Ma is tanultunk valami újat...
Gascoigne
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 14., vasárnap 14:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 14., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 14., vasárnap 13:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 14., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 14., vasárnap 13:50
Gascoigne írta: Ő ezen a fórumon már jó ideje le van írva. Ha gólt lő, másoktól veszi el, csak a kicsik ellen csinálja, az ő góljai nélkül is győztünk volna, mezőnyben semmi, penaldo (nem baj, hogy kb. a büntetők nagy részét saját maga harcolja ki). Tegnap is mi gólok voltak ezek, az értékeld a meccset topikban meg senki le nem mer írni róla egy dicsérő mondatot a kötelező fanyalgás nélkül.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. február 14., vasárnap 13:47
Ő ezen a fórumon már jó ideje le van írva. Ha gólt lő, másoktól veszi el, csak a kicsik ellen csinálja, az ő góljai nélkül is győztünk volna, mezőnyben semmi, penaldo (nem baj, hogy kb. a büntetők nagy részét saját maga harcolja ki). Tegnap is mi gólok voltak ezek, az értékeld a meccset topikban meg senki le nem mer írni róla egy dicsérő mondatot a kötelező fanyalgás nélkül.Fuentealbilla írta:Nem volt alkalmam meg a tegnapi merkozest megnezni, de nem lehetett olyan rossz cr ha meg nem lett szetköpködve a topikjamindenesetre kivancsi vagyok. Ma felvetelrol megtekintem mit alkotott.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 14., vasárnap 13:44
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 14., vasárnap 9:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 10., szerda 8:33
Kifogás lehet megvan, de egy újabb bizonyíték hogy egy egoista, akinek minden körülmény között játszania kell.Kerlon írta:Legalább most van kifogás, hogy miért volt megint értékelhetetlen meccse..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 10., szerda 7:26
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 10., szerda 6:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 9., kedd 18:24
Hasfal.V. Mester 77 írta:Realista24 írta:Cé már a bemelegítéskor is jelezte, hogy szarul van, fájdalmai vannak. Komolyan nem értem, hogy minek kellett pályára lépnie egyáltalán.
Erről lemaradtam. Mit láttál? Úgy értem mire jelzett? Térd,boka, has, fej?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 9., kedd 17:05
Realista24 írta:Cé már a bemelegítéskor is jelezte, hogy szarul van, fájdalmai vannak. Komolyan nem értem, hogy minek kellett pályára lépnie egyáltalán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 9., kedd 13:07
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2016. február 8., hétfő 11:04
+1MesQueUnClub írta: Egy aranylabda top2-től azért ennyit elvárhat az ember jogosan, hogy ezeket tegye nem?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 7., vasárnap 23:33
Egy aranylabda top2-től azért ennyit elvárhat az ember jogosan, hogy ezeket tegye nem?kiserik írta: Egyértelműen, ha CR nem lő sorsdöntő gólokat, meg első gólokat, meg nem viszi a hátán a csapatot, akkor szar.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. február 7., vasárnap 23:31
Keversz valakivel, én azt veszem magamra, ha jogtalanul bacnak ki valakivelRealista24 írta:Nem értelek, Karim idén élete szezonját csinálja, sorra dönti el a meccseket, amiből profitál a csapat. Így szerintem ezzel nincs gond.Az egyikük kezd jobban beállni a sorba, míg a másikuk pont a sor elejére akar kerülni, de ez nem megy egyiküknek sem igazán.
A gond továbbra is Ronaldo. Mert hiába írod, hogy nem csinálja Karim szerepkörét, mert nem nem csinálja, hanem meg sem próbálja. Sétál, mutogat, hisztizik és nézőként vesz részt a meccsek többségében. Ezt nem bírja el a csapat, vagyis elbírja, csak nem nyerünk majd semmit.
A mindkettő gyengén muzsikál részt nem kommentálom, mert megint magadra veszed, ha beteszek hat röhögő fejet.
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 7., vasárnap 23:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 7., vasárnap 23:21
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 7., vasárnap 23:19
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem