Abban benne lennék, hogy Jamest eladjuk 60-80 körül, Hazardot meg valami tesco gazdaságos áron elhozzuk.Kerlon írta:Jelenleg én sem látom a helyét, de Jamest elcserelnem rá.
Bár akkor még mindig lehetnek szerkezeti problémák.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 13., szombat 14:36
Abban benne lennék, hogy Jamest eladjuk 60-80 körül, Hazardot meg valami tesco gazdaságos áron elhozzuk.Kerlon írta:Jelenleg én sem látom a helyét, de Jamest elcserelnem rá.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 13., szombat 14:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 13., szombat 14:24
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 13., szombat 14:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 13., szombat 12:39
Nem tudom, hogy Veszprémbe hogy telik az idő, de tavaly tavasszal még semmi gáz nem volt a belgával.ziro4vr írta:Jajj, csak egy Isco-James-Hazard sort ne könyörgöm. Biztos jól mutatna szimulációs játékokban, de annyi versenyszellem meg gyilkos ösztön lenne bennük, mint egy tál gabonapehelyben.
Hazard egy esztéta, a mindenkori Real Madridba kellenek az esztéták, de nem csak ők kellenek. Jelenleg ott van James meg Isco is, szerkezeti okokból sem illene a belga, hiába érezné a spanyol focit. Egy győztes csapat felépítésének vannak bizonyos kikövezett alapjai, amiket megkerülve nem kapunk megfelelő eredményeket. Lásd Arsenal.![]()
És tényleg, Hazard mikor volt utoljára jó? Lassan 2 éve, de 1,5 biztosan. Persze csúnya chelsea, csúnya Mourinho, csúnya Hiddink...ahha. Én nem hiszek ezekben.
HozzászólásSzerző: gunner » 2016. február 13., szombat 12:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 11., csütörtök 21:57
Le kell tenni azt a 190gurigát oszt jóvan.Gündogan kell, nem a nem Hazard helyett Pogba.
Vége.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 11., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 11., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 21:27
Dehogy kell, a Realnál sem néznek ilyeneket, különben néhányan sosem lehettek volna kerettagokrashidm írta:Azt hiszem el kell kezdenem nézni Juventus meccseket, hogy rájöjjek, miért kellene nekünk Pogba.Realista24 írta:Pogba kell, nem Hazard.
VégeAnnyit változtatnék a hozzászólásomon, hogy csakis abban az esetben venném meg most nyáron, ha CR menne 100+ milláért.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 11., csütörtök 21:22
Azt hiszem el kell kezdenem nézni Juventus meccseket, hogy rájöjjek, miért kellene nekünk Pogba.Realista24 írta:Pogba kell, nem Hazard.
Vége
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 11., csütörtök 21:16
Na aki nekünk nem kell az pont Hazardchronic írta:Hazardot hozni kell. Még mindig benne van a potenciál. Rövid passzos játékban jó, emellett robbanékony mint az állat, pont egy ilyen stílus hiányzik a csapatból.
Nyakamat teszem rá,hogy nálunk jobban fog játszani mint bármikor emellett szerintem hozni is fogjuk, viszont akkor most nyáron kell.
CR mehet katarba, marad Benze, Bale, Hazard. Így a vezérbika valszeg Bale lenne, de amint világklasszis szintet hozna a belga onnantól el fogadná Bale is a fifty-fiftyt. Benzi meg szokásos, ziccerből is passzolok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 21:11
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 11., csütörtök 21:09
Én nem díjaznám ha jönne. Mások leírták már, hogy miért ne, így ugyanazt nem írnám le. De ha mégis hoznánk, könyörgöm, ne 100+ milláért jöjjön...pheco írta:Azért ebben a véleményben bőven benne van az ellenszenv. 2014/15-ös szezonban a 19 gól és 13 gólpassz nem rossz, ebből 17 gól és 13 gólpassz a PL-ben és a BL-ben volt. Egy tudjuk milyen focit játszó csapatban bőven jók ezek a számok.morientes írta: A cèltalan huzogatást,azt hogy a "lovèse" alig gurult el a kapuig,hogy szinte kèptelen volt golt rugni mèg akkor is mikor ment neki,egy jo kèpessègu de nem világklasszis játèkost,aki nem hogy 100 de mèg 40 milliot is csak azèrt èr meg,(akinek),mert elszaladtak az árak.
M1Ö véleményét osztom, szerintem is sokkal több van benne és remélem, hogy vele próbáljuk meg betölteni majd a bal szélt Cé után. Modric-Kroos-Pogba-Bale-Benz-Hazard csapat még reális is lehet jövőre. Mondjuk, ha rajtam múlna akkor Bale menne szépen vissza a PL-be.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 11., csütörtök 20:55
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. február 11., csütörtök 19:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 11., csütörtök 18:50
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 11., csütörtök 18:44
Tudom nem ebbe a topicba illik, de aki volt a Granadában az a Venezuelai srác, lehet, hogy egy nagyon jó vétel lenne, és még viszonylag olcsó is és tehetség szorult bele. (Adalberto Penaranda)nmate írta:Nagyon túl van fújva Hazard.
Nincsenek 16-on kívüli lövései, kapura max. ziccerben vagy közeli rögzített szituációból veszélyes, technika az 10, meg a visszacsel & alibipassz kombó, de amúgy semmi. Olyan játékos meg ne jöjjön a Real Madridba, aki visszafele fejlődik és előtte sem volt egy világraszóló zseni.
Isco pl simán lehozza a posztján amit ő.
Nekem egy ilyen játékos nem kell 80-100 környékén.
szerk: most látom morientes leírta kb. ezt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 11., csütörtök 18:40
Vègtelenul egyet tudok èrteni.Mindenfèle ellenszenv nèlkul.nmate írta:Nagyon túl van fújva Hazard.
Nincsenek 16-on kívüli lövései, kapura max. ziccerben vagy közeli rögzített szituációból veszélyes, technika az 10, meg a visszacsel & alibipassz kombó, de amúgy semmi. Olyan játékos meg ne jöjjön a Real Madridba, aki visszafele fejlődik és előtte sem volt egy világraszóló zseni.
Isco pl simán lehozza a posztján amit ő.
Nekem egy ilyen játékos nem kell 80-100 környékén.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 11., csütörtök 18:37
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem