ziro4vr írta:Szóval Amerikában nem illik gratulálni, mert az nem show. Remy, te mindig tanítasz valami újat.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 8., hétfő 19:44
ziro4vr írta:Szóval Amerikában nem illik gratulálni, mert az nem show. Remy, te mindig tanítasz valami újat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 8., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 8., hétfő 19:37
Hát nem tudom. Szerintem úgy tisztességes ha gratulálsz a másik félnek, végeredménytől függetlenül.Remy írta:Alapból egy brutál nagy showműsor az egész NFL, szóval ilyen arculásokon, hogy nem gratulált, stb, felesleges fennakadni. Én azon lepődnék meg, ha nem lennének ilyen dolgok. Ez Amerika.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 8., hétfő 19:30
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 8., hétfő 19:27
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. február 8., hétfő 19:22
Olvasni nem olvastam utána, de mintha Newton is durcizva levonult volna és nem gratulált az ellenfélnek, holott illett volna. A sajtótájékoztatón 100%, hogy felállt és kiment, én kifejezetten élveztem, hogy a nagy pofája meg a supercam az házon kívül volt.Ennek a patkány Manningnek meg nem tudom hogy lehet szurkolni.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 8., hétfő 19:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. február 8., hétfő 16:35
Pont ez a nevetséges...Mike írta:színtiszta elkapás? Miért? Mert Ricsiék azt kiabálják? Nem lehetett látni hogy földet ért a labda, vagy esetleg alatta volt az egyik ujja, nincs olyan kép. Biztosra nincs, és ez a lényeg. Ezért is volt "stands" és nem "confirmed". Ha a pályán elkapást ítéltek volna akkor az maradt volna.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2016. február 8., hétfő 15:57
Just the real Cam showed up. Pályán és azon kívül is. Az mi már, hogy te vagy az MVP és arra nem vagy képes, hogy nyilatkozz meccs után? Keserű vesztes, éretlen, nagyképű pojáca. Amikor megy a szekér, akkor mindenkinek a képébe törli, most meg...IkerCasillas írta:Hat ennek igy kellett lennie, ez igy megy a torikonyvekbe.
Newtonnak most valahogy egy fogat se lattam.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2016. február 8., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 8., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 8., hétfő 12:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 8., hétfő 12:14
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 8., hétfő 11:48
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. február 8., hétfő 10:42
Miért? Hisz még alig nyert.Zsombor írta:Az. Még egy győzelem.Remy írta:Meg Bradynek kell egy gyozelem, aztan o is pihenhet.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 8., hétfő 10:02
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. február 8., hétfő 9:49
Az. Még egy győzelem.Remy írta:Meg Bradynek kell egy gyozelem, aztan o is pihenhet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 8., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. február 8., hétfő 9:30
Nagyon ráment az alapszakasz statokra, így a neve sokáig fenn fog maradni, megérdemelte, kicsit szurkoltam neki, hogy legyen egy ilyen befejezése.Anthony írta:Nem volt valami nagy eresztés ez a meccs..
Sajnos a bajnoki címet továbbra is a jó védelmek nyerik.
Azért nem semmi, hogy Manningnak eddig csak egy SB győzelme volt, idén igaz már nem volt akkora eresztés a pali, de basszus 39 évesen már nem is egyszerű. Ennél szebb visszavonulást
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 8., hétfő 8:52
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem