rb_lint írta:Szerintem semmi kivetnivaló nincs, abban amit mondott, én egyetértek vele teljes mértékben.
Azt viszont nagyon undorítónak találom ami az msn-el megy. Egymást sz*kodják, mutatják a világnak, hogy ők mekkora cimborák, a több mint egy klubban mindenki barát...érdekes, a média elkezdte emlegetni az msn-t, mint triót ez a három uriember(khm) egyből elkezdett ölelkezni a képeken. Hát ez nem barátság, hanem képmutatás a javából, ami az egész barcelonát jellemzi az utóbbi években...De nem az első vagyok, aki már ezt észrevette.
Valami hasonlót akartam írni korábban, csak nem tudtam megfogalmazni.

Annyira látszik, hogy megy ez a színészi játék, a seggre pacsi, hogy mindenki happy. Kb olyan, mintha valamelyik mondaná (pl. Neymar...ez most fikció, nincs bajom hogy ki nyerte meg): "jaj hát nem nyertem meg az Aranylabdát, de hát semmi baj, Messi jobban megérdemelte, meg hát jobb is nálam, jóképűbb, de semmi baj, hisz barátok vagyunk..."
Aztán lehetséges, hogy tényleg minden rendben van, ezzel nincs is gond. De ez az erőltetett "mutassuk meg a világnak, hogy hogy szeretjük egymást" dolog ez számomra nem szimpi.