Kitől, Verebestől meg Bognár Gyuritól?miro írta: Én ezeket nem az interneten olvasom ám,hanem 15 éve tanulom.

De tetszik hogy most Kroos lett a közellenség, jó is mikor nem Bale van a középpontban, mi?

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 12., péntek 19:27
Kitől, Verebestől meg Bognár Gyuritól?miro írta: Én ezeket nem az interneten olvasom ám,hanem 15 éve tanulom.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 12., péntek 19:23
+1CS0ki írta:
Egyébként amikor feláll a védelmünk, akkor nem is nagyon szoktunk mi sem gólt kapni. Nem ott van a problémánk, hanem a labdavesztés után. Persze ez nem nagy meglepetés, minden csapatnál a kontrák levédekezése a nehéz, ebben nyilván nincs újdonság. De a labdavesztéseket is lehet jól meg kevésbé jól lereagálni.
Te tovabbra is kevered dolgokat.Az, hogy a védekezésben nincs meg a kellő stabilitás, az nem Kroos jelenlétére vezethető vissza. Továbbra is tartom, hogy legtöbbször Isco és CR a ludas. Isco elszántságával nincs semmi probléma, de egyszerűen nem érzi, hogy hová kell visszazárnia, milyen területet vegyen fel. CR meg meg sem próbálja legtöbbször. És mivel így valakinek mindig arrafelé kell tolódnia, meg is van a baj.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 19:01
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 12., péntek 15:33
Megint csak forgatod a szavakat meg rébuszokban írsz,de a te saját konkrét véleményedet érvekkel még mindig nem láttam.Realista24 írta: Van még mit tanulnod akkor a leírtak alapján, de nem gond, ha fiatal vagy még.
Láttad azokat a képeket, amiket belinkeltél? Mert, ha igen, akkor nem érted, hogy mi van rajtuk.
Ebben viszont egyetértek.CS0ki írta:
Egyébként amikor feláll a védelmünk, akkor nem is nagyon szoktunk mi sem gólt kapni. Nem ott van a problémánk, hanem a labdavesztés után. Persze ez nem nagy meglepetés, minden csapatnál a kontrák levédekezése a nehéz, ebben nyilván nincs újdonság. De a labdavesztéseket is lehet jól meg kevésbé jól lereagálni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 14:56
Van még mit tanulnod akkor a leírtak alapján, de nem gond, ha fiatal vagy még.Én ezeket nem az interneten olvasom ám,hanem 15 éve tanulom. Ne hogy már újra akard írni a foci alapelveit.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 12., péntek 14:07
Egyébként amikor feláll a védelmünk, akkor nem is nagyon szoktunk mi sem gólt kapni. Nem ott van a problémánk, hanem a labdavesztés után. Persze ez nem nagy meglepetés, minden csapatnál a kontrák levédekezése a nehéz, ebben nyilván nincs újdonság. De a labdavesztéseket is lehet jól meg kevésbé jól lereagálni.En nem is a letamadasrol irtam,hanem amikor a vedok meghuzzak a vonalat.. A letamadast irtam hogy teljesen mas..
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 12., péntek 14:00
morientes írta: Mèg mindig azt hiszed hogy egzakt tudomány.Mondjuk Mou is,ugy hogy semmi gond...
En nem is a letamadasrol irtam,hanem amikor a vedok meghuzzak a vonalat.. A letamadast irtam hogy teljesen mas.. De fuggetlenul attol,a palyan nem valosul meg..? Direkt azert linkeltem a kepeket,hogy az alapja a ket negyes sor.wZoLee7 írta:miro, marha szép amit leírtál, csak az a baj, hogy egy pályán a valóságban nem úgy valósul meg ahogy a tankönyvekben![]()
Engem pont nem érdekel az atletico hogy csinálja amit csinál, de amíg a támadóink nem képesek letámadni addig a kp is esélytelen lesz. Csapatként kell védekeznie mindenkinek a pályán, és ezzel senki sem azt mondja, hogy az egész csapat a labda előtt védekezzen. A mi 442-nk sosem lesz igazi 442 CR-el, mert amit neki kellene csinálnia, azt vagy Kroos vagy Isco veszi át, helyettük meg senki.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 12., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 12., péntek 13:05
Mèg mindig azt hiszed hogy egzakt tudomány.Mondjuk Mou is,ugy hogy semmi gond...Én ezeket nem az interneten olvasom ám,hanem 15 éve tanulom. Ne hogy már újra akard írni a foci alapelveit.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 12., péntek 11:15
https://defendingwiththeball.files.word ... pwggpk.jpgRealista24 írta:
Ezen elvek alapján, akkor elég lenne 8+1 ember a pályára, kettő teljesen felesleges. Elég 8 futó játékos meg egy kapus, mert ha támadás van, kettő kiesik, ha védekezés van, akkor is kiesik kettő. Remélem ezeket nem az osztrák csapatnál tanulod, mert ha igen, akkor gyorsan igazolj el.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 12., péntek 8:45
Ezen elvek alapján, akkor elég lenne 8+1 ember a pályára, kettő teljesen felesleges. Elég 8 futó játékos meg egy kapus, mert ha támadás van, kettő kiesik, ha védekezés van, akkor is kiesik kettő. Remélem ezeket nem az osztrák csapatnál tanulod, mert ha igen, akkor gyorsan igazolj el.miro írta: Akkor már mondottam,két négyes sor elég.Nem tudom egyszerűen elképzelni hogy te mire gondolsz,miért jönne ki létszámfölény? Illetve hol? Kaputól mondjuk 60 méterre,ha belép a belső védő és CR vagy Benz nem veszi föl?
Ezért hangsúlyozom hogy 4 védő-4kp elég kell hogy legyen,ha jól le vannak fedve a területek,és a párharcokat mi nyerjük meg akkor nem lehet baj belőle.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 11., csütörtök 16:46
Hát ja,láttuk hogy a kis bokszolofeju horvát kèpes elkattanni,Casemiro sem megy a szomszèdba egy kis pokrócfeelingèrt,a nèmetnek meg sárgája se nagyon van.Kroos intelligenciája, nyugodtsága, profizmusát nem lehet Casemiro-kal meg Kovacic-ekkel pótolni.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. február 11., csütörtök 15:17
Csak azt elfelejted, hogy Kova hiába dolgozik többet, mint Kroos, 1/4 annyi esze sincs egy ilyen poszthoz, mint a németnek. A nyugalomról ne is beszéljünk. Isco bármekkora kedvencem, de a k.pályánkról Toni meg Modric kománk érinthetetlen! Kroos intelligenciája, nyugodtsága, profizmusát nem lehet Casemiro-kal meg Kovacic-ekkel pótolni.miro írta:Nálam menne a helyére Kova.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 10., szerda 23:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 10., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 10., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. február 10., szerda 22:28
Nyertélziro4vr írta:Mert a Bayern egy olyan 4231-es tökéletes rendszert játszott akkoriban, ahol Javi Martinez szűrt klasszis szinten, Schweini irgalmatlan sokat dolgozott b2b-ként, a két gyors és jól 1v1ező szélső (Ribery meg Robben) pedig bejátszotta a teljes szélet. Plusz volt egy pozíciós centerük, Gomez. Tökéletes csapatszintű mozgások voltak ott, ahol Kroosnak relatíve kisebb területet kellett bejátszania, mert ketten güriztek helyette. És bár a két szélső klasszis volt, de nem az individualizmuson volt a hangsúly, hanem azon az összehangolt csapatmozgáson, ami miatt lejátszottak mindenkit a pályáról. Ha megnézel egy akkori bayern meccset, Kroos letámadása kb azonos azzal amit Beniteznél játszott azon a pár meccsen, csak a BM-ben a társak összehangoltan mozogtak vele, nálunk meg teljes káosz és 20 méteres üres zónák voltak. Nem akkora rejtély ez szerintem.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. február 10., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 10., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 10., szerda 22:16
Azt mond meg nekem, h a Bayernben miert volt qva jo a csatar mogotti poszton...nalunk pedig nem? Ha ezt nekem vki elmagyarazza, akkor visszaszivok mindent amit Kroosra negativan irtam es nem fogok tobbet. Lehetoleg azt ne! amit mar megfogalmaztam ebben a temaban.___Samy___ írta:Nem értek egyet. Egy néhány hónapja bebizonyította, hogy fent még rosszabb. Olyan bűnlassú volt a kp ha ő feljebb lépett, hogy rossz volt nézni, Benítez ide vagy oda. Ahhoz, hogy jól működjön a középső hármasunk, ahhoz nem fentebb van szükségünk egy biztos pontra, hanem mindig a labdás mögött. Mert Kroos nem az a játékos, aki létszámfölényt fog kidolgozni és elvisz két-három embert. Oda egy Pogbához, vagy Modrichoz hasonló egyént tudok elképzelni, akik nagy mezőnymunkát végeznek, jól mozgatják a csapatot, távolról is veszélyesek a kapura, és meg tudják teremteni a létszámfölényt.
Taktikailag elvegzi a dolgat, de nincs erzeke a vedekezeshez.Kroosnál én két dolgot hiányolok.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem