oroszisti írta:Én sosem bírtam Benzemát, nálam már akkor elvágtak magát , mikor őt hoztuk 35M-ért , Villa helyettAzóta csak az igazamat bizonyítja , hogy nincs itt helye. A tavalyi szezonjától mindenki hasra esett és semmi extrát nem mutatott. Most tényleg van esély rá , hogy összekapja magát, a stílus váltás és Zidane miatt. De erre nem szabad alapozni , ha lehozza ugyanazt , mint az eddig években akkor semmivel nem leszünk előrébb. Mióta itt van szerintem csak visszafelé fejlődött. Belassult , ügyetlen , szerintem a két kezemen megtudnám számolni ,hogy hány 1v1-et nyert
Ha jönne Ibra annak is örülnék ,de Suareznek még jobban. Mind kettő hatalmas előrelépés lenne .
Egyetértek mindenben. Én sem bírom Benzemát,szerintem semmilyen kirívó képessége nincsen,azonkívűl,hogy sétálgat.
Lehet,hogy itt sokan megfognak kövezni érte,de én Higuaín-t jobb csatárnak tartom nála(igen,még akkor is ha szedett-vedett volt az előző két szezonja).Nekem ő fog a legjobban hiányozni,ha esetleg elmegy,de ezzel valószínűleg egyedül maradok.Ettől eltekintve,Suáreznek örülnék jobban ha jönne,a támadó részleg minden pontján bevethető,jó az 1v1-ben,gyors,robbanékony és ha kell "oda tud harapni"

Zlatan felett meg szerintem lassan eljár az idő,hihetetlen,hogy a technikai adottságai ennyire elkoptak. Jó pár meccsen láttam játszani,és hát korántsem győzött meg,hogy itt neki helye lenne,függetlenül attól,hogy ennyi gólt lő,és főleg Ronaldo mellett. 2 dudás 1 csárda. Ha Messi mellett nem ment,akkor CR mellett sem fog.