kapor_89 írta:Az biztos, hogy 25 fős keret a benevezhető, abból 3 kapus, tehát a jelenlegi 25 mezőnyjátékos sok. 3 játékosnak minimum tipliznie kell, de ha igazak a hírek, és igazolunk még valakit, akkor 4-nek. Számomra teljesen átláthatatlan a keret, de ők tudják, hamarosan tutira világosabb lesz a helyzet.
a tavalyi évben a 25 fős keretben volt 4 kapus, 9 hátvéd, 7 középpályás és 5 támadó
ebből elment 1 kapus (adán), 1 védő (carvalho), 1 középpályás (essien) és 1 támadó (callejon)
eddig érkezett casemiro, illarra, isco, carvajal meg ha minden igaz, akkor jesé is jön fel, így most vagyunk 26-an, ha higut lepasszoljuk, meg is van a keret létszámban
Jesében azért vagyok bíztos mert, ha CR cseréje lesz sose fog pályára lépni... Elég csak Callejónt nézni... Amùgy több poszton is bevethető... A 4-3-3-ba azért vagyok szinte bíztos, mert sok a kp-s, meg, mert gondolom felhagyunk a kontrafocival és átállunk 4-3-3-ra, de ez csak egy gondolat

... Gondolom ezért találták ki a topicot...

jesé játszhat a jobb oldalon is, és akkor isco megy be középre, kaká pedig kikerül a képből, én csak a szemléltetésből írtam fel azokat a posztokat játékosokkal
a 4-2-3-1 meg nem csak kontrázásra való felállás, az már más téma, hogy mourinho arra használta