Ki a masik harom tamado?Isco vagy éppen James próbált párban valamit, a másik 3 támadónk a 16-osban állt és nézte.

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 17., szerda 23:02
Ki a masik harom tamado?Isco vagy éppen James próbált párban valamit, a másik 3 támadónk a 16-osban állt és nézte.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 17., szerda 23:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 17., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. február 17., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 17., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 14., vasárnap 11:39
A fáma szerint 23.Na mindegy,annyièrt el kell.Nem tudom mennyire lehet igaz, az a 30 millió font körüli összeg, de ha ennyiért nem adjuk el...
Bezzeg direkt nem raktam rájuk pont a fentiek miatt.BBeno írta:cserisevnek tegnap nem szóltak hogy az edző ellen játszanak úgyhogy megnyerte nekik a meccset. ha így folytatja akkor benttartja egyedül a valenciát és pár milliót le lehet gombolni valakitől érte.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 14., vasárnap 11:18
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. február 14., vasárnap 11:14
Nem tudom mennyire lehet igaz, az a 30 millió font körüli összeg, de ha ennyiért nem adjuk el... Főleg, hogy lesz egy Asensionk is, meg ugye lassan-lassan Odegaard, bár Ő azért más poszt. Lényeg a lényeg, hogy Jesét is meg Cheryshevet is a nyáron passzolnám el.morientes írta:Amugy,más,de asszem Jesènek evvel lefott.Vasquez meg adott egy gp-t.Szal mehet Klopp nyakára![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 14., vasárnap 11:06
Szerintem nem vagyunk.De hátrèbb sem.Tegnap ahogy beszállt Isco,nem tett hozzá tobbet mint a horvát.Azért írtam, hogy nálam Isco jobb, mert tudatosabban, nyugodtabban játszik. Egyébként Kovacic tegnapi játékáról Di María jutott eszembe. Rengeteg pörgés, szép megindulás, csak sokszor szertelen, "össze-vissza" játék. Jó lesz a srác, az biztos. De szerintem Iscoval előrébb vagyunk.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. február 14., vasárnap 10:57
Nem kell egyből harapni.morientes írta:Ne hulyèskedj már,Kroos mellett a meccs legjobbja volt.Csak már ez meg van szokva.
Azért írtam, hogy nálam Isco jobb, mert tudatosabban, nyugodtabban játszik. Egyébként Kovacic tegnapi játékáról Di María jutott eszembe. Rengeteg pörgés, szép megindulás, csak sokszor szertelen, "össze-vissza" játék. Jó lesz a srác, az biztos. De szerintem Iscoval előrébb vagyunk.morientes írta:Mondjuk nem volt tobb mint ami Isconak szokott,csak èppen másfajta.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 14., vasárnap 10:36
Ne hulyèskedj már,Kroos mellett a meccs legjobbja volt.Csak már ez meg van szokva.főleg, hogy Modric sem hozott extrát.
Mondjuk nem volt tobb mint ami Isconak szokott,csak èppen másfajta.Az egyik rácsavarodik a lasztira,a másik meg nèha elpasszolja magát,szvsz egy szinten vannak,csak mig a spanyolnak az istennek se skar osszejonni az a nagy áttorès,addig a bevert orru most formálodik,ès ha meg lesz az a meccs rutin,nem lesz ott gond.Kovacic könnyebben zavarba jön, ha letámadják és előre fele sem ad annyi pluszt, elég sok rossz döntése volt.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. február 14., vasárnap 10:14
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. február 13., szombat 23:31
Lehetne Modric, Varane vagy akárki más is az avám, azért döntöttem James mellett mert egy napon születtünk (csak én egy évvel korábban)ziro4vr írta:Mondá a James avataros. Nézzed csak őt te ha annyira neki szurkolsz és nem a csapatnak.Becksy23 írta: Nézd vissza a meccset, és csak őt figyeld. Ha ezután is gyenge volt szerinted, akkor nem vele volt a baj. Rengeteg helyzet, veszélyes szituáció tőle indult.![]()
Pogba is jöhet majd, de csak szépen sorjában!
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. február 13., szombat 23:10
BarçaNorbi írta:De itt az MU-ról beszéltek, ahova eladnátok...torjack írta: Abba passzolna, de az a felállás meg a nem jó a Kroos-Modric duónak, meg CR-nek , meg Benzemának sem. Sok áldozatot kellene hozni azért, hogy James jól legyen.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. február 13., szombat 22:56
De itt az MU-ról beszéltek, ahova eladnátok...torjack írta: Abba passzolna, de az a felállás meg a nem jó a Kroos-Modric duónak, meg CR-nek , meg Benzemának sem. Sok áldozatot kellene hozni azért, hogy James jól legyen.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. február 13., szombat 22:37
Abba passzolna, de az a felállás meg a nem jó a Kroos-Modric duónak, meg CR-nek , meg Benzemának sem. Sok áldozatot kellene hozni azért, hogy James jól legyen.istimester írta:Mourinho 4-2-3-1-be szerintem amúgy bele is illene.torjack írta:Hamesznél továbbra is az van, hogy egyszerűen lassú. Van egy jó balosa, meg nem is vak a pályán, de egy Real Madrid kezdőjéhez több kell. A padot meg hosszabb távon nem fogja tűrni. Majd a MU ad érte egy százast, ott nyáron eszement költekezés lesz LVG kirúgása után.
Varane kiállitása nevetséges volt.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. február 13., szombat 21:43
Mourinho 4-2-3-1-be szerintem amúgy bele is illene.torjack írta:Hamesznél továbbra is az van, hogy egyszerűen lassú. Van egy jó balosa, meg nem is vak a pályán, de egy Real Madrid kezdőjéhez több kell. A padot meg hosszabb távon nem fogja tűrni. Majd a MU ad érte egy százast, ott nyáron eszement költekezés lesz LVG kirúgása után.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 13., szombat 20:57
Már ne haragudj de amikor a "villámgyors cselekkel"Nézd vissza a meccset, és csak őt figyeld. Ha ezután is gyenge volt szerinted, akkor nem vele volt a baj. Rengeteg helyzet, veszélyes szituáció tőle indult.
Nem fog o idw jonni sose,nincs hozzá elèg tokeNem érdekel, Gündogan kell erre a kp-ra, ne ellenkezz!![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 13., szombat 20:35
Mondá a James avataros. Nézzed csak őt te ha annyira neki szurkolsz és nem a csapatnak.Becksy23 írta: Nézd vissza a meccset, és csak őt figyeld. Ha ezután is gyenge volt szerinted, akkor nem vele volt a baj. Rengeteg helyzet, veszélyes szituáció tőle indult.
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. február 13., szombat 20:31
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem