Szinte olyan volt mintha egy helyett két ember lett volna a helyén... Az a sebegesség meg munkamennyiség amit leküldött abban a félévben.
Emlékszem amikor a barca ellen összeesett annyit futott

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 10., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 10., szerda 14:21
Ha megvan a két 4-es vonal védekezésben (ez kapussal együtt 9 ember),akkor olyan nagy probléma már nem lehet.Realista24 írta:A probléma továbbra is ott kezdődik, hogy 11 helyett 10 emberrel vagyunk a pályán, most hétvégén meg talán kilencen voltunk, mivel Karim is majdnem hozta a Cé szintet, de legalább kotort egy gólt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 10., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 10., szerda 14:08
Attól még szörnyen kevés. Az idegenbeli meccseken nem elég a területszűkítés,és a passz sávokba belépés.El Unico írta:
Helyezkedni is tudni kell! Kroos es Modric is remekul helyezkednek,foleg vedekezeskor. Nem csak a labdaszerzes szamit,hanem a mozgas is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 8., hétfő 19:22
Nem, ennek úgy kéne hangzania, hogy mennyien szeretnének ilyen alibit tolni. "Csak" oldal paszolgat meg 5 méterre.numberone1 írta:Ez ugy hangzik, h szerinted nem lehetne potolni. Barkit.Kerlon írta: Te is csak akkor vennéd észre a hiányát, ha más lenne ott. Az összes labda kihozatalunkban kulcs szerepe van, higgadt, pontos, precíz. Nem b*szkodja eszetlenul a csaba a labdákat, hanem próbálja megjatszani.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 8., hétfő 18:35
En nagyon nem szeretem Buszkecet, sot kimondottan utalom...DE! Az egyertelmu, h azon a poszton top. Stabilitast ad a csapatnak. Verattit emlitetted, nalam o lenne a csucs oda. Van jatek inteligenciaja es a melozasa paratlan, mint egy pioca ugy ragad. De biztos talalni olyat aki mozgekonyabb, harcosabb, labdaszerzesben hatekonyabb es van jatek inteligenciaja. Egy biztos a kp vedekezesunk nem a legjobb Benitez ide Zidane oda, ez nem csak edzo fuggo.MesQueUnClub írta:
FM MODE ON, egy Verratti-Pogba-Gündogan sor, vagy 5-6 évig nem kéne kpson gondolkodni.
FM OFF, kit érzel többnek azon a poszton mint Kroost? Mert nekem max Verratti és Busi ugrik be akik azon a poszton ilyen szerepkőrben nagypályások. (Nyílván én elfogult vagyok, és csak busit tudnám hírtelen mondani)
Nekem ez meg mindig furcsa, h Mottat miert jatszatjak. Szerintem csak letszamban vannak mellette.Vedekezesben Verratti se akkora kiraly amugy, hogy o legyen az utolso ember. Csuszik-maszik, odateszi magat, de eleg sokszor mennek el mellette. Nem veletlen jatszik mindig vele egyutt egy Motta stilusu jatekos is, es nem a Matuidi-Pastore duot kuldik fel csak rajta kivul.
no senhor comprende!senhor
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 8., hétfő 18:34
No mondjad.Monsieur vagy senhor?Mondjuk arra a posztra tudnek olyat aki tobb pluszt tud adni vedekezesben, es nagyon jo labdakihozatalokban is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 8., hétfő 18:29
Mondjuk technikailag az a trió a legkreatívabb, de szűrésben lehet tényleg nem működnének annyira. (nem nézek psg meccseket, csak blben, szóval gondolom már láttad ezt a 3ast egyszerre fent a pályán.)palesz77 írta:Vedekezesben Verratti se akkora kiraly amugy, hogy o legyen az utolso ember. Csuszik-maszik, odateszi magat, de eleg sokszor mennek el mellette. Nem veletlen jatszik mindig vele egyutt egy Motta stilusu jatekos is, es nem a Matuidi-Pastore duot kuldik fel csak rajta kivul.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 8., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 8., hétfő 18:10
FM MODE ON, egy Verratti-Pogba-Gündogan sor, vagy 5-6 évig nem kéne kpson gondolkodni.numberone1 írta: Mondjuk arra a posztra tudnek olyat aki tobb pluszt tud adni vedekezesben, es nagyon jo labdakihozatalokban is. De azt elfogadom, h nem ez a legfontosabb jelenleg....csak a hianyat akkor ereznenk meg ha Khedira fele emberekre cserelnenk le. Remelhetoleg ez ujra nem fog megtortenni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 8., hétfő 17:59
Mondjuk arra a posztra tudnek olyat aki tobb pluszt tud adni vedekezesben, es nagyon jo labdakihozatalokban is. De azt elfogadom, h nem ez a legfontosabb jelenleg....csak a hianyat akkor ereznenk meg ha Khedira fele emberekre cserelnenk le. Remelhetoleg ez ujra nem fog megtortenni.LiamGallagher írta:
De ha van egy tokeletes jatekosod oda, minek dobnal ki az ablakon x milliot?
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. február 8., hétfő 17:50
De ha van egy tokeletes jatekosod oda, minek dobnal ki az ablakon x milliot?numberone1 írta:Ez ugy hangzik, h szerinted nem lehetne potolni. Barkit.Kerlon írta: Te is csak akkor vennéd észre a hiányát, ha más lenne ott. Az összes labda kihozatalunkban kulcs szerepe van, higgadt, pontos, precíz. Nem b*szkodja eszetlenul a csaba a labdákat, hanem próbálja megjatszani.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 8., hétfő 15:43
Ez ugy hangzik, h szerinted nem lehetne potolni. Barkit.Kerlon írta: Te is csak akkor vennéd észre a hiányát, ha más lenne ott. Az összes labda kihozatalunkban kulcs szerepe van, higgadt, pontos, precíz. Nem b*szkodja eszetlenul a csaba a labdákat, hanem próbálja megjatszani.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 8., hétfő 14:40
Pont ez az,ha felmászkálna Kroos a kapu elè mint Khedira,ott lenne a lyuk a helyèn,mivel nem klasszikus szurovel játszunk aki majd biztosit.Ezèrt van az is hogy keveset lo távolrol,35-rol azèrt nem lovoldozheti elTedd vissza a helyére Khedirat és észre veszed a középpályánkon a különbséget.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. február 8., hétfő 13:34
Helyezkedni is tudni kell! Kroos es Modric is remekul helyezkednek,foleg vedekezeskor. Nem csak a labdaszerzes szamit,hanem a mozgas is.Kerlon írta:Te is csak akkor vennéd észre a hiányát, ha más lenne ott. Az összes labda kihozatalunkban kulcs szerepe van, higgadt, pontos, precíz. Nem b*szkodja eszetlenul a csaba a labdákat, hanem próbálja megjatszani.csabi87 írta:Miben volt hasznos tegnap Kroos?
Nem csinál mást mint oldalra kiteszi a labdát meg a védőknek vissza.
Meg Modricnak fel aztán ennyi.Se egy súlypont váltást semmit nem lát tőle az ember.
Nekem kevés.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 8., hétfő 13:33
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. február 8., hétfő 13:31
Bocs de ez hülyeség.csabi87 írta:Miben volt hasznos tegnap Kroos?
Meg Modricnak fel aztán ennyi.Se egy súlypont váltást semmit nem lát tőle az ember.
Nekem kevés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 8., hétfő 13:20
Te is csak akkor vennéd észre a hiányát, ha más lenne ott. Az összes labda kihozatalunkban kulcs szerepe van, higgadt, pontos, precíz. Nem b*szkodja eszetlenul a csaba a labdákat, hanem próbálja megjatszani.csabi87 írta:Miben volt hasznos tegnap Kroos?
Nekem kevés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 8., hétfő 13:13
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2016. február 8., hétfő 13:03
miro írta:2:52-nél. Már a meccsen is csak néztem hogy ezt direkt csinálhatta így?palesz77 írta: Nagyjabol minden meccsen igy tolja, nekem nagyon szimpatikus a srac, jo nezni a jatekat.
Peñaranda vs Real
Lepörgött Modricról nagyon.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem