Ő elvileg járt nálunk korábban, aztán inkább elküldtük a francba. Tipikus Real Madrid.Toti írta:Adalberto Peñaranda

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2016. február 8., hétfő 12:08
Ő elvileg járt nálunk korábban, aztán inkább elküldtük a francba. Tipikus Real Madrid.Toti írta:Adalberto Peñaranda
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 8., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. február 8., hétfő 12:02
majd ha VB gólkirály lesz, vagy befut egy nagycsapatnál, 50 millióértmiro írta:James mehet,és jöjjön a helyére.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 8., hétfő 11:59
Ő! Szerintem nagyon jó játékos lehet belőle.Toti írta: Adalberto Peñaranda?
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. február 8., hétfő 11:49
Adalberto Peñaranda?miro írta:Az a gyerek viszont a Granadába...Balszélső volt,nem tudom a nevét pontosan. Csak valami fiatal kölök.
Hát parádé,ilyeneket kéne hozni,nem Jameseket,meg az aktuális legjobbat a különböző versenyeken.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 8., hétfő 11:27
Benzemát is ütöm kicsit,de nem azért amiért itt sokan.em láttam ma az egész meccset,kb egy félóra kimaradt,szóval úgy írom le a véleményem.
Nem tetszik amit csinál. A mai egy alibi volt.
Amikor Busquets csinálta/csinálja ezt,ugyanezt írtuk. 5 méteres passzai vannak,a védekezésről,ütközésről,párharcokról nem is beszélek,mert abból sose volt jó.
Elhiszem hogy pontosan csinálja azt amit,de semmi kockázatot nem vállal.
Szerintem Ő ennél jobb játékos volt.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 8., hétfő 10:57
Kössz mester!Nyitott szemmel kell meccset nézni...sokan itt azt keresitek, na ma kit fogok fórumon lehúzni...Olvastam, hogy már Benzemát is ekézik páran
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 8., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 8., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 8., hétfő 10:23
Tegnap nagyon hasznosan játszott.Mèg èn is,aki frankon fogalmatlan vagyok a focihoz,is èszrevettem.Attol hogy nem róla szól egy meccs,mèg lehet nagyon hasznos.Kroos alibi király.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. február 8., hétfő 10:16
Egyértelműen Mateoval erősebb a kp, de szerintem Isco-t nem fogja kiszorítani sajnos. Jobban félnek tőle, hogy lelép. Ha mégis meghúzza Zidane, akkor nagy respect.morientes írta:Megint azt èreztem mint sevillában,egy sok golos gyozelem után a gyerekek elhittèk hogy negyedgozzel is majd gáláznak,azután meg osszezavarodtak mikor elkezdett visszanyalni a fagyi.
Nem fogja Modric,vagy Benzema,vagy èppen Ronaldo,(mert azèrt mèg benne is meg van ez),megmenteni mindig a segguket,ha nem veszik komolyan a kotelezo meccseket,Zidane szèt fog rugni pár segget.
Bale meg jojjon vissza,Zidane alatt szárnyal.Kovacic meg remèlem kezdi meggyozni ZZ-t,mert pontosan ilyen nyogvenyelos meccseken èrne a pasi aranyat,mikor Isconal pláne James-nál beszarik a mutatvány...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 8., hétfő 10:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 8., hétfő 10:03
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 8., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. február 8., hétfő 1:47
ne már na, az első gólunknál övé volt az érdem, épp az ilyen ütempasszok kellenek tőle, óriási labda volt!Sierra írta:De Isco sem... pár szép cselen kívül teljesen hasztalan volt
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 8., hétfő 0:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. február 7., vasárnap 23:44
Varane-nal én sem értem mi van, nincs éppen jó formában, ma tényleg botrányos megoldásokat választott, remélem azért egyszer még látjuk azt a pár évvel ezelőtti srácot, aki levette a pályáról Messit.___Samy___ írta:A két franciának meg okádék meccse volt. Karim gyakorlatilag a gólon kívül semmit nem csinált, majdnem pontokba került a bénázása, Varane meg én nem is tudom, mintha lámpalázas lenne, olyan felpasszokat ront el, hogy én el sem hiszem. Ma több volt az eladott labdája, mint a pontos sztem.
Ez a másik. James mintha a pályán sem lett volna. De Isco sem... pár szép cselen kívül teljesen hasztalan volt. Jelenleg egyik sem érdemli meg a kezdő tagságot. Kíváncsian várom vissza Bale-t a csapatba, hátha ott folytatja, ahol abbahagyta.___Samy___ írta:Isco és James szerepét meg továbbra sem értem, egyik sem ad semmit a csapatnak ebben a rendszerben, tulajdonképpen csak ki van velük a létszám. Kovaciccal sokkal stabilabbnak éreztem a pálya közepét, nem voltak felesleges allűrök.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. február 7., vasárnap 22:51
Pont ezt néztem én is. Félidőben tök nyugodtam mentem ki, hogy a 2. félidőre úgyis elfárad a Granada. Erre az utolsó 20 percben ha kicsit pechesebb napot fogunk ki, kaptunk volna még kettőt. Szét volt szakadva az egész pálya, főleg a szélek. Mondjuk azt megnézném, hogy Carvajal meg Marcelo mennyit futottak, mert ilyen sokat (főleg mindketten) még Ancelottinál sem léptek fel.___Samy___ írta:ez a csapat nem bírja ki a 90 percet fizikailag abban a szisztémában, amit ő akar játszatni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 7., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 7., vasárnap 22:41
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem