tisztességes férj, én úgy tudomRealista24 írta:Menj el vele a londoni éjszakábahehe írta:
én csak azt akarom látni, hogy küzd, hajt és szopat.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 11., csütörtök 10:08
tisztességes férj, én úgy tudomRealista24 írta:Menj el vele a londoni éjszakábahehe írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 11., csütörtök 9:58
Menj el vele a londoni éjszakábahehe írta:
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 11., csütörtök 9:44
simán lehet, hogy nem bírja a szerda-szombatot, és megint kezdődnek a húzódások, benne van a pakliban.nmate írta:Lattam.hehe írta:ugye utána kéne nézni a dolgoknak, ha már beleszólunk valamibe.
mivel november óta nem játszott, ezért alapozás ez neki, ezért nem játszik még hetekig.
Attól meg nem lesz 6 hétig, meg a szervezete sem volt értelmesen terhelve 4 éve, fasz tudja mi jon itt meg elő. Meglátjuk mire megy, en szurkolok neki. De ha realitás talaján maradunk nemsokára megy Kínába.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 11., csütörtök 8:18
Lattam.hehe írta:ugye utána kéne nézni a dolgoknak, ha már beleszólunk valamibe.
mivel november óta nem játszott, ezért alapozás ez neki, ezért nem játszik még hetekig.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 11., csütörtök 7:57
h3x0r írta:Henry: 8 teljes szezon: 1999-2007: 369 meccs (11/12-es szezonban ott volt 7 meccs erejeig kolcsonbe)lestat írta:Vágom hogy a Chelsea miatt utálják...Henryhez meg ne hasonlitsuk mert egyik 6 évet tolt le.masik.meg kb a duplajat.
Fabregas: 7 teljes szezon: 2003-2011: 303 meccs (03/04-es szezonban 3 meccset jatszott)
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 11., csütörtök 7:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 11., csütörtök 7:46
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 11., csütörtök 7:05
Nem serules miatt.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 10., szerda 23:51
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. február 10., szerda 21:27
Henry: 8 teljes szezon: 1999-2007: 369 meccs (11/12-es szezonban ott volt 7 meccs erejeig kolcsonbe)lestat írta:Vágom hogy a Chelsea miatt utálják...Henryhez meg ne hasonlitsuk mert egyik 6 évet tolt le.masik.meg kb a duplajat.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 10., szerda 21:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 10., szerda 21:00
Nem amiatt utálják, mert a barcához ment, hanem mert a városi rivális Chelseahez.lestat írta:Ja valamelyik facebook oldalukon is hatalmas szövegeket tolnak óriási öniróniávalKerlon írta:http://www.jofogas.hu/budapest/Fabregas ... tm?first=1ezért bírom az Arsenalosokat, mert azért a legtöbb irónikusan veri a nyálát![]()
Mondjuk kicsit nekem furcsa hogy így kikezdik Fabret...teljesen korrekt volt mikor eljött. Nem volt ilyen bajnok esélyes keret valami mindig hiányzott..megunta plusz azért csak a Barca hivta...ő elmondta hogy eloszor az arsenalhoz akart visstatérni. Wenger mondott rá nemet. Mit kellett volna tennie? Spanyolorszag alap off olasz bajnoksag végkép Angliaban meg mind1 hova ment volna ugyis utaljak...Bayernek meg gondolom nem kellett.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 10., szerda 20:58
Ja valamelyik facebook oldalukon is hatalmas szövegeket tolnak óriási öniróniávalKerlon írta:http://www.jofogas.hu/budapest/Fabregas ... tm?first=1ezért bírom az Arsenalosokat, mert azért a legtöbb irónikusan veri a nyálát
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 10., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 10., szerda 18:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 10., szerda 18:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 10., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 10., szerda 9:03
Az az ava csak ironia.Nem esik jo lecserèlni.Ja, én se értem mit szeretsz Casemiroban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 10., szerda 7:24
Ja, én se értem mit szeretsz Casemiroban.morientes írta:Sokan viszont tobbet látnak valakibe mint ami.Vagy lehuzzák azt aki nem szimpi.Pedig nem rosszabb mint a másik.Sokan még mindig képtelenek felfogni, hogy nem lehetsz te mindig a legjobb vagy, hogy nincs olyan, aki ne hagyná ki a helyzetet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 10., szerda 7:18
Sokan viszont tobbet látnak valakibe mint ami.Vagy lehuzzák azt aki nem szimpi.Pedig nem rosszabb mint a másik.Sokan még mindig képtelenek felfogni, hogy nem lehetsz te mindig a legjobb vagy, hogy nincs olyan, aki ne hagyná ki a helyzetet.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem