Juhéééé mutasd meg nekik!!!

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 12., péntek 15:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 11., csütörtök 21:49
Ugyan ott vagyunk.Úgy gondoltam Hamesz helyét hogy Kova be középre Isco pedig valamelyik szélre
HozzászólásSzerző: Lacsy » 2016. február 11., csütörtök 21:36
Úgy gondoltam Hamesz helyét hogy Kova be középre Isco pedig valamelyik szélremorientes írta:Hamesz helyèn biztos nem,lèvèn hogy kp-ra oda se fèr,szèlre meg se Kova,se Case nem jo.Isco vagy James helyén Kovacic vagy Casemiro játszatásával ez megvalósulhatna.
Ha oszintèk akarunk lenni,ahogy Bale visszajon,a kolumbiainak marad a pad.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 11., csütörtök 21:22
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. február 11., csütörtök 19:39
úgy gondolta 4 kapus, 3 védő, 1 kp és 3 támadó.JackeL írta:11 emberrel + a kapusunkkal még a Barcat is elvernénk, támogatom az általad vázolt felállást!
HozzászólásSzerző: JackeL » 2016. február 11., csütörtök 19:25
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 11., csütörtök 18:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 11., csütörtök 16:50
Hamesz helyèn biztos nem,lèvèn hogy kp-ra oda se fèr,szèlre meg se Kova,se Case nem jo.Isco vagy James helyén Kovacic vagy Casemiro játszatásával ez megvalósulhatna.
HozzászólásSzerző: Lacsy » 2016. február 10., szerda 18:31
Szerintem rá kéne ébredni, hogy az otthoni meccseken tele cuccolt nadrággal jön a legtöbb csapat, ezért lehet gálázni, viszont idegenben ki kellene próbálni egy stabilabb középpályával játszani. Isco vagy James helyén Kovacic vagy Casemiro játszatásával ez megvalósulhatna.miro írta:Most ez lesz a kifogás..?BBeno írta:ok cső. szigeten nyerni amugy is nehez. hát még vasárnap este. direkt szivatnak ez már fix![]()
Valami nincs rendben az idegenbeli meccseken,ez volt a probléma Beníteznél is.
Egyenlőre Zizou ezt nem tudta megoldani.Talán a legnagyobb feladata most.Remélem sikerül neki.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 10., szerda 13:56
Most ez lesz a kifogás..?BBeno írta:ok cső. szigeten nyerni amugy is nehez. hát még vasárnap este. direkt szivatnak ez már fix
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 10., szerda 11:30
Hát én azért adom a tézisedEz valami tuti infó vagy honnan jött?
Ez csak egy tézis a részemről, semmi több![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 10., szerda 11:30
Akkor ezért nem ment Mourinhónak sem.BBeno írta:ok cső. szigeten nyerni amugy is nehez.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. február 10., szerda 11:25
Ez csak egy tézis a részemről, semmi többlestat írta:Ez valami tuti infó vagy honnan jött?Babinho írta:Ez a Raúl-Valdano-Hierro hármas jövőre meg fog indulni az elnöki székért.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 10., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 10., szerda 10:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 10., szerda 10:43
Ez valami tuti infó vagy honnan jött?Babinho írta:Ez a Raúl-Valdano-Hierro hármas jövőre meg fog indulni az elnöki székért.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 10., szerda 10:36
Marca: Danilo régóta beinjekciózva játszott , ezért kereste fel a szakembert. De úgy néz ki, hogy nem kell műteni, játszhat Marcelo helyett.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. február 10., szerda 10:27
Én ma pont az ellenkezőjét olvastam az angol portálokon, miszerint amennyiben nem sikerül idén nyáron Madridba igazolnia, úgy egy kedvezőbb párizsi ajánlat és nagyobb zseton ellenére is inkább marad a Chelseanél egészen addig, amíg nem lesz valóban komoly realitása a Real Madridhoz szerződnie.DailyM: A hírek szerint Hazard inkább a PSG-t választja a Real helyett a nagyobb fizetés reményében. Az árát 80 millió font körülire teszik.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. február 10., szerda 9:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 10., szerda 9:55
Ennyi!Raúl: “Még ha nem is lesz sikeres idén, Zidane-nak időt kell adni jövőre”
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem