HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 25., csütörtök 21:39
HozzászólásSzerző: peadani » 2016. február 25., csütörtök 21:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 15., hétfő 16:11
Bazeg itt röhögök 5 perce.Realista24 írta:Katinka meg a himnusza![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 15., hétfő 15:20
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 15., hétfő 10:25
Igazi követendő hozzáállás...PEEtör írta:Bőven benne lehet ebben az amcsiknál való indulás, én ettől függetlenül támogatok minden olyan rendezvényt, ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 14., vasárnap 19:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 11., csütörtök 17:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 17:09
Szép következtetés.PEEtör írta:Na, így akkor már világos az ellenszenv Hosszú irányában.Realista24 írta:De lehet így nézni, mert én például így nézem.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 16:55
Na, így akkor már világos az ellenszenv Hosszú irányában.Realista24 írta:De lehet így nézni, mert én például így nézem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 16:47
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 16:44
Eddig is értettem, te nem érted, hogy azt írtam, a hasonlatod hibás, mert ezt nem lehet így nézni. Ha a szerepek felcserélődnek, teljesen megváltozik az egész helyzet, az üzenet, az ok.Realista24 írta:Ezek szerint veled kell belemennem szövegértelmezésbe...ahogy Katinka intézi a dolgait a szövetség felé és szövetséggel, úgy intézzék veled majd a munkahelyeden és remélem abban sem fogsz kivetnivalót látni. Így már érted? Te leszel a szövetség, a munkaadód meg Katinka. Máshogy nem tudom leírni. Nem olyan bonyolult ez.Alapvetően hibás a hasonlatod (meg sok más szinten is érthetetlen), mert Katinka az alkalmazott és a szövetség a munkáltató.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 16:29
Ezek szerint veled kell belemennem szövegértelmezésbe...ahogy Katinka intézi a dolgait a szövetség felé és szövetséggel, úgy intézzék veled majd a munkahelyeden és remélem abban sem fogsz kivetnivalót látni. Így már érted? Te leszel a szövetség, a munkaadód meg Katinka. Máshogy nem tudom leírni. Nem olyan bonyolult ez.Alapvetően hibás a hasonlatod (meg sok más szinten is érthetetlen), mert Katinka az alkalmazott és a szövetség a munkáltató.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 16:25
Biztos vagy benne, hogy velem akarsz a szövegértelmezés rejtelmeibe belebonyolódni?Realista24 írta:,Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerintMost akkor szerinted vagy tuti?ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
És ha ebben a módszerben nem látsz kivetnivalót, majd akkor sem legyen, ha téged/ a te dolgod intéznek így a (leendő) munkahelyeden.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 16:22
,Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerint
Most akkor szerinted vagy tuti?ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 16:19
Az tényleg nem volt szép, máshogy kellett volna, tény és sajnáltam a faszit, olyan benyomása volt az embernek, mint valami bírósági tárgyaláson, ahol Kiss László vádlott, Katinka a sértett, holott szerintem előbbinek vajmi köze van a dologhoz, pusztán egy alkalmazott.hehe írta:engedd meg, hogy válaszoljak.Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul?
nálam ott esett le a redőny, amikor rá se nézett a szövetségi kapitányra, aki amugy egy nyugger idős arc, és kibaszott nagy szaktekintély.
undorító volt. az ilyen ember/nő a nyálamat se érdemli meg, hogy leköpjem.
a sportsikerei és minden más engem hidegen hagy, de ember azért lehetne ettől függetlenül.
Eddig oké, de nem is erről megy a vita részükről, mert ott volt a szerződés is. Persze, könnyen lehet, hogy az egész egy cirkusz csak (nem vagyok naiv), és más motivációik vannak, de LÁTSZÓLAG és jelen állás szerint nem így van.Nem Katinka meg a férje szarta a spanyol viaszt, meg nem ő az első aki úszni tud és nem is az utolsó, de ők azt hiszik. Ez a gond.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 16:12
Hirtelen?mi ez a hirtelen nagy és feltétlen szimpátia az úszószövetség felé úgy általában? Pláne, amelyiknek egy gyárfás a vezetője...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 11., csütörtök 16:08
Ha meg esetleg nem nyerne, akkor meg megy az, hogy a "köcsög Úszószövetség"?BBeno írta:en adom amit csinal. majd az olimpian ugyis elfelejtik a karogok mikor a magyar himnuszra veszi at az aranyakat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 11., csütörtök 16:07
engedd meg, hogy válaszoljak.Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul?
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 11., csütörtök 15:55
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 11., csütörtök 14:56
Őszintén szólva egyetértek, ha nyer aranyat ha nem, undorító amit élsportolóként csinál, takarodhat az USÁba isten áldja...Realista24 írta:Azt mindjárt gondoltam, hogy te adod, de én mint károgó, ha már így hívtál, nem fog megváltozni a véleményem, ha nyer, ha nem.BBeno írta:en adom amit csinal. majd az olimpian ugyis elfelejtik a karogok mikor a magyar himnuszra veszi at az aranyakat.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem