Majd meglátjuk. Az viszont tuti, hogy Ő az Íjász az egyik világban.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olivér halott a Föld 2-ön , szerintem látta mivé válik a Föld 1-en és inkább megölte magát .

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 13., szombat 21:14
Majd meglátjuk. Az viszont tuti, hogy Ő az Íjász az egyik világban.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olivér halott a Föld 2-ön , szerintem látta mivé válik a Föld 1-en és inkább megölte magát .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. február 13., szombat 21:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 13., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. február 13., szombat 21:02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Alternatív képregényekben amik a New Earth-ön játszódnak Barry-nek van egy gonosz ikertestvére , ha Henry helyett ő lenne Zoom , az még nagyobbat ütne .torjack írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam még mindig Henry van az első helyen. Az, hogy a kettes Földön rendben van a család, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy ne lehetne rosszfiú. A nyaralás Norával sem kifogás, a kettes Föld leggyorsabb emberének nem jelenthet gondot, meglépni az asszony mellől egy kis balhézásra.P. Krisz írta:The Flash 2x14 promo
Úgy tűnik kiderül Zoom személyazonossága .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sokáig úgy gondoltam hogy Henry Allen lesz , de látva a legutóbbi epizódot , ez már kizárt . Most már Wally West Earth 2-re tippelek .
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 13., szombat 20:05
Köszi szépen! Lassan bedarálom.h3x0r írta:You're the Worst fanoknak, meg egyebkent masoknak is, mindenkepp ajanlanam a Casual cimu sorozatot.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. február 13., szombat 17:17
Az első (10.? 11.?) rész után bizakodó voltam, hogy jó is lehet ez, reméltem, hogy max. 3 rész alatt lerendezik az egészet, de most már tuti, hogy az évad végéig fog húzódni.nmate írta:Suits 5x13
Nekem eddig csalódás ez az 5. évad második fele.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugyanazok a körök mennek, most jön Trevor...nagy csavar
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. február 13., szombat 17:00
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nálam még mindig Henry van az első helyen. Az, hogy a kettes Földön rendben van a család, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy ne lehetne rosszfiú. A nyaralás Norával sem kifogás, a kettes Föld leggyorsabb emberének nem jelenthet gondot, meglépni az asszony mellől egy kis balhézásra.P. Krisz írta:The Flash 2x14 promo
Úgy tűnik kiderül Zoom személyazonossága .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sokáig úgy gondoltam hogy Henry Allen lesz , de látva a legutóbbi epizódot , ez már kizárt . Most már Wally West Earth 2-re tippelek .
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2016. február 13., szombat 16:14
Nekem tetszett a sorozat, de..Dupla D írta:Leftovers első két évad
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. február 13., szombat 16:04
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. február 13., szombat 12:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 13., szombat 7:27
Kamu dráma itt is ott is megvan, arrow is jó rész volt a történet szempontjából. A többit le kell nyelni meg kizarni, mert amúgy jó sorozat lenne bőven, ha helyén kezeljük, mint képregény adaptáció.Norbii írta:Hááát. a flashnek jobban áll minden.
pl:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mielőtt a föld 2be mentek volna Cisco "bepánikolt" és viccesen megjegyezte hogy "18 évesen beijedtem a bungee jumpingtól". Ezen egy picit mosolyogtam, de ha ezt az arrowban nyomta volna falicity akkor kivágtam volna a laptopot az ablakon.
Néha a flash is tud bugyuta lenni a teljesen klisés nyálas családi beszédeivel, de ezen kívül semmi negatívumot nem tudok felhozni. A téma is érdekesebb. Míg a zöld íjászban minden egyes részben elkezdenek kamu drámázni, mindegyik karakter mindenkivel legalább 2x. Mint egy rossz szappanoperában. A legjobban amúgy h3x0r fogalmazta meg az arrow nyomorát.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. február 13., szombat 1:32
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. február 12., péntek 7:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hogy hol van Dzsósznó?messideco írta:Számos kérdés felmerül bennem.
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. február 12., péntek 1:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. február 11., csütörtök 22:58
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 11., csütörtök 22:19
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 11., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 11., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. február 11., csütörtök 19:03
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 11., csütörtök 18:53
Na az a rész nekem eléggé wtf volt.P. Krisz írta: Adom , ellőttek pár elég nagy klisét Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Joe halála , de a vége fasza volt .
Amiért pedig jár a pacsi az az Art Deco használata , az tetszett .
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem