hehe írta:Ha lenne lehetőségem, én is ezt tenném, nem értem mire fel ez a nagy ellenszenv, mit csinált rosszul?
engedd meg, hogy válaszoljak.
nálam ott esett le a redőny, amikor rá se nézett a szövetségi kapitányra, aki amugy egy nyugger idős arc, és kibaszott nagy szaktekintély.
undorító volt. az ilyen ember/nő a nyálamat se érdemli meg, hogy leköpjem.
a sportsikerei és minden más engem hidegen hagy, de ember azért lehetne ettől függetlenül.
Az tényleg nem volt szép, máshogy kellett volna, tény és sajnáltam a faszit, olyan benyomása volt az embernek, mint valami bírósági tárgyaláson, ahol Kiss László vádlott, Katinka a sértett, holott szerintem előbbinek vajmi köze van a dologhoz, pusztán egy alkalmazott.
Katinka hadjárata az úszószövetség és vezetői ellen folyik érzésem szerint, lentebb írtam, szerintem jogosan. Bőven benne lehet ebben az amcsiknál való indulás, én ettől függetlenül támogatok minden olyan rendezvényt, ami a kormány és haverjai ellen szól. Mert részben az ellen van, ez tuti, és ebben nem látok kivetnivalót.
Nem Katinka meg a férje szarta a spanyol viaszt, meg nem ő az első aki úszni tud és nem is az utolsó, de ők azt hiszik. Ez a gond.
Eddig oké, de nem is erről megy a vita részükről, mert ott volt a szerződés is. Persze, könnyen lehet, hogy az egész egy cirkusz csak (nem vagyok naiv), és más motivációik vannak, de LÁTSZÓLAG és jelen állás szerint nem így van.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.