senkinek, mekkora egy onzo kocsog. A media szopkodhatja Messit tovább, meg lehúzhatja CR-t, hogy mekkora egy öncélú focista, Messi meg a példakép.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 17., szerda 12:42

Mivel szólt be most az MSN-nek? Nem tiszta ez nekem mire mondod.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 17., szerda 12:28

CR beszol az MSN-nek -> o legalabb oszinte, Alves kritizalja nyiltan az Aranylabdat -> minek szologat be folyton a Realnak. Ettol szepek a szurkolok, nalunk szemellenzosebb faj nincs a vilagon..:lol:

Amugy erdekes nyilatkozat, tole ilyenre nem szamitottam megmondom oszinten. Ebbol inkabb az jon le nekem, hogy eleg frusztralt, nem a szokasos onbizalomtol tulcsordulo nyilatkozat volt ez. A 11-eses dolgot meg nem is ertem.. :hmmm: Remelem nem arra probal o is celozni, hogy Messi azert adta le Suareznek, hogy elhuzzon CR-tol a gollovolistan. Nem tartom atomfizikusnak, de azert ennel csak intelligensebb - meg csak nem ennyire narcisztikus.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. február 17., szerda 11:56

miro írta:
Az számít, hogy a pályán mi történik, a közös ebédek és az ölelések nekem igazából semmit nem jelentenek”.
Ne keverjuk a szezont a fazonnal. Ez a kep mar az odafele utrol van, itt mar mindenki BL lázban ég, a fejekben mar a BL meccs kattog, még ha nem is mutatja ki valaki, az akkoris ugy van ezen a szinten. Ezt mar tekinthetjuk a meccsre valo hangolodasnak. Most hogy valakinel ez ugy jon le, hogy bedugja a fulhallgatokat, es rapihen, vagy ugy, hogy a csapattarsal selfizik, majd kilovi az instara hogy uton a BL meccs felé, az már tok mindegy.

Peace.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 17., szerda 11:42

miro írta: De legalább bevallom,és leírtam. Te ezt nem tetted meg Jesével kapcsolatban 2 éven keresztül.
Meg a "barcánaklefeküdnekmegintacsapatok","barcamegintcsakmákos" dumáid is mentek egy jó ideig.
Viszont az előző hszem második része bárhogy is nézed,igaz.
Na, mondjuk aztán Jesét követeltem ám betonkezdő játékosnak... ja, nem. Az meg, hogy tehetsége megvan ahhoz, hogy egy jó játékos legyen, kétségtelen. Végigkövettem a 3. ligától a pályafutását, szóval nem csak youtube videók alapján ítéltem meg. :)

Mentek hát... miután rendre nézem a barca meccseit is, már amikor időm engedi. Nem eredmenyek.com alapján beszélek róluk, hanem ami zajlik a meccsen. :)

Vissza CR-hez... az meg most már tény, hogy bármi történik, bele van kötve. Ha elmegy Dubaiba vagy hová az a baj, ha posztol képet instára az a baj, ha nem ünnepel az a baj, ha ünnepel az a baj... ja, ha őszinte, az is baj.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 17., szerda 11:34

A formája pocsék az egy dolog de ne ezért ugassuk mar le a fejét mikor egyedül tőle lehet hallani őszinte nyilatkozatokat.
Az a baj hogy itt elfelejtik hogy ennek az embernek.mindene a gól lövés és a győzelem. Plusz van benne egy kisebbfajta önimádat. De innentől az edző dolga hogy megkérje négyszemközt hogy baszki. "ha isco el akarja lőni 16 ról ne miattad ne tegye meg mert ha én azt kérem.hogy.lőjjünk távolról akkor baráom te ne szólj ebbe bele a palyan."
Nálam.így müködne.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 17., szerda 11:28

Remy írta:
miro írta: Jó,én elfogult vagyok vele szemben,mert már utálom.
Innentől kezdve akkor elég jó veled beszélgetni a CR topicban. :hmmm:
De legalább bevallom,és leírtam. Te ezt nem tetted meg Jesével kapcsolatban 2 éven keresztül.
Meg a "barcánaklefeküdnekmegintacsapatok","barcamegintcsakmákos" dumáid is mentek egy jó ideig.
Viszont az előző hszem második része bárhogy is nézed,igaz.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 17., szerda 11:27

miro írta: Jó,én elfogult vagyok vele szemben,mert már utálom.
Innentől kezdve akkor elég jó veled beszélgetni a CR topicban. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 17., szerda 11:21

lestat írta:Nemtudom mitkell folyton belekötni de komolyan.
Nem azt mondta hogy nem szereti Benzemát mint társát stb vagy hogy nem jött.volna ki jól anno a MU-ban az emlitettekkel....szimplán a magánéletről volt szó.
Nem viszi el őket ebédelni nem mennek együtt mozizgatni stb...edzésen ès meccsen összetartanak és neki ez pont elég de az MSN tagjait sem hiszem hogy együtt mennek mindenhova edzés után.
Az meg hogy ölelgetik egymást a gólnál neki mit jelent...hát baszki ne mondjátok már nekem hogy ti azért kezdtetek el focizni mert lehet ölelgetni a masikat...magamról is tudom ha gól van oke odamegyek pacsi minden kis ölelés de nem erre fogok maszturbmi esténként baszki...rosszabbak néhányan itt mint a sajtó...nemkell kiforgatni minden szavá csak értelmezeni.
Jó,én elfogult vagyok vele szemben,mert már utálom.
Ráz a hideg amikor az otthoni meccseken,sima 3:0,4:1-es eredményeknél bepasszol egy zsugát az ötösről aztán megy a SÍÍÍÍÍ meg az őrjöngés. Meg a nem passzolás,de ha Isco csóró rárúg egyet 16ról kapuval szemben akkor mutogat neki. Idegenben meg megy a bujócska,ott nincs SÍÍÍÍ,a Granada már sok idegenben.
A múltját elismerem,csak azóta tudnia kéne hogy hol a helye.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 17., szerda 11:17

Nemtudom mitkell folyton belekötni de komolyan.
Nem azt mondta hogy nem szereti Benzemát mint társát stb vagy hogy nem jött.volna ki jól anno a MU-ban az emlitettekkel....szimplán a magánéletről volt szó.
Nem viszi el őket ebédelni nem mennek együtt mozizgatni stb...edzésen ès meccsen összetartanak és neki ez pont elég de az MSN tagjait sem hiszem hogy együtt mennek mindenhova edzés után.
Az meg hogy ölelgetik egymást a gólnál neki mit jelent...hát baszki ne mondjátok már nekem hogy ti azért kezdtetek el focizni mert lehet ölelgetni a masikat...magamról is tudom ha gól van oke odamegyek pacsi minden kis ölelés de nem erre fogok maszturbmi esténként baszki...rosszabbak néhányan itt mint a sajtó...nemkell kiforgatni minden szavá csak értelmezeni.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

miro

HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 17., szerda 11:10

Melyik akkor most a képmutatás? A nyilatkozat vagy pl ez a kép,amiből van még rengeteg.
Ha ekkora profi hogy csak az a lényeg ami a pályán van,és nem jelentenek neki semmit az ölelések stb,akkor ezt a képet minek? :roll:
Elmondta hogy Őt a foci érdekli,leszarja hogy kivel hogy van,erre azért selfie van bőven mindenkivel,meg a Sahtar ellen volt ölelgetés Garethel.. :roll:
Kamm az egész. :ike: Savanyú a szőlő.

Vissza: