A Marcello is örök gyöngyszemLopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 15., hétfő 23:29
A Marcello is örök gyöngyszemLopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 23:23
Van, hogy s-el írom van, hogy z-vel, de igazad van... Viszont Casillas nevét tuti nem írtam szAMYF írta:Lopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.Géci írta:miró most ezzel a hozzáállással jövőre Lopes,Varane,Ramos,Modric,CR ötösön kivül mindenkit el kéne adni...
Ha jön csatár akkor viszont valaki a támadószekcióból menni fog, mert egy hely kelleni fog neki.
Nem fog már jönni senki sem, inkább elmenni kéne 1-2 játékosnak, h legyen elég üres hely a fiataloknak.
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 15., hétfő 23:00
oroszisti írta:Én sosem bírtam Benzemát, nálam már akkor elvágtak magát , mikor őt hoztuk 35M-ért , Villa helyettAzóta csak az igazamat bizonyítja , hogy nincs itt helye. A tavalyi szezonjától mindenki hasra esett és semmi extrát nem mutatott. Most tényleg van esély rá , hogy összekapja magát, a stílus váltás és Zidane miatt. De erre nem szabad alapozni , ha lehozza ugyanazt , mint az eddig években akkor semmivel nem leszünk előrébb. Mióta itt van szerintem csak visszafelé fejlődött. Belassult , ügyetlen , szerintem a két kezemen megtudnám számolni ,hogy hány 1v1-et nyert
Ha jönne Ibra annak is örülnék ,de Suareznek még jobban. Mind kettő hatalmas előrelépés lenne .
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 15., hétfő 22:59
Lopez. Bocs, de a kedvenc csapatod játékosait illik jól leírni. Sok-sok Cassillast is láttam már korábban.Géci írta:miró most ezzel a hozzáállással jövőre Lopes,Varane,Ramos,Modric,CR ötösön kivül mindenkit el kéne adni...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 15., hétfő 22:54
Én is bírom a franciát, de Suarez nagyon jól jönne, egyszerűen kell az az állandó gólveszély, agresszió, meg egyátalán rúgótt gól mennyiség. A kreatív szekció rendben lesz, de nem szabad hagyni, hogy CR-re háruljon minden teher.oroszisti írta: Belassult , ügyetlen , szerintem a két kezemen megtudnám számolni ,hogy hány 1v1-et nyertHa jönne Ibra annak is örülnék ,de Suareznek még jobban. Mind kettő hatalmas előrelépés lenne .
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 22:47
Ma olvastam valahol, hogy diétát irtak elő nekioroszisti írta: Mióta itt van szerintem csak visszafelé fejlődött.
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 15., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 15., hétfő 22:32
Jegyezzétek már meg, hogy Morata az U21-es EB-n volt, míg Jesé az U20-as VB-n.miró írta:morata ezzel az u20-as taknyos kupával itt második számú csatár lett,
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 22:31
Persze, de jelenleg szerintem simán benne van az, hogy Benzema lehoz 1 akkora szezont, hogy csak pislogunk, de az is benne van, hogy végül Jesé berobban a nagyoknál. A következő szezon amolyan épitkezés lesz, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet behúzni kupát vagy kupákat, de mint ahogy most maga az új vezetőség összerázódik, úgy a csapat is, mert teljesen más focit fogunk elvileg látni idén. Ez látszik már most az edzés munkákon, persze ez 1 olyan dolog, hogy nem láttam, hogy mit csináltak Josénál és most is csak 1 perces vidit láttam, de abban már ment a labdajáratás, de gondolom ez még a szokatás, de biztos avgyok benne, hogy idán szebb focit látunk. A lényeg, hogy lehet, hogy sokat nyernénk most 1 topp csatárral, de az is lehet, hogy a mostani keretből Benzema is hoz 1 isten császár szezont és még Jesében is benne van, hogy alkot valamit. Én szivesebben robbantanék jövőre 1 nagy névvel és nyitnám ki a tárcát mint, hogy most rizikózzak. Nem szabad elfeledni, hogy jövőre VB és ott néha nyakon lehet csipni igen igen jó játékosokatkodo írta:amugy ezzel csak egyetértesz velem abban, hogy kell Cristiano mellé egy másik stabil, gólerős támadó.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 15., hétfő 22:28
pontosan,aki leköti a védőket,és tud meccset eldönteni ronaldoval.amugy ezzel csak egyetértesz velem abban, hogy kell Cristiano mellé egy másik stabil, gólerős támadó.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. július 15., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:54
Géci írta:Ezzel idén sem volt bajkodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:51
Ezzel idén sem volt bajkodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:18
Én erre 1db nevet kapásból be tudok neked dobni és az nem más mint a Dortmund... Tavaly sehol nem voltak a BL-ben mert annyira tele volt csikókkal, hogy nagyon. Nálunk azért vannak korosabb játékosok akik magabiztosabbá tehetik a fiatalokat, de szerintem az ilyen Isco, Illarramendi, Carvajal, Jesé szintű játékosok nem remegnek meg már, ha hozzá kerül a labda. Nálam talán Moratta az akit 1 kicsit tényleg elküldenék talán a Bundesligába, hogy legyen szivósabb meg rutinosabb, ha meg válik belőle is valaki akkor meg vissza kell majd szépen venni mint ahogy Carvajalt, de tény, hogy Morata még elég izgulós fajtakodo írta:egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 15., hétfő 21:14
nagyon remélem. Én bizok az öregben, tudja mit csinál. Még 1 hónap és rajtol a bajnokság, várom már.schranzer írta:Ezekebol kifolyólag Carlo 3 belso kozeppályással számol,
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 21:08
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:03
egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.Géci írta: de igazat megvalva többe néznék 1 bizonyitani vágyó küzdő fiatalt cserének mint 1 öreg rókát
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem