Egyéb sportok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb sportok
De lehet így nézni, mert én például így nézem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Eddig is értettem, te nem érted, hogy azt írtam, a hasonlatod hibás, mert ezt nem lehet így nézni. Ha a szerepek felcserélődnek, teljesen megváltozik az egész helyzet, az üzenet, az ok.Realista24 írta:Ezek szerint veled kell belemennem szövegértelmezésbe...ahogy Katinka intézi a dolgait a szövetség felé és szövetséggel, úgy intézzék veled majd a munkahelyeden és remélem abban sem fogsz kivetnivalót látni. Így már érted? Te leszel a szövetség, a munkaadód meg Katinka. Máshogy nem tudom leírni. Nem olyan bonyolult ez.Alapvetően hibás a hasonlatod (meg sok más szinten is érthetetlen), mert Katinka az alkalmazott és a szövetség a munkáltató.
Ha az eredeti szituáció -ami a vita tárgya- nézne ki úgy, ahogyan te most leírtad, akkor lenne értelme a teóriádnak, DE akkor az én véleményem is alapvetően más lenne.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezek szerint veled kell belemennem szövegértelmezésbe...ahogy Katinka intézi a dolgait a szövetség felé és szövetséggel, úgy intézzék veled majd a munkahelyeden és remélem abban sem fogsz kivetnivalót látni. Így már érted? Te leszel a szövetség, a munkaadód meg Katinka. Máshogy nem tudom leírni. Nem olyan bonyolult ez.Alapvetően hibás a hasonlatod (meg sok más szinten is érthetetlen), mert Katinka az alkalmazott és a szövetség a munkáltató.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Biztos vagy benne, hogy velem akarsz a szövegértelmezés rejtelmeibe belebonyolódni?Realista24 írta:,Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerintMost akkor szerinted vagy tuti?ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
És ha ebben a módszerben nem látsz kivetnivalót, majd akkor sem legyen, ha téged/ a te dolgod intéznek így a (leendő) munkahelyeden.

Alapvetően hibás a hasonlatod (meg sok más szinten is érthetetlen), mert Katinka az alkalmazott és a szövetség a munkáltató.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
,Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerint
Most akkor szerinted vagy tuti?ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
És ha ebben a módszerben nem látsz kivetnivalót, majd akkor sem legyen, ha téged/ a te dolgod intéznek így a (leendő) munkahelyeden.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az tényleg nem volt szép, máshogy kellett volna, tény és sajnáltam a faszit, olyan benyomása volt az embernek, mint valami bírósági tárgyaláson, ahol Kiss László vádlott, Katinka a sértett, holott szerintem előbbinek vajmi köze van a dologhoz, pusztán egy alkalmazott.hehe írta:engedd meg, hogy válaszoljak.Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul?
nálam ott esett le a redőny, amikor rá se nézett a szövetségi kapitányra, aki amugy egy nyugger idős arc, és kibaszott nagy szaktekintély.
undorító volt. az ilyen ember/nő a nyálamat se érdemli meg, hogy leköpjem.
a sportsikerei és minden más engem hidegen hagy, de ember azért lehetne ettől függetlenül.
Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerint, lentebb írtam, szerintem jogosan. Bőven benne lehet ebben az amcsiknál való indulás, én ettől függetlenül támogatok minden olyan rendezvényt, ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
Eddig oké, de nem is erről megy a vita részükről, mert ott volt a szerződés is. Persze, könnyen lehet, hogy az egész egy cirkusz csak (nem vagyok naiv), és más motivációik vannak, de LÁTSZÓLAG és jelen állás szerint nem így van.Nem Katinka meg a férje szarta a spanyol viaszt, meg nem ő az első aki úszni tud és nem is az utolsó, de ők azt hiszik. Ez a gond.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hirtelen?mi ez a hirtelen nagy és feltétlen szimpátia az úszószövetség felé úgy általában? Pláne, amelyiknek egy gyárfás a vezetője...

Nem Katinka meg a férje szarta a spanyol viaszt, meg nem ő az első aki úszni tud és nem is az utolsó, de ők azt hiszik. Ez a gond. A többit leírta hehe, mondjuk én nem spórolnék rajta...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ha meg esetleg nem nyerne, akkor meg megy az, hogy a "köcsög Úszószövetség"?BBeno írta:en adom amit csinal. majd az olimpian ugyis elfelejtik a karogok mikor a magyar himnuszra veszi at az aranyakat.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
engedd meg, hogy válaszoljak.Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul?
nálam ott esett le a redőny, amikor rá se nézett a szövetségi kapitányra, aki amugy egy nyugger idős arc, és kibaszott nagy szaktekintély.
undorító volt. az ilyen ember/nő a nyálamat se érdemli meg, hogy leköpjem.
a sportsikerei és minden más engem hidegen hagy, de ember azért lehetne ettől függetlenül.

Szerintem jól teszi.
Nem látok bele a szakmai háttérbe, és nem is az van, hogy neki hiszek, vagy sem, hanem abból kiindulva, ami ebben a viccországban folyik a Vezír ideje alatt, bőven el tudom képzelni, hogy milyen állapotok lehetnek itt is, mint bármelyik másik téren.
Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul? És egyáltalán, mi ez a hirtelen nagy és feltétlen szimpátia az úszószövetség felé úgy általában? Pláne, amelyiknek egy gyárfás a vezetője...
A másik meg, aki még emlékszik a Nagy Lacis mizériára, hogy Ő miket (!!!) csinált és hogyan viselkedett? Na az undorító volt, kérdés nélkül. Erre ma milyen az általános közvélemény iránta?!...
Nem látok bele a szakmai háttérbe, és nem is az van, hogy neki hiszek, vagy sem, hanem abból kiindulva, ami ebben a viccországban folyik a Vezír ideje alatt, bőven el tudom képzelni, hogy milyen állapotok lehetnek itt is, mint bármelyik másik téren.
Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul? És egyáltalán, mi ez a hirtelen nagy és feltétlen szimpátia az úszószövetség felé úgy általában? Pláne, amelyiknek egy gyárfás a vezetője...
A másik meg, aki még emlékszik a Nagy Lacis mizériára, hogy Ő miket (!!!) csinált és hogyan viselkedett? Na az undorító volt, kérdés nélkül. Erre ma milyen az általános közvélemény iránta?!...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Őszintén szólva egyetértek, ha nyer aranyat ha nem, undorító amit élsportolóként csinál, takarodhat az USÁba isten áldja...Realista24 írta:Azt mindjárt gondoltam, hogy te adod, de én mint károgó, ha már így hívtál, nem fog megváltozni a véleményem, ha nyer, ha nem.BBeno írta:en adom amit csinal. majd az olimpian ugyis elfelejtik a karogok mikor a magyar himnuszra veszi at az aranyakat.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt mindjárt gondoltam, hogy te adod, de én mint károgó, ha már így hívtál, nem fog megváltozni a véleményem, ha nyer, ha nem.BBeno írta:en adom amit csinal. majd az olimpian ugyis elfelejtik a karogok mikor a magyar himnuszra veszi at az aranyakat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
en adom amit csinal. majd az olimpian ugyis elfelejtik a karogok mikor a magyar himnuszra veszi at az aranyakat.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Keres egy nőt?rashidm írta:Nem lennék meglepve, hogy Tusup is addig marad vele, amíg megy a szekér, meg a lóvé. Aztán megy tovább.ziro4vr írta:Hát olyanok lesznek azok az iron lady termékek....![]()
Kicsit sokat képzel magáról meg sokat enged meg magának, a nagy swagyolo férje meg adja alá a lovat.

Engem mar nem erdekel ez az ugy,menjen USAba aztan viszlat...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ha USA színekben akarna versenyezni akkor éveket kéne várnia, az is csodaszámba megy, hogy Cseh még mindig tolja, Egerszegi 22 évesen vonult vissza, nyilván más idők, más anyagokat tolnak beléjük, de akkor sem tudják ezt a végtelenségig csinálni. Minden egyes századmásodpercért nagyon sok hosszt kell úszniuk, a testüket úgy elhasználják ennyi idős korukra...ziro4vr írta:Szerintem az lesz, hogy az olimpia miatt az utolsó pillanatokban mindig megteszi majd amit "kell", aztán ha megvan végre az aranya, akkor viszlát Magyarország.
Az, meg hogy versenyzésen kívül hol fog lakni, mit fog csinálni, engem nagyon nem érdekel, legyen vége az Olimpiának, ott esélyeshez méltóan szerepeljen, aztán reméljük véget ér ez az egész mizéria, mert mindenki unja, és a kezdeti támogatása, hogy "ez az Katinka, mondd meg ezeknek a szemeteknek" kezd alábbhagyni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem lennék meglepve, hogy Tusup is addig marad vele, amíg megy a szekér, meg a lóvé. Aztán megy tovább.ziro4vr írta:Hát olyanok lesznek azok az iron lady termékek....![]()
Kicsit sokat képzel magáról meg sokat enged meg magának, a nagy swagyolo férje meg adja alá a lovat.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem az lesz, hogy az olimpia miatt az utolsó pillanatokban mindig megteszi majd amit "kell", aztán ha megvan végre az aranya, akkor viszlát Magyarország.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annyit enged meg, amennyit engednek neki.ziro4vr írta:Hát olyanok lesznek azok az iron lady termékek....![]()
Mondom, én drasztikusat lépnék, kibactam volna már...úgyis zöldkártya lesz a vége.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát olyanok lesznek azok az iron lady termékek....

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remélem addig megbukik a koksszal.rashidm írta:Pár év múlva majd lesznek "Iron Lady" energia italok, meg szendvicsek.sebydani írta:Shane Tusup jó hatással van ráAz a lényeg lett Iron Lady weboldal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema