Karim folyamatosan menti a csatárok becsületét idén
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2016. február 8., hétfő 10:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 8., hétfő 9:14
Mégis írod tegnap óta.Az komolytalan, hogy ha a támadóink bűn gyengék, akkor mindet el kell adni, de róla annyit sem lehet leírni, hogy gyenge volt.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. február 8., hétfő 9:05
NEM!Realista24 írta:Azt írod hogy Karim idén gyenge.
Azt írod hogy Karim naggyá tesz minden kapust idén.
Es csodálkozol hogy kapod a kulat?
Erre írom hogy komolytalan.
HozzászólásSzerző: Acewill » 2016. február 8., hétfő 8:30
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 8., hétfő 7:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 8., hétfő 7:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 8., hétfő 6:27
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 7., vasárnap 23:39
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. február 7., vasárnap 23:36
Mikor írtam ilyet??? Én vagyok a komolytalan.Realista24 írta:Komolytalan vagy. Cé Karim miatt is szarabb, Karim meg Karim miatt., és ne úgy lője el a helyzeteket, hogy minden kapusból hőst csinál.
Adjuk el.
Másból nem tudok kiindulni. Voltak a nagyarányú győzelmek, meg a két szenvedős, ahol betli volt. Nálam a Benitez éra nem számít. Leírtam, hogy ezen a két meccsen kula volt, erre én kapom a kulát a nyakamba.CS0ki írta:Azért most ne ebből a meccsből induljunk ki ilyen szempontból. Ha valamiben parádés Benzema a szezonban, akkor a helyzetkihasználása az. Ha jól rémlik, simán a legjobb a lövések/gólok aránya, de ez "szabad szemmel" is könnyen megállapítható.akkor legyen töke hozzá, és ne úgy lője el a helyzeteket, hogy minden kapusból hőst csinál.
Ezen a meccsen, meg az előzőn. Amúgy idén a három legjobb játékosunk között van.Csoki, teljesen igazad van. Ahogy írod, "csak annyi volt a probléma, hogy iszonyú gyengén játszott."
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 7., vasárnap 23:30
Na akkor lássuk, Vardy PL gólkirály 24 forduló 18 gólt, Benzema 23 forduló 19 gólt, és akkor ő sosem lesz tökéletes 9es na hagyjuk a bullshitet.kiserik írta:Ez a mostani Karim nem a legjobb Karim. Ő nem lesz tökéletes 9-es soha a büdös életben. Ő egy tökéletes fél10-es. Természetéből adódóan nem tud könyörtelen 9-es lenni. Benne van a lazaság, a bugi. Nincs az a tökéletes koncentráltság, hidegvér, könyörtelenség, mint az a 9-es poszthoz kellene. Állítom, hogy legjobban a csatár mögött, kötetlen pozícióban érezné magát, de ha már önzőbb és 9est játszik, akkor legyen töke hozzá, és ne úgy lője el a helyzeteket, hogy minden kapusból hőst csinál.
Csoki, teljesen igazad van. Ahogy írod, "csak annyi volt a probléma, hogy iszonyú gyengén játszott."
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 7., vasárnap 23:24
Azért most ne ebből a meccsből induljunk ki ilyen szempontból. Ha valamiben parádés Benzema a szezonban, akkor a helyzetkihasználása az. Ha jól rémlik, simán a legjobb a lövések/gólok aránya, de ez "szabad szemmel" is könnyen megállapítható.akkor legyen töke hozzá, és ne úgy lője el a helyzeteket, hogy minden kapusból hőst csinál.
Ezen a meccsen, meg az előzőn. Amúgy idén a három legjobb játékosunk között van.Csoki, teljesen igazad van. Ahogy írod, "csak annyi volt a probléma, hogy iszonyú gyengén játszott."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 7., vasárnap 23:23
Komolytalan vagy. Cé Karim miatt is szarabb, Karim meg Karim miatt., és ne úgy lője el a helyzeteket, hogy minden kapusból hőst csinál.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2016. február 7., vasárnap 23:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 7., vasárnap 23:16
+1CS0ki írta:Igazából csak annyi volt a probléma, hogy most, illetve igazából már az előző meccsen is nagyon gyenge volt mezőnyben, minden passza harmatos volt. Iszonyú gyengén játszott. Szerencsére a szokásos első gól most is jött, jól helyezkedett, Carvajal is okos volt. De ezt leszámítva szerintem az egyik leggyengébb meccse volt.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 7., vasárnap 23:13
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. február 7., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. február 7., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 7., vasárnap 23:06
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. február 7., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. február 7., vasárnap 23:00
akkor önzőbbségről..CS0ki írta:Mert nem önzőségről, hanem önzőbbségről van szó. Eddig mindent lapasszolt, amit nem kellett volna azt is, most meg megy egy átlag önzőség felé, ami egy bizonyos szintig nem hátrány, hanem előny és elvárás, egy csatárnál.én ezt az önzőséget továbbra sem értem, majd valami értelmesebb érvvel meg lehet próbálni meggyőzni engem..
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem