HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. február 10., szerda 22:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 10., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 10., szerda 22:16
Azt mond meg nekem, h a Bayernben miert volt qva jo a csatar mogotti poszton...nalunk pedig nem? Ha ezt nekem vki elmagyarazza, akkor visszaszivok mindent amit Kroosra negativan irtam es nem fogok tobbet. Lehetoleg azt ne! amit mar megfogalmaztam ebben a temaban.___Samy___ írta:Nem értek egyet. Egy néhány hónapja bebizonyította, hogy fent még rosszabb. Olyan bűnlassú volt a kp ha ő feljebb lépett, hogy rossz volt nézni, Benítez ide vagy oda. Ahhoz, hogy jól működjön a középső hármasunk, ahhoz nem fentebb van szükségünk egy biztos pontra, hanem mindig a labdás mögött. Mert Kroos nem az a játékos, aki létszámfölényt fog kidolgozni és elvisz két-három embert. Oda egy Pogbához, vagy Modrichoz hasonló egyént tudok elképzelni, akik nagy mezőnymunkát végeznek, jól mozgatják a csapatot, távolról is veszélyesek a kapura, és meg tudják teremteni a létszámfölényt.
Taktikailag elvegzi a dolgat, de nincs erzeke a vedekezeshez.Kroosnál én két dolgot hiányolok.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. február 10., szerda 21:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 10., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 10., szerda 20:59
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 10., szerda 16:03
Nálam menne a helyére Kova.csabi87 írta:Én írtam amúgy,de majd most kiderülnek a dolgok a következő hetekben.![]()
Csak várjuk ki a végét.
Kroos a védők előtt nem jó,ezt továbbra is tartom.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 10., szerda 15:58
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 10., szerda 15:35
Leírtad hogy Kroos mellett ki miben erős,és mit csinál,de azt te se hogy a német mit tud. Vagyis de,hogy oda passzolja a legközelebbi embernek,mert azok majd megoldják. Ő nem képes rá,mert nem mozgékony,nem dinamikus,kényelmesen elkéri a belső védőktől a labdát.wZoLee7 írta:Jah meg ez az alibi passzos rész, nem tudom ki találta ki de jó nagy marha lehetett. Áll a kp-n labdával, tőle balra Marcelo vagy Isco, jobbra Modric, előtte letámad az ellenfél, mert CR áll mint f... a lakodalomban. Modric szervezi a támadásokat, így ha megjátszható jó választás, Marceloról és Iscoról meg mindenki tudja mire képes a szélen, szintén nem lehet mellé lőni azzal ha oda passzol. Persze az ő hibája, közel állnak hozzá és a sima passzt választja, nem adja el a labdát...jaaaj Tony..
Ezt nem értem megmondom őszintén.Elképzelni se tudom hogy mire gondolsz.ha CR a tőle 3 méterre áll labdás emberre se hajlandó védekezni, akkor valakinek a kp-ról kell kilépnie a labdás emberre, ez rendszerint Isco vagy Kroos (mert ugye CR hozzájuk játszik közelebb, és nem Modrichoz). Na már most ha egy emberre két támadó jut akkor az ott elég nehéz meló,
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 10., szerda 15:06
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 10., szerda 14:52
+1,teljesen egyetértek veled.KAG írta:Csak ahogy te is mondod ott volt egy DM aki abban a félévben brutált hozott.
Szinte olyan volt mintha egy helyett két ember lett volna a helyén... Az a sebegesség meg munkamennyiség amit leküldött abban a félévben.
Emlékszem amikor a barca ellen összeesett annyit futott
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 10., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 10., szerda 14:21
Ha megvan a két 4-es vonal védekezésben (ez kapussal együtt 9 ember),akkor olyan nagy probléma már nem lehet.Realista24 írta:A probléma továbbra is ott kezdődik, hogy 11 helyett 10 emberrel vagyunk a pályán, most hétvégén meg talán kilencen voltunk, mivel Karim is majdnem hozta a Cé szintet, de legalább kotort egy gólt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 10., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 10., szerda 14:08
Attól még szörnyen kevés. Az idegenbeli meccseken nem elég a területszűkítés,és a passz sávokba belépés.El Unico írta:
Helyezkedni is tudni kell! Kroos es Modric is remekul helyezkednek,foleg vedekezeskor. Nem csak a labdaszerzes szamit,hanem a mozgas is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 8., hétfő 19:22
Nem, ennek úgy kéne hangzania, hogy mennyien szeretnének ilyen alibit tolni. "Csak" oldal paszolgat meg 5 méterre.numberone1 írta:Ez ugy hangzik, h szerinted nem lehetne potolni. Barkit.Kerlon írta: Te is csak akkor vennéd észre a hiányát, ha más lenne ott. Az összes labda kihozatalunkban kulcs szerepe van, higgadt, pontos, precíz. Nem b*szkodja eszetlenul a csaba a labdákat, hanem próbálja megjatszani.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 8., hétfő 18:35
En nagyon nem szeretem Buszkecet, sot kimondottan utalom...DE! Az egyertelmu, h azon a poszton top. Stabilitast ad a csapatnak. Verattit emlitetted, nalam o lenne a csucs oda. Van jatek inteligenciaja es a melozasa paratlan, mint egy pioca ugy ragad. De biztos talalni olyat aki mozgekonyabb, harcosabb, labdaszerzesben hatekonyabb es van jatek inteligenciaja. Egy biztos a kp vedekezesunk nem a legjobb Benitez ide Zidane oda, ez nem csak edzo fuggo.MesQueUnClub írta:
FM MODE ON, egy Verratti-Pogba-Gündogan sor, vagy 5-6 évig nem kéne kpson gondolkodni.
FM OFF, kit érzel többnek azon a poszton mint Kroost? Mert nekem max Verratti és Busi ugrik be akik azon a poszton ilyen szerepkőrben nagypályások. (Nyílván én elfogult vagyok, és csak busit tudnám hírtelen mondani)
Nekem ez meg mindig furcsa, h Mottat miert jatszatjak. Szerintem csak letszamban vannak mellette.Vedekezesben Verratti se akkora kiraly amugy, hogy o legyen az utolso ember. Csuszik-maszik, odateszi magat, de eleg sokszor mennek el mellette. Nem veletlen jatszik mindig vele egyutt egy Motta stilusu jatekos is, es nem a Matuidi-Pastore duot kuldik fel csak rajta kivul.
no senhor comprende!senhor
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 8., hétfő 18:34
No mondjad.Monsieur vagy senhor?Mondjuk arra a posztra tudnek olyat aki tobb pluszt tud adni vedekezesben, es nagyon jo labdakihozatalokban is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 8., hétfő 18:29
Mondjuk technikailag az a trió a legkreatívabb, de szűrésben lehet tényleg nem működnének annyira. (nem nézek psg meccseket, csak blben, szóval gondolom már láttad ezt a 3ast egyszerre fent a pályán.)palesz77 írta:Vedekezesben Verratti se akkora kiraly amugy, hogy o legyen az utolso ember. Csuszik-maszik, odateszi magat, de eleg sokszor mennek el mellette. Nem veletlen jatszik mindig vele egyutt egy Motta stilusu jatekos is, es nem a Matuidi-Pastore duot kuldik fel csak rajta kivul.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 8., hétfő 18:24
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem