Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nemsoká befejezem a SOA-t, és ehhez hasonló stílusú sorozatot keresek. Jó lenne, ha minsőégi lenne, Banshee-t láttam már. Tudnátok segíteni?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nmate írta:Az egesz sorozat semmitmondó :Đ

De már csak három nap...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Vééégre egy rohadtjó WD rész gyerekek, el se hiszem
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a darálást már kicsit túlzásba vitték, mármint annyi zombit levagdalni olyan kevesen...de annyi baj legyen

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a darálást már kicsit túlzásba vitték, mármint annyi zombit levagdalni olyan kevesen...de annyi baj legyen

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ezért majd kapsz egy könyököst a szigeten.nmate írta:Az egesz sorozat semmitmondó :Đ

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az egesz sorozat semmitmondó :Đ
- ziro4vr
Trónok harcáé is ma jött ki, de annyira teaser jellegű semmitmondó cucc, hogy be se linkelem.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fap-fap.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Jó mulatság, férfi munka! Parádés volt.P. Krisz írta:The Walking Dead
Ilyen résszel kell visszatérni a szünetről .
Volt pár kiszámítható esemény , de ez nagyon rendben volt .
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- P. Krisz
The Walking Dead

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
Dragon Ball Super E31
Most komolyan egy egesz reszt elpazaroltak erre?
Most komolyan egy egesz reszt elpazaroltak erre?

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
workaholics 5x3
hát minden perce kincs volt. Majdnem mindegyik részen elmosolyodok esetleg nevetek, de ezt a részt végigröhögtem.
Aki szereti a sitcomokat az mindenképp kezdje el nézni, nem igazán van ennél debilebb sorozat.

hát minden perce kincs volt. Majdnem mindegyik részen elmosolyodok esetleg nevetek, de ezt a részt végigröhögtem.
Aki szereti a sitcomokat az mindenképp kezdje el nézni, nem igazán van ennél debilebb sorozat.
- h3x0r
És azok a sex jeleneteksoadroli írta:én is nézem, imádomh3x0r írta:Man Seeking Womanbár én magyar felirattal, úgyhogy elég ritkán. legutóbb épp egy autóval jött össze

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
én is nézem, imádomh3x0r írta:Man Seeking Woman

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Azt hittem hogy valamiféle wilfred pótló lesz a sorozat, de a közelében sincs. Persze egynek elmegy. A 2. évadot majd el kéne kezdeni mostanság.
Black sailst nézitek? Szerintem több kört is ver az eddigi évadokra. Hiányzott már az igazi kalózkodós dolgok nem csak a száraz politikai problémák.
Black sailst nézitek? Szerintem több kört is ver az eddigi évadokra. Hiányzott már az igazi kalózkodós dolgok nem csak a száraz politikai problémák.
- h3x0r
Man Seeking Woman
Az alapasztori az, hogy foszereplo csavot dobja a noje, ezert ujra elkezd csajozni, minden resz 1 csajozasi probalkozas. Elvont sorozat, beteg humor, elso reszben pl egy trollal talalkozik es hitler is megjelenik
Masodik evadot nezitek? Minden heten varom az uj reszt, a legutobbi is milyen beteg volt mar az elnokvalasztassal es a barattal.
Az alapasztori az, hogy foszereplo csavot dobja a noje, ezert ujra elkezd csajozni, minden resz 1 csajozasi probalkozas. Elvont sorozat, beteg humor, elso reszben pl egy trollal talalkozik es hitler is megjelenik

Masodik evadot nezitek? Minden heten varom az uj reszt, a legutobbi is milyen beteg volt mar az elnokvalasztassal es a barattal.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Valaki tudja esetleg hogy a New Girl felirata miért késik? Már vagy 2 hete semmi felirat az új részekhez.
- ziro4vr
A különbség csak annyi, hogy a leftovers azt nyújtja amit ígért, nem válal se többet se kevesebbet, teljesen koherens a sztori. Míg a Lost hatodik évadának a tükrében az előzmények mind egy nagy blöff részei.Sunsky írta: Mégegyszer mondom nekem bejön, bejött anno a Lost is, én elfogadtam, hogy egyiknél sem a misztikumon van a hangsúly, hanem a szereplőkön. Csak nem értem, hogy míg az egyiket épp ezért hányan elkaszálták és évek óta szidják, addig a másik konkrétan tökéletesnek van beállítva ugyanazoknál az embereknél.
Nem illik.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nálam meg fordítva. A leftovers nagyon nem jött be, a Lost viszont iszonyatosan tetszik, mikor is kezdtem 3, max 4 hete? Na, napi 10-12 óra munka +gyerek mellett (csak a tisztánlátás kedvéért) nézem, és még 4 rész van hátra az EGÉSZBŐL. Szerintem ma éjjel le is pörgetem. Nem is mondanám túlzottan hasonlónak a két sorozatot, előbbibe kevés az érdekes karakter, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!eleinte semmi misztikum (a kezdést leszámítva), aztán meg elkezdenek a holtak feltámadni, ezek a fehér ruhások is... A valóságban lennének ilyenek biztos kicsináltam volna már őket, egyedül az tetszett amikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!megkövezték azt a vén banyát. A lost meg... Tökély.Sunsky írta:Nekem tetszett a sorozat, de..Dupla D írta:Leftovers első két évad
Pont az ilyen véleményeket hiányoltam, mert egy az egybe ugyanazt csinálják, mint anno a Lostnál. Ott mindenki szidta őket, itt meg konkrétan sorozatjunkie-n is csak és kizárólag pozitív véleménybe futottam bele. Kb 100-ból ha 1 negatív volt.
Mégegyszer mondom nekem bejön, bejött anno a Lost is, én elfogadtam, hogy egyiknél sem a misztikumon van a hangsúly, hanem a szereplőkön. Csak nem értem, hogy míg az egyiket épp ezért hányan elkaszálták és évek óta szidják, addig a másik konkrétan tökéletesnek van beállítva ugyanazoknál az embereknél.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Flash->Zoom
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barry gonosz ikertesója tuti előkerül majd, de szerintem csak a későbbi évadokban. Jelenleg nálam kizárt, mert Zoom és Barry testalkatra sem stimmelnek. Szemszín alapján meg Eddie és Jay is bukó. Szóval marad Henry. Talán Wally, de Ő meg nálam még fiatal körmönfont főgonosznak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bucky Barnes?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Barry gonosz ikertesója tuti előkerül majd, de szerintem csak a későbbi évadokban. Jelenleg nálam kizárt, mert Zoom és Barry testalkatra sem stimmelnek. Szemszín alapján meg Eddie és Jay is bukó. Szóval marad Henry. Talán Wally, de Ő meg nálam még fiatal körmönfont főgonosznak.
Majd meglátjuk. Az viszont tuti, hogy Ő az Íjász az egyik világban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bucky Barnes?