Kroossal egyetértek,leírtam a topickjába tegnap:
em láttam ma az egész meccset,kb egy félóra kimaradt,szóval úgy írom le a véleményem.
Nem tetszik amit csinál. A mai egy alibi volt.
Amikor Busquets csinálta/csinálja ezt,ugyanezt írtuk. 5 méteres passzai vannak,a védekezésről,ütközésről,párharcokról nem is beszélek,mert abból sose volt jó.
Elhiszem hogy pontosan csinálja azt amit,de semmi kockázatot nem vállal.
Szerintem Ő ennél jobb játékos volt.
Benzemát is ütöm kicsit,de nem azért amiért itt sokan.
Baj hogy kihagyta a helyzetet,de sajnos ilyen van,még fog is kihagyni ilyet,sőt nagyobbat is,de ez igaz az összes játékosra.Egy csatár kapuval szemben ne passzoljon.Rúgja rá,mennyeibe ment volna a "miért nem emelted a léc alá?!" persze ha fölérúgja akkor "miért nem passzolod el mellette" ?!
Van ilyen..
Viszont amit utána csinált,hogy ez miatt gyakorlatilag nem próbált kapura menni,na az a baj.
Hibázni lehet,Jordannek van az idézete ugye:
"Pályafutásom során több mint kilencezer dobást elhibáztam, vesztettem csaknem háromszáz mérkőzésen. Huszonhatszor vétettem el a rám bízott, győzelemhez szükséges utolsó dobást. Újra és újra hibáztam az életemben. Ezért tudtam mindig előrelépni."
Ez legyen a fejébe Benzinek is,és próbálja meg ha kell harmadszorra is rá rúgni.
Az a gyerek viszont a Granadába...Balszélső volt,nem tudom a nevét pontosan. Csak valami fiatal kölök.
Hát parádé,ilyeneket kéne hozni,nem Jameseket,meg az aktuális legjobbat a különböző versenyeken.