Fain kis videó. Ha az elbénázott indisáit valahogy korrigálni tudja, akkor az idő elteltével abszolut TOP lesz a poszton.Tottinho írta:Raphael Varane - Mr. Clean

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 22., péntek 19:12
Fain kis videó. Ha az elbénázott indisáit valahogy korrigálni tudja, akkor az idő elteltével abszolut TOP lesz a poszton.Tottinho írta:Raphael Varane - Mr. Clean
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 21., csütörtök 22:03
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 28., vasárnap 14:09
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 28., vasárnap 6:38
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. február 18., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 18., csütörtök 19:48
Az elején azt mondja neki Zidane, hogy öld meg, ő meg azt feleli, hogy igen, megölöm, de csak finoman.Toti írta:az a jelenet, mikor megint begyújtotta a rakétákat.. vadállat.![]()
full erőlködés nélkül..
mr clean
ha létezik szimpatikus játékos..
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 18., csütörtök 19:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 15., hétfő 14:33
Erősnek hangzikDanilo-Pepe-Nacho-Arbeloa
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. február 15., hétfő 14:21
Malaga ellen idegenben kell. Nem tudom, hogy Pepével most mi a helyzet, mikor épül fel (elvileg most a Roma ellenire volt kiírva, hogy addigra jó lesz). De most úgy néz ki, hogy ez a védősor lesz a Malaga ellen: Danilo-Pepe-Nacho-Arbeloa mivel ha Ramos és Carvajal kap egy sárgát akkor a matracosok ellenin nem játszhatnak, azt pedig szerintem nem fogjuk megkockáztatni.___Samy___ írta:De egyebkent en sem fellebeznem meg, kell neki ez az egy het pihi, mert nagyon szar formaban van.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. február 15., hétfő 14:00
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 15., hétfő 13:58
Reméljük eltöllik valamelyiket és így az eltiltást, de nem nagyon hiszek benne...Mind a kettő miatt fellebbeztünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 15., hétfő 13:56
Mind a kettő miatt fellebbeztünk.CS0ki írta:Tökmindegy, hogy szerintem vagy szerinted vicc-e. A bírók ezt befújják legtöbbször, elég gyakran villan is a sárga. Én meg arról beszéltem, hogy teljesen felesleges ilyenekért fellebbezni, mert úgysem törlik el, sosem szokták. De majd meglátjuk, hogy ha fellebbezünk, akkor eltörlik-e.Második. Lendületet vett, hova rakja a kezét? A könyökét meg nem is tette ki, arról meg nem tehet, hogy jóval magasabb mint az ellenfél játékosa. Vicc ilyenért szabálytalanságot fújni, sárgát adni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 15., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 15., hétfő 12:51
Tökmindegy, hogy szerintem vagy szerinted vicc-e. A bírók ezt befújják legtöbbször, elég gyakran villan is a sárga. Én meg arról beszéltem, hogy teljesen felesleges ilyenekért fellebbezni, mert úgysem törlik el, sosem szokták. De majd meglátjuk, hogy ha fellebbezünk, akkor eltörlik-e.Második. Lendületet vett, hova rakja a kezét? A könyökét meg nem is tette ki, arról meg nem tehet, hogy jóval magasabb mint az ellenfél játékosa. Vicc ilyenért szabálytalanságot fújni, sárgát adni.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. február 15., hétfő 12:34
Második. Lendületet vett, hova rakja a kezét? A könyökét meg nem is tette ki, arról meg nem tehet, hogy jóval magasabb mint az ellenfél játékosa. Vicc ilyenért szabálytalanságot fújni, sárgát adni.CS0ki írta:nem tudok youtubot nézni itt, ez a második szabálytalanság? Itt fent volt a könyöke, befújható volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 15., hétfő 12:31
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 15., hétfő 12:26
nem tudok youtubot nézni itt, ez a második szabálytalanság? Itt fent volt a könyöke, befújható volt.Itt hol volt szabálytalanság?
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. február 15., hétfő 12:24
Itt hol volt szabálytalanság?CS0ki írta:de a szabálytalanság befúlyható
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 15., hétfő 12:20
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 14., vasárnap 13:47
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem