ziro4vr írta: amit gyúrós Norbink fog tartani offkósz.

Nem gyúrok amúgy. Ez is valami urban legend lehet a fórumon belül.
chosenone46 írta:
pont ezért, mert volt eleget és még mindig képes vonzani az embereket, főleg az új album óta nem voltak hazánkban. én is voltam 2014ben, fejbedobtak, "szétvertek" mégis életem legjobb koncertje volt. pont emiatt kellenek egy fesztiválra ilyen együttesek is, nem csak ilyen lightos éneklekosztcső. szeretem én is az indie zenét, de ha csak egy stílusra lennék kíváncsi, akkor olyan fesztiválra mennék, a sziget pedig pont az, ami igyekezett kiszolgálni minden igényt. ezért van szükség egy prodigyre..
de amúgy ha itt tartunk macklemore-on sokkal nagyobb volt a tömegnyomor és ott minden swagyolo előkerült, az sokkal jobban rombolta nekem a koncertélményt. ha swagyolo vagy, akkor sincs persze gáz.
Ja, hát így már érthető a nézőpontod. Nem tudtam hogy új albumuk is van (nem is igazán kedvelem őket).
Én se csak egy stílus miatt megyek szigetre. Eléggé tág a zenei ízlésem. Egy koncertet pedig mindenképp eltud rontani egy tömegnyomor bármilyen legyen is a közönség társadalmi felépitése. Persze nyilván zavaróbb ha melletted fullcapes, asszonyverős trikóban pattogó félkegyelműek rontják a levegőt. Macklemore helyzetről nem igazán tudok nyilatkozni mert akkor teljesen hátulról figyeltem az előadást. Amit nem bántam meg, mert pocsék koncert volt. Amúgy biztos vagyok benne hogy nem lehetett olyan sok joló mint a tavalyi avici koncerten.
Am én amit hiányolok mostanság a szigetről az a metál bandák és ne csak egy rap előadó legyen szigeten. A kötelező egy rap előadót meg száműzik az a38as sátorba ami halálra is van itélve. Amúgy valaki aki esetleg ért hozzá tudja miért van elbaszva az a38as sátor? Ill nem tűnik fel a szervezőknek hogy a szövegből konkrétan semmi se hallható?