Ezzel idén sem volt bajkodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:51
Ezzel idén sem volt bajkodo írta: ha esetleg a bl negyeddöntő 88.percében a két fiatal közül döntő helyzetben az egyik esetleg ziccerben kiugrik és agyonrúgja a kapust.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 21:18
Én erre 1db nevet kapásból be tudok neked dobni és az nem más mint a Dortmund... Tavaly sehol nem voltak a BL-ben mert annyira tele volt csikókkal, hogy nagyon. Nálunk azért vannak korosabb játékosok akik magabiztosabbá tehetik a fiatalokat, de szerintem az ilyen Isco, Illarramendi, Carvajal, Jesé szintű játékosok nem remegnek meg már, ha hozzá kerül a labda. Nálam talán Moratta az akit 1 kicsit tényleg elküldenék talán a Bundesligába, hogy legyen szivósabb meg rutinosabb, ha meg válik belőle is valaki akkor meg vissza kell majd szépen venni mint ahogy Carvajalt, de tény, hogy Morata még elég izgulós fajtakodo írta:egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 15., hétfő 21:14
nagyon remélem. Én bizok az öregben, tudja mit csinál. Még 1 hónap és rajtol a bajnokság, várom már.schranzer írta:Ezekebol kifolyólag Carlo 3 belso kozeppályással számol,
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 21:08
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. július 15., hétfő 21:03
egy ilyen fiatal csapatban, mint ami itt alakul a rutin is rengeteget fog számítani. nem lehet mindent a csikókra bízni, esetleg azon bukni-e vagy sem, hogy megremeg-e a lába.Géci írta: de igazat megvalva többe néznék 1 bizonyitani vágyó küzdő fiatalt cserének mint 1 öreg rókát
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. július 15., hétfő 21:00
Pláne,hogy Cavani a védekezőbb csatárfajtából van,láthattuk a konf kupán is,ahol jobbhátvédet játszott a Brazilok ellenAMYF írta:Viszont én el tudom képzelni, hogy Ibra marad, és Cavanival alkotnak majd egy brutális csatárpárost, egy masszív középpályával megoldható a dolog.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 20:59
Ezzel az a probléma, hogy az aranylabda kiosztása előtt szépen odaszólt Ronaldonak is és Messinek is... Elhiszem, hogy sokan szeretnék Ibráit itt látni, és szó mi szó 1 időben én is oda vissza voltam érte, de sokat tompult nagyon + isszanyat arogánsMythos90 írta:Sajnálom, hogy Karanka elmegy. Sok sikert neki a továbbiakban!
A Napoli elnöke szerint Cavani a PSG-be tart, ebben az esetben viszont Ibra nem fog ott maradni. Emellett most már Rooney helyzete is úgy áll, hogy nem marad a vörösöknél. Ha igazolunk még egy csatárt (szerintem 95%, hogy fogunk), akkor szerintem a kettő közül valamelyikük fog érkezni. Akkor viszont DiMaria-nak, vagy Kaka-nak mindenképpen mennie kell. (Esetleg mindkettőnek.)
Mondjuk Ibrát nehezen tudnám itt elképzelni, hiszen ő is olyan, hogy igényli azt, hogy rá épüljön a csapat játéka. Bár a Barcában hajlandó volt ezt a fajta imidzsét maga mögött hagyni, az már más kérdés, hogy Messi kifúrta a helyéről. Itt viszont nem lennének szerintem ilyen problémái, hiszen CR is hiába olyan amilyen, szerintem ő is inkább örülne egy másik klasszis érkezésének, hiszen ezáltal csak még ütőképesebbé (BL-esélyessé válna a csapat). Ugyanakkor nem hiszem, hogy a Neymar-os dolgot Perez csak úgy annyiban hagyná. Úgy értem, hogy mindenképpen ő is akar majd egy nagyot robbantani és ebből a célból Ibra mindenképpen jó döntés lenne szerintem mind szakmai, mind gazdasági szempontból.
HozzászólásSzerző: AMYF » 2013. július 15., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 20:54
Én is így gondolom egyébként, csak a könyve elolvasása után elég nehéz elképzelni ezt róla.Én szerintem Ibra van akkora egóju ember hogy nem tudja elviselni h soha nem nyert még BL-t. Ha egy olyan csapatba kerül ahol van rá esélye, akkor nem fog akadékoskodni, szépen beáll a sorba. Ő se lesz már fiatalabb, tudja h sok esélye nincs már. Az meg már csak egy plusz motiváció lenne ha a barcával egy bajnokságba is játszana
ha jó pénzért hozható akkor megfontolnám
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 15., hétfő 20:52
Én szerintem Ibra van akkora egóju ember hogy nem tudja elviselni h soha nem nyert még BL-t. Ha egy olyan csapatba kerül ahol van rá esélye, akkor nem fog akadékoskodni, szépen beáll a sorba. Ő se lesz már fiatalabb, tudja h sok esélye nincs már. Az meg már csak egy plusz motiváció lenne ha a barcával egy bajnokságba is játszanaMythos90 írta:Mondjuk Ibrát nehezen tudnám itt elképzelni, hiszen ő is olyan, hogy igényli azt, hogy rá épüljön a csapat játéka.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 20:49
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. július 15., hétfő 20:45
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. július 15., hétfő 20:03
Várható volt...sok sikert neki én nagyon bírtam őt!Aitor Karanka és a Real Madrid közös megegyezéssel szerződést bontottak.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 15., hétfő 19:53
Én ugyanezt írtam, hogy jobb oldal: Carvajal szélen + Bale/Suarez, de Ozil/Isco is kimozdulhat oda ... bal oldal Marcelo + CR, és Modric is kimozdulhat oda ... amolyan pozicio valtogatos taktika.oroszisti írta:Ez hülyeség , hogy nem lenne széle a csapatnak. Meg lehet oldani... Ezt a felállsát amit írtam , nem úgy kell nézni ,hogy senki nem mozdulhat el a helyéről . ez nagyon egyszerűen tolódhat . + Carvajal és Marcelo elég támadószellemű védő. És a széleken pont ezzel a taktikával lehetne óriási főlényt kialakítani . Tegyük fel , hogy ha bal oldalon van a támadás ott lenne Marcelo,Modric,Xabi,a tkp mondjuk Özil és Bale vagy Cr. És akkor a másik ék mindig ott lenne középen. Ez igazából 0 csatáros játék , csak egy laza szerkezet lenne , ahol a tolódások nagyon fontosak lennének ... Nyilván ezt nem 1 hónap alatt tanulnák meg ...
Most igazából minden taktikába bele lehet kötni... Amúgy ezt arra az esetre írtam , ha Bale jönne , és Pipita menne. Mert , hogy Bale mellé még egy csatár nem jönne az hót ziher. De én is Suarezre látok nagyobb esélyt... Aki szerintem sokkal minőségibb játékos ,mint Benzema. Szóval hihetetlenül örülnék neki
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. július 15., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 15., hétfő 19:16
Nekem is ez a véleményem,na de majd kiderül.Benzematol keresve se lehet jobbat találni Ronaldo mellé,mezőnybe a legjobb csatár...és fájdalom,ebben a csapatban,csatár vagy nem csatár,de nem ő a gólfelelős.Más kérdés a formája.De ha megkapja a bizalmat,akkor bizonyítani fog.Bizonyítania kell!Mer ha nem,tényleg mehet innen azÉs ha Bale jon attol tobb csatarunk lesz? Mert tkp-nk igy is van annyi mint szemet. Ha Benzi kiesne hosszu tavra attol meg nem lesz megoldva ez a kerdes. Eleve ha Bale jon és Benzema jo formaban lesz akkor meg mas fontos jatekos fog kimaradni a kezdobol. Szerintem iden mar ne jojjon Bale. Ahogy Morientes is irta ugy sem fog(ahogy Suarez sem).
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 15., hétfő 19:14
Most az egyszer nagyon remélem, hogy tévesek a megérzéseitek!Szerintem iden mar ne jojjon Bale. Ahogy Morientes is irta ugy sem fog(ahogy Suarez sem).
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem