Cristiano Ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Ha annyira profi lenne, nem az instagram lenne az első minden reggel.
Egyébként profi ő, ezt nem vitatom. Meg az eredményei is mutatják, csak az utóbbi időben elmászott kicsit másik irányba.
Egyébként profi ő, ezt nem vitatom. Meg az eredményei is mutatják, csak az utóbbi időben elmászott kicsit másik irányba.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mert a társai. Ahogy írtam senkivel sincs baja, edzésen, öltözőben elvannak, de otthon a magánéletben ilyenre nincs szükség.miro írta:Ha olyan kva nagy profi,akkor minek pózolgat a társakkal képeken?wZoLee7 írta:Ez az, kössetek bele abba, aki kimondja az igazságot. Mert az MSN biztos együtt tölti a szabadidőt...hagyjuk már, semmi baja a társakkal, de nem is kell mindenkivel bratyizni feleslegesen
Na én is így vagyok vele.mondjuk nekem sem jön be ez a hármas ahogy nyalják egymást a pályán + a média még rá is tesz vagy 6lapáttal.
bár esküszöm messi az akin még annyira nem is látszik, hogy mennyire nagy a bratyizás a trióban.
de amit neymar, de leginkább suarez leművel 1-1 gólörömnél.. hát komolyan mondom, nem lepődnék meg lassan azon sem, ha lecum... valamelyiküket. sztem kicsit túlzásba viszik már.
Mintha buzulnák az argentint.Ő csak úgy elvan a másik kettő meg nyalja falja.Főleg az uruguayi.

Nem értem mi a gondd. Mindig bele kell kötni valamibe.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Miért, te ha egy társasággal vagy együtt csak azokkal csinálsz képet akikkel jóban vagy?
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na végre van valaki aki felvállalja azt amit gondol... Már azt hittem Guti után csak diplomaták játszanak a Real Madridban.
Tiszta felüdülés volt ezt a nyilatkozatot olvasni a sok sablon között
(mondom ezt úgy, hogy nem igazán szimpatizálok Cr-el.)
Tiszta felüdülés volt ezt a nyilatkozatot olvasni a sok sablon között

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Ha olyan kva nagy profi,akkor minek pózolgat a társakkal képeken?wZoLee7 írta:Ez az, kössetek bele abba, aki kimondja az igazságot. Mert az MSN biztos együtt tölti a szabadidőt...hagyjuk már, semmi baja a társakkal, de nem is kell mindenkivel bratyizni feleslegesen

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha nem mondja ki az a baj, ha kimondja az a baj.wZoLee7 írta:Ez az, kössetek bele abba, aki kimondja az igazságot. Mert az MSN biztos együtt tölti a szabadidőt...hagyjuk már, semmi baja a társakkal, de nem is kell mindenkivel bratyizni feleslegesen

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez az, kössetek bele abba, aki kimondja az igazságot. Mert az MSN biztos együtt tölti a szabadidőt...hagyjuk már, semmi baja a társakkal, de nem is kell mindenkivel bratyizni feleslegesen
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk én nem értem, hogy mi ezzel a baj.
Nekem ez sokkal szimpatikusabb és profibb mintha lenyilatkozta volna, hogy megy a nagy bratyi mindenki meg minden közt...
Úgyis mindenki átlátna rajta hogy kamu.
Profi focisták, ez a munkájuk. Melóhelyen én is felfogom, hogy a cég számára hasznos az illető és megteszünk mindent amit kell.
Nekem ez sokkal szimpatikusabb és profibb mintha lenyilatkozta volna, hogy megy a nagy bratyi mindenki meg minden közt...
Úgyis mindenki átlátna rajta hogy kamu.
Profi focisták, ez a munkájuk. Melóhelyen én is felfogom, hogy a cég számára hasznos az illető és megteszünk mindent amit kell.
ZIDANE
- h3x0r
Ertem en, hogy nagy a frusztracio, mert az ellenfelnek megy a szeker, mig nalunk ugy egyeni, mint csapat szinten sok a problema, de az ilyen nyilatkozatokkal sajat maganak es a csapatnak art a legtobbet.
mondjuk nekem sem jön be ez a hármas ahogy nyalják egymást a pályán + a média még rá is tesz vagy 6lapáttal.
bár esküszöm messi az akin még annyira nem is látszik, hogy mennyire nagy a bratyizás a trióban.
de amit neymar, de leginkább suarez leművel 1-1 gólörömnél.. hát komolyan mondom, nem lepődnék meg lassan azon sem, ha lecum... valamelyiküket. sztem kicsit túlzásba viszik már.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

csóri Benzema meg ehet otthon egyedül
amúgy meg idióta pöcs, sokkal jobb, ha a haverodért is harcolsz, önimádom mod
egy szintet tartsál, vagy pihenőt. r24
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
GG Cé, szép nyilatkozat

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gascoigne írta:Ő ezen a fórumon már jó ideje le van írva. Ha gólt lő, másoktól veszi el, csak a kicsik ellen csinálja, az ő góljai nélkül is győztünk volna, mezőnyben semmi, penaldo (nem baj, hogy kb. a büntetők nagy részét saját maga harcolja ki). Tegnap is mi gólok voltak ezek, az értékeld a meccset topikban meg senki le nem mer írni róla egy dicsérő mondatot a kötelező fanyalgás nélkül.Fuentealbilla írta:Nem volt alkalmam meg a tegnapi merkozest megnezni, de nem lehetett olyan rossz cr ha meg nem lett szetköpködve a topikjamindenesetre kivancsi vagyok. Ma felvetelrol megtekintem mit alkotott.
Engedd, meg hogy reagáljak az ezen a fórumon részre.
Olvasgass külföldi fórumot, külföldi Reallal foglalkozó oldalt, vagy focis/sport oldalt. Mindenhol ez fog visszaköszönni. Nem kell ledegradálni ezen fórum népét, csak mert egyezik a véleménye a világ többi részével.
Fél év (?) alibi után, két-három jó meccsért, meg engedjétek meg, hogy ne durranjon el a világ.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kicsit provokalj meg, aztán megunom.Fuentealbilla írta:Ahol CR7 gólt lő az nem igazi csapat.
Ma is tanultunk valami újat...
Gascoigne
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nézni kéne a meccseket nem fanboykodni, meg köpködni. Mert a te kezdő hszed volt megint az olaj a tűzre.
Mezőnyben most sem tesz hozzá többet, az igaz, hogy most első gólt szerzett, ami előrelépés. Ha ezt a szokását megtartja, én már elégedett leszek.
Mezőnyben most sem tesz hozzá többet, az igaz, hogy most első gólt szerzett, ami előrelépés. Ha ezt a szokását megtartja, én már elégedett leszek.
Nem illik.
- nmate
CR szemüveget ha leveszed látod amit én.Fuentealbilla írta:Ahol CR7 gólt lő az nem igazi csapat.
- Fuentealbilla
Ahol CR7 gólt lő az nem igazi csapat.
Gascoigne
Gascoigne

- nmate
Én is örülni fogok, ha ez folytonos lesz, de mielőtt bármit is szólnék, megvárok pár "igazi" csapatot.
- Mester77
Én egyszer sem mondtam h "világlegjobbja" és azt sem mondta senki, h ess hasra. Azt csinálsz amit akarsz.
Én viszont örülök, ha Cé újra kezd értékelhetően játszatni. Javára válik a csapatnak is, neki is és nekünk, szurkolóknak is.
Én viszont örülök, ha Cé újra kezd értékelhetően játszatni. Javára válik a csapatnak is, neki is és nekünk, szurkolóknak is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "