Zene

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Zsombor

Re: Zene

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 17., szerda 21:20

Kanye West - Wolves
Sokkal jobb ez a verzió. Sia, Vic Mensa, Frank Ocean.

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2016. február 17., szerda 18:33

Sierra írta:
Victor írta:PERIPHERY - Alpha
Mostanában én is ráálltam ezekre a prog metal cuccokra (Periphery, Tesseract, Northlane), egészen kapós némelyik.
nekem ez a kedvencem tőlük, mostanában sokszor hallgatom :)
.

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. február 17., szerda 17:37

K.A.A.N. - PHOENIX
B-)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. február 17., szerda 12:57

Victor írta:PERIPHERY - Alpha
Mostanában én is ráálltam ezekre a prog metal cuccokra (Periphery, Tesseract, Northlane), egészen kapós némelyik.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2016. február 17., szerda 12:20

Jöhet még, szeretjük :) Sok, számomra ismeretlen dalt listáztál, este végighallgatom :)
"And my heart will leave you never."

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2016. február 17., szerda 9:27

A rock kedvelőinek kis ízelítő a lejátszási listámról :

Van rajta régebbi, újabb, örökzöld... remélem mindenki talál magának valót :) Természetesen ez csak egy nagyon kis töredéke a setlistnek, ha van rá igény, akkor majd bizonyos időszakonként hozok még számokat róla .

PERIPHERY - Alpha
Linkin Park - Given up
Nothing More - Jenny
Skillet - Awake and Alive
We Came As Romans - Hope
Thousand Foot Krutch - Born Again (viszonylag friss)
Asking Alexandria - Break down the walls
Three Days Grace - Break
Falling In Reverse - Chemical Prisoner (friss)
Saint Asonia - Let me live my life

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros

HozzászólásSzerző: Seraf » 2016. február 16., kedd 19:34

nagy lett az új BSW album, mondjuk ez alap volt az első pár számból :)

Psyko Punkz - Born As A Rebel (Official 4k Video)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 15., hétfő 22:41

Nyugi, azt leegyeztette vele előtte. :lol: Viszont a Ray J-es téma tetszett. :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 15., hétfő 22:32

Ja az nekem is baszta a fülem, mikor rákevert néha random egy-egy yeezus alapot... :lol:

Famousbe meg legalább az a ribanc megkapja ami jár. :lol:
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 15., hétfő 22:03

Kellemes csalódás volt az album. Az alapok nagy része nálam telitalálat lett volna, mert végre ismét parádés "sample-özést" végzett Kanye(??? producereket nem vágom, majd utána nézek), de sikerült rontani az élményen néhány felesleges Yeezus motívummal.
Még azért lepörgetem a következő napokban párszor, hogy jobban figyeljek a szövegre is, ahogy most észleltem ott tette magát oda legjobban, ahol kellett is(Kendrick mellett).
Facts és Fade mondjuk felejtősek nálam, és talán egy számot tudok kiemelni, a Real friends nekem nagyon bejött. Aztán persze pár hallgatás után majd jobban tudok szűrni.
Young Thugot le kell lőni, Ty Dolla nem volt rossz Weeknd-del egyetemben, Kendrick ismét patent, viszont fekete pont a Wolves miatt. Frank Ocean része jó volt, de nagyon kellett volna Sia és Vic Mensa még oda.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 15., hétfő 20:59

ziro4vr írta: Értékelés? Vagy még olvasod a kritikákat és utána? :mrgreen:
MeghallgaTOM. Most pörgetem. Majd írok utána cunci.

kanye írta:
Na ja, ez már szép kis vonulat.
Mondjuk a Kendrick esetében ez a "dickriding" nagyon nagy divat lett, ahogy írod. De korunk top2-3 mc-je, megkockáztatom már all-time top 10-ben is helye van, persze ez azért elég szubjektív téma, meg azért még kell hozzá kiadott anyag.

Anthony Hamiltont volt, hogy pörgettem. Meg én csípem Uncle Charliet is. :mrgreen: Dwele még ismerős, többiek munkásságával nem vagyok tisztában, de majd mindenképpen lecsekkolom!

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. február 15., hétfő 20:53

Dave Hollistert kihagytam. Óriási zene.

https://www.youtube.com/watch?v=Al7eDvlsU5Y
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 15., hétfő 20:49

Zsombor írta:Na én is meghallgatom, szégyen, hogy ziro előbb hallotta, mint én. :mrgreen:
Értékelés? Vagy még olvasod a kritikákat és utána? :mrgreen:
Nem illik.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. február 15., hétfő 20:44

Jó hát lehet itt mondani hogy ki csinál minőségi rap zenét, csak a legtöbb ember 3 nevet nem ismer közölük, nem hogy az országban, de még a világon se.

Elzhi, Mos Def, Black Milk, Masta Ace, Joell Ortiz, Reks, AZ, Termanology, Talib Kweli, Common, Planet Asia, Method Man, Guru, Sean Price meg még írhatnám reggelig.

Azon szoktam röhögni, hogy sokan Kendrick Lamart agyon istenítik (aki egyébként kiváló), és akkor megkérdezed hogy eddig kiket hallgatott, ja, Soulja Boy, meg Waka Flocka...Szóval érted, bicikli után egy Suzuki is megváltás.
Zsombor írta:Számomra Future a nagyon nagyon guilty pleasure kategória. :mrgreen: Nem mondom, ha elszállok, akkor bepattintom mondjuk a Codeine crazyt, fuck up some commas, Trap niggast, Where ya at-et, de azért nem túl sűrűn. Meg nekem Metro egy kaptafára csinálja a beateket, olyan, mint pl Zaytoven, vagy az 808 mafia.

Ha brutál alapok, akkor Preemo, Just Blaze, Hit-boy, Boi1da, DJ Dahi, Dre, Knxledge, Vinylz, a teljesség igénye nélkül. Előadók közül meg Eminem, természetesen Kanye is, ja meg Cole ugye bár. Utóbbi mondta az HBO-s sorozatában, hogy több ezer beatet dobott már össze, amiket fel sem használt, és nem is fog. Nekem az az érzésem, hogy a trap zenéket "csinálók" viszont ahogy összedobnak egy alapot, már csörgetik is Futuret, Young Thugot, Gucci Manet, meg a hasonló formákat és mehet is a felvétel.
Future szerintem tipikusan olyan, hogy amire készül, arra tökéletes. Jó zenét csinál, csak inni kell hozzá. :D

Én nagyon kedvelem az "oldschool" vonalat az ilyen beatmakereknél. J Dilla, Madlib (ha már Kanye), 9th Wonder, Pete Rock, Nujabes.

Soul/R&B-vel hogy álltok? Egy jó Anthony Hamiltont, Ryan Lesliet, Lyfe Jenningst, Raheem DeVaughnt, Dwelet, Maxwellt ajánlok meghallgatásra.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 15., hétfő 20:40

Na én is meghallgatom, szégyen, hogy ziro előbb hallotta, mint én. :mrgreen:

Amúgy igen, Q is király, Habits and Contradictions is már elég patent volt, az Oxymoron, meg szépen beérett nálam abban az évben és nagyon csípem.

Ja akit kifelejtettem és hatalmas zseni: Lupe Fiasco. Egészen parádés az ember.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 15., hétfő 20:03

Kanye-TLoP

Talán nem mondok sokat, hogy a Yeezust magasan veri, sokkal egyenletesebb és kevésbé szerteágazó. Ha ranglistát csinálnék, valahol a középmezőnyben lenne, nekem ez kicsit olyan lett, hogy na, ki kell jönni egy albummal, van pár alap a garázsban, azokra mehetnek a szokásos szövegek (grammy már kicsit uncsi). De vannak rajta elég jó trekkek, meg amúgy is egy jó minőséget hoz, de azért messze nem egy mbdtf.

Kedvencek így elsőre:
No more parties in la
Famous
Facts
Fade
Wolwes (nem értem miért maradt le Sia)
Nem illik.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 15., hétfő 19:30

Future meg drake..a mainstream kategóriában is a legaljábbak szerintem. Az autotune generációs selejtek.
lett is belőle valamiféle paródia de valószínűleg ismeritek: https://www.youtube.com/watch?v=IiNNBc557OQ

Amúgy aki még eléggé korrekt (sőt) számokat csinál az schoolboy q. Érdemes belehallgatni a számaiba. Oxymoron albumát párszor végigtoltam itthon

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 15., hétfő 18:38

Számomra Future a nagyon nagyon guilty pleasure kategória. :mrgreen: Nem mondom, ha elszállok, akkor bepattintom mondjuk a Codeine crazyt, fuck up some commas, Trap niggast, Where ya at-et, de azért nem túl sűrűn. Meg nekem Metro egy kaptafára csinálja a beateket, olyan, mint pl Zaytoven, vagy az 808 mafia.

Ha brutál alapok, akkor Preemo, Just Blaze, Hit-boy, Boi1da, DJ Dahi, Dre, Knxledge, Vinylz, a teljesség igénye nélkül. Előadók közül meg Eminem, természetesen Kanye is, ja meg Cole ugye bár. Utóbbi mondta az HBO-s sorozatában, hogy több ezer beatet dobott már össze, amiket fel sem használt, és nem is fog. Nekem az az érzésem, hogy a trap zenéket "csinálók" viszont ahogy összedobnak egy alapot, már csörgetik is Futuret, Young Thugot, Gucci Manet, meg a hasonló formákat és mehet is a felvétel.

Drake meg rendben van, bár ő tényleg nagyon a main stream nyomatja, amiket a klubokban is lehet nyomatni.
A másik oldalt ott van azért Kendrick, Cole, B.I.G. Krit, meg még 1-2 arc.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 15., hétfő 16:00

Majd valamikor esetleg, de most nem élem azt a korszakomat. :mrgreen: Viszont az új Kanye már megvan, azt végig hallgatom.
Nem illik.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. február 15., hétfő 15:55

:D

Na jó, de az egy több mint 6 éves track, a homokos Young Money korszakból. Hallgasd meg az utóbbi 1-2 évben kiadott cuccait, szerintem teljesen rendben van.

Persze lehet hogy nem fogja adni, nem vagyunk egyformák, nincs ezzel gond.

Vissza: