Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 12:40

soadroli írta:oscar-jelölt filmekből hányat láttatok? én 3 kivételével (nagy dobás, brooklyn, kémek hídja) mindet. valószínűleg a Spotlight-Revenant kettősből kerül ki a győztes, nálam az utóbbi a nyerő, de ha nem az, akkor a Room kapja inkább. ti melyiknek adnátok?
Room vasárnapra tervezve. Jókat hallottam róla.

Közben Se7en újrázva. Ezer éve nem láttam, így újra betalált. 9/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. február 12., péntek 11:36

köszönöm a segítséget :D az első részt már régóta megakarom, akkor most szerintem itt az ideje. úgy látom a 2. rész az Apollós, akkor talán még azt is, a 3-4 szerintem kimarad az osztályzatok alapján, talán még a Rocky Balboa. na majd látjuk :D

tegnap amúgy újráztam a Gladiatort, minden évben legalább 1x megnézem. nem tudok betelni vele :sziv: :D

oscar-jelölt filmekből hányat láttatok? én 3 kivételével (nagy dobás, brooklyn, kémek hídja) mindet. valószínűleg a Spotlight-Revenant kettősből kerül ki a győztes, nálam az utóbbi a nyerő, de ha nem az, akkor a Room kapja inkább. ti melyiknek adnátok?
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 12., péntek 11:35

Na alakulnak már a 2015-ös filmes TOP10-es listák? :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 12., péntek 11:33

Hát nem tudom. Én így is értettem az utalásokat. Tavaly meg elővettem hosszú idő után a Rocky 1-et és képtelen voltam megnézni, szerintem borzalmas.
De túl van ez ragozva, a kérdés az volt, hogy meg kell-e néznie az összes Rockyt, hogy képben legyen a filmmel, erre meg szerintem simán egy nem a válasz.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 12., péntek 10:55

Én szerencsére láttam a Rockyt és tudom, hogy ezt meg sem kell néznem :Đ

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 10:38

Mondjuk érdemi döntés csak úgy hozhat, ha belenéz az első Rockyba, mert Ti vagytok a másik véglet, akik alapból nem rajonganak Rockyért, Mi meg a másik, akik ismerik, szeretik és vágják a Creedben lévő utalásokat.

Az első Rocky film elé meg bátran le lehet ülni, mert ha nem is szereti valaki, de egy igencsak elismert és nagyra tartott film a történelemből. Ha meg az megfogja az embert, akkor a 4 részt simán letolja. Ha nem, akkor megnézi a Creedet, beüt neki, mint Zsombornak, aztán alszik majd egy jót. De bőven nem egy nehezen emészthető szériáról van szó, szóval az is lehet, hogy valaki veszít 8 órányi szórakozást azzal, ha nem nézi meg az első 4-et. Bukni meg nem sokat bukhat, max 2 órát... de kétlem, hogy azzal is nagyot bukna, mégsem egy Asylum moziról van szó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 10:29

Zsombor írta:Hát nem tudom.Ha utánaolvas a sztorinak, szerintem érhető lesz a dolog. Arról nem is beszélve, hogy amit írtál spoilerben, az egy jelenet csupán és nem befolyásolja a történetet.
Ennyi, négy részt megnézni egy olyan filmből, ami közel sem a filmtörténelem csúcsa, csak azért, hogy néhány lényeges jelenettel kapcsolatban képben legyél, szerintem időpocsékolás. Mert ahogy Zs is írja, elolvasol egy fél oldalas összefoglalót és képben is vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 10:22

Zsombor írta:Hát nem tudom.Ha utánaolvas a sztorinak, szerintem érhető lesz a dolog. Arról nem is beszélve, hogy amit írtál spoilerben, az egy jelenet csupán és nem befolyásolja a történetet.
Semmilyen utalás nem befolyásolja a történetet, de nem talál be annyira, mintha ismernéd az eredeti történetet Apollo és Rocky között. Szóval igenis fontos lenne tudni a háttérstoryt, ha 100%-ot akarsz kapni a filmtől. Nagyon épít a nosztalgiára, csakúgy, mint az új Star Wars. Az Ébredő Erő is nézhető önmagában is, de érdemes ránézni az előzményekre. (az összehasonlítás meg jelen esetben tökéletesen helytálló.)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 12., péntek 10:13

Hát nem tudom.Ha utánaolvas a sztorinak, szerintem érhető lesz a dolog. Arról nem is beszélve, hogy amit írtál spoilerben, az egy jelenet csupán és nem befolyásolja a történetet.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 9:58

Remy írta:
soadroli írta:srácok, kíváncsi vagyok erre a Creedre, de még egyik Rocky filmet se láttam. az összeset meg kéne nézzem, hogy képbe legyek? :D
Hááát, igazából az első 4-et kéne megnézni hozzá. Mert vannak utalások benne, amik erre a 4 részre visszamutatnak. Szerintem nem tudja átadni a film az igazi erejét, ha Rocky-filmek ismerete nélkül ülsz le elé. :hmmm:

Mondjuk Rocky király, szóval toljad csak le a filmeket. :shifty: :box:
Inkább Zsomborra hallgass.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 12., péntek 9:37

soadroli írta:srácok, kíváncsi vagyok erre a Creedre, de még egyik Rocky filmet se láttam. az összeset meg kéne nézzem, hogy képbe legyek? :D
Szerintem meg nem kell hozzá látni. Elolvasol 2-3 sort az összes filmről és bőven elég. Én még azt se tettem meg és nekem bejött.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 9:32

Hááát, igazából az első 4-et kéne megnézni hozzá. Mert vannak utalások benne, amik erre a 4 részre visszamutatnak. Szerintem nem tudja átadni a film az igazi erejét, ha Rocky-filmek ismerete nélkül ülsz le elé. :hmmm:

Mondjuk Rocky király, szóval toljad csak le a filmeket. :shifty: :box:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. február 12., péntek 9:28

srácok, kíváncsi vagyok erre a Creedre, de még egyik Rocky filmet se láttam. az összeset meg kéne nézzem, hogy képbe legyek? :D
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 9:23

Xmeneket csipázom még, meg a Vasember is tudott újat adni az első résszel, illetve a hangyász csóka is valamiért pozitív csalódás volt a sok baromkodás után.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 12., péntek 9:22

pheco írta:de en meg mindig felek Ben Afflecktol, Bale tul jo Batman volt.
Nem kell félni. Bale jó színész, de nem azért volt jó Batman, mert annyira a csúcson pörgött, hanem mert a történelem során egyszer meg lett írva rendesen a karakter. Előtte még nem volt ilyen, szóval teljesen újszerű volt minden téren Nolan Batmanje a filmvásznon.

Géza meg, ha most nem is lesz nagyon bemutatva, az önálló filmjében valószínűleg elmélyíti a karaktert. Azaz újfent nem egy felületes képet kapunk a hősről. Miután ő fogja rendezni is a filmet, a minőség szinte garantálva is lesz.

Röviden talán úgy lehetne jellemezni az eddig látottak alapján az új Batmant, hogy MÁS lesz mint az eddigiek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 12., péntek 9:16

Acélember az érdekes film lett,látvány meg a zene elviszi, valamiért moziban nézve tetszett is. Aztán újra nem néztem egyszer sem.
Nolan Batman csúcs, ez tény. Teljesen más kategória. Valószínűleg azért fogott meg sokakat, mert amennyire lehet a realitás talaján maradt Nolan.
De még nagyon minőségi alkotásnak ott van a Holló, Watchmen, V for Vendetta, Sin City illetve a Kick-Ass első részei, és a Kingsman. Két X-Men film még idevehető talán, de a többi teljesen elmarad ezektől minőségben, bár számomra szórakoztatóak többnyire. Deadpool, BvS meg Joker különcei is úgy gondolom ez a kategória lesz.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 9:02

pheco írta:
Realista24 írta:Adom zirot, egyedül Batman világa az (Nolan féle), ami meg tud fogni, na de nem a Gotham féle baromságok. Ez is faszának ígérkezik, pedig a Supermanust kinyomtam, ahogy illik, mert olyan vontatott és unalmas volt számomra, hogy inkább nem pazaroltam rá az időt.
En meg teged adlak. Nolan trilogiat imadom, lattam vagy 3-szor, viszont Supermant 1 oraig birtam.
Kivancsi leszek erre a filmre, de en meg mindig felek Ben Afflecktol, Bale tul jo Batman volt.
Trailer alapján nem lesz gond Ben-nel. De a pontozást 2 perc alapján meghagyom az experteknek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. február 12., péntek 8:58

Realista24 írta:Adom zirot, egyedül Batman világa az (Nolan féle), ami meg tud fogni, na de nem a Gotham féle baromságok. Ez is faszának ígérkezik, pedig a Supermanust kinyomtam, ahogy illik, mert olyan vontatott és unalmas volt számomra, hogy inkább nem pazaroltam rá az időt.
En meg teged adlak. Nolan trilogiat imadom, lattam vagy 3-szor, viszont Supermant 1 oraig birtam.
Kivancsi leszek erre a filmre, de en meg mindig felek Ben Afflecktol, Bale tul jo Batman volt.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 8:50

Adom zirot, egyedül Batman világa az (Nolan féle), ami meg tud fogni, na de nem a Gotham féle baromságok. Ez is faszának ígérkezik, pedig a Supermanust kinyomtam, ahogy illik, mert olyan vontatott és unalmas volt számomra, hogy inkább nem pazaroltam rá az időt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 12., péntek 7:58

ez a plakát viszont rohadt jól néz ki :-*
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: