Jó,én elfogult vagyok vele szemben,mert már utálom.lestat írta:Nemtudom mitkell folyton belekötni de komolyan.
Nem azt mondta hogy nem szereti Benzemát mint társát stb vagy hogy nem jött.volna ki jól anno a MU-ban az emlitettekkel....szimplán a magánéletről volt szó.
Nem viszi el őket ebédelni nem mennek együtt mozizgatni stb...edzésen ès meccsen összetartanak és neki ez pont elég de az MSN tagjait sem hiszem hogy együtt mennek mindenhova edzés után.
Az meg hogy ölelgetik egymást a gólnál neki mit jelent...hát baszki ne mondjátok már nekem hogy ti azért kezdtetek el focizni mert lehet ölelgetni a masikat...magamról is tudom ha gól van oke odamegyek pacsi minden kis ölelés de nem erre fogok maszturbmi esténként baszki...rosszabbak néhányan itt mint a sajtó...nemkell kiforgatni minden szavá csak értelmezeni.
Ráz a hideg amikor az otthoni meccseken,sima 3:0,4:1-es eredményeknél bepasszol egy zsugát az ötösről aztán megy a SÍÍÍÍÍ meg az őrjöngés. Meg a nem passzolás,de ha Isco csóró rárúg egyet 16ról kapuval szemben akkor mutogat neki. Idegenben meg megy a bujócska,ott nincs SÍÍÍÍ,a Granada már sok idegenben.
A múltját elismerem,csak azóta tudnia kéne hogy hol a helye.