Ki tudja mit hoz ki belőle 1 nőcart írta:Xaviban simán benne van még 5-6 év a legmagasabb szinten

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 15., hétfő 20:44
Ki tudja mit hoz ki belőle 1 nőcart írta:Xaviban simán benne van még 5-6 év a legmagasabb szinten
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 15., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. július 15., hétfő 19:35
Ha őt is elviszik, akkor halottak vagyunk. Sergi Roberto tehetséges gyerek, de szerintem édes kevés lesz cserének. Bármikor bejöhet valakinek egy hosszabb sérülés vagy eltiltások. Nagyon rizikós lesz 4 középpályással neki vágni az idénynek, főleg hogy Fabregas hullámzóan teljesít, Roberto meg még alig bizonyított.A MU bejelentkezett Cesc-ert egy 30 millios ajanlattal, miutan lecsusztak Thiagorol
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 15., hétfő 19:03
mondom, hogy látszat-feleség.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. július 15., hétfő 17:50
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 15., hétfő 15:07
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 15., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 15., hétfő 14:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 15., hétfő 14:16
Igen,ha akkor nem állunk vissza...de mind1.Ami elmúlt,elmúlt...mint a születésnapA BM nagy mázlival ment tovább,nem tudok mondani ha megfeszülök sem olyan részét a két meccsnek amin nem a ki balfaxságunk volt a fő ok....nem a BM tökélye.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 15., hétfő 6:45
Nyilvan Zsoze faszsaga is kellett hozza, mert ha akkor rugtunk volna nekik 4et a meccs elejen, akkor az simazas lett volna... De utana verszemet kaptak, felszivtak magukat es jobban ott voltak utana fejben, mint mi. A buntetoparbajnal is higgadtabbnak tuntek, de ez csak az en velemenyem.R.M.C.F írta:Minket is bedaráltak, mert fejben megettek minket, ahogy mindenki mást.akkor nem egy meccset néztünk.
Az első meccsen gomes begomezelte a támaszkodó lábáról véletlenül pattant be(ilyen csak a mesében van,nekünk ilyen miért nincsen.....) az utolsó percek környékén,egyszer sikerült elmenniük a szélen a meccsen,valami ritka nagy mákjuk volt azzal a góllal......végül is azzal mentek tovább ha úgy vesszük.
A második meccsen meg odaszórtunk nekik már az elején le lehetett volna simázni őket.....de JM visszavezényelte őket 2:0 nál és kiengedtük a BM-t......akik köszönték és be is találtak,a hosszabbításban egyértelműen mi nyomtunk,és mi akartuk eldönteni,ők már akkor is a 11esekre apelláltak.
A 11esek meg.....maga a vicc kategória volt.
A BM nagy mázlival ment tovább,nem tudok mondani ha megfeszülök sem olyan részét a két meccsnek amin nem a ki balfaxságunk volt a fő ok....nem a BM tökélye.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 14., vasárnap 22:04
ziro4vr írta:szerintem meg müller lesz az egyik kiskedvenc, a helyi pedro..bár így hogy robben is hajlandó csapatembert játszani, érdekes a helyzet. hogy mandzukic nem lesz sok komoly meccsen kezdő arra fogadnék, bár tulajdonságait nézve ő is jól illeszkedik a csapatba.variáld túl pep, kérlek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. július 14., vasárnap 22:03
és ez jó nektek? idén amikor láttam, csak pörgött mint a búgócsiga, aztán hátraadta valakinek. cesc se hiszem, hogy a megfelelő utód, én azt külső szemmel thiagoban láttam. de hát tudjuk pl egy nagy szavú papa mennyit ér'shutterisland írta: xavi még legalább 2 évig biztosan játszik
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 14., vasárnap 22:02
Fals. Guardiola ajánlotta fel magát a Münchennek, nem ők keresték meg az edzőt. Elismerem a sikereit, de nagyon is tudatos lépés volt tőle, hogy nem a Chelseabe ment (azért hozom ezt a példát, mert itt nyíltan fel volt vállalva, hogy őt akarja Abramovics Mourinho kárára), de Guardiola nagyon okos ember és tudta, h ha két szezonon belül nem lesznek komoly eredmények ott akkor repül. Az meg elég nagy folt lett volna az eddigi érdemei között. Münchenben ellenben nagyon egyszerű bármilyen kupát nyerni, a liga és a kupa gyakorlatilag már most eldőlt komoly ellenfelek hiányában. (de én szorítok a Dortmundnak, nagyon.) Jó, túlzok, de én így látom.'shutterisland írta:jó hogy egy bayernhez megy, ha hívják,
de nálatok 22 Ft-al ér többet khediránál.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 14., vasárnap 22:00
És mi a garancia hogy ott alap lesz?Mert amúgy ott sincs sok középpályás,minek...thiago pedig ebben a szezonban már 23 lesz, ANNYIRA már nem fiatal, ha a MAI focit nézzük, és szétnézünk a 21-23 éves korosztályban, hogy ki,hol,merrre milyen szerepet is tölt be egy-egy nagy csapatban ennyi idősen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 14., vasárnap 21:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 14., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 14., vasárnap 21:45
. Minden idők legjobb barcája után talán minden idők legjobb bayernjéhez ment.
A Barca akkor érett be, amikor kitették Rájkárdot
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 14., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 14., vasárnap 21:36
Ezt mondom mióta. Igazából életművész az az ember, de a "legjobb edző" cím nálam biztosan nem őt illeti. A Barca akkor érett be, amikor kitették RájkárdotMike írta:azért ez a guardiola tudta hova kell igazolni... Minden idők legjobb barcája után talán minden idők legjobb bayernjéhez ment. Majd az idő eldönti. De h nem az ő érdeme lesz ha nyernek vmit az biztos
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 14., vasárnap 21:32
Minket is bedaráltak, mert fejben megettek minket, ahogy mindenki mást.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem