James Rodríguez - 16
Re: James Rodríguez - 10
Én meg pont James-t adnám el, ha valakit muszáj. Nagyobb az értéke, szerintem kevésbé univerzális játékos. De én alapvetően nem adnám el egyiket sem, ha csak nem jön egy nagy ajánlat hameszért, és ő se tiltakozik ellene.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Persze, itt inkább arra reflektáltam, amit M1Ö írt, hogy inkább James menjen nyáron, mint Isco. Mindkettejüknek 1-1 értelmes labdája volt a meccsen, Isco-é Benz gólja előtt Carvajalnak, James pedig Cét ugratta ki, amit mellélőtt a portugál. Kevés mindkettő játéka.ziro4vr írta:De azzal ne érveljünk, hogy más sem jó. Attól a probléma még fix. És Iscotól is több kel, igen.
Viszont, ha jön esetleg Pogba és egyiküknek menni kell én inkább Iscot adnám el. Egyiküknek sincs meg a posztja a csapatban, viszont Isconál az az érzésem, hogy se védekezésben se támadásban nem tud annyit nyújtani a csapatnak, mint amennyit kéne. Jamesben több a veszély, itt gólpasszokra és gólokra gondolok, sajnos ő meg az 1v1-ekben gyengélkedik. Össze kéne rakni a két srácot és kapnánk egy kurva jó kis játékost, na jó még Bale gyorsaságát is odaadhatnánk

De ha rajtam múlik, akkor marad mindkettő.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mindegy ki van mögötte, amíg ez a szisztéma. Berakod a palit 4231be középre, mellette két gyors szélső, előtte egy jó befejező, mögötte két pitbull. Akkor hibátlan, amúgy meg egy esztéta akivel nyerhetsz pár gólpontot, de sorozatot nem.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy Kroos - Modric - Kova középpálya előtt azért megnézném, hogy mit tud.Steve írta: Remek játékos lenne amúgy bizonyos csapatokban. Ide, a stílusunkhoz kevés.
Vagy valami posztot kell neki csinálni, ha már megtartjuk.
Amúgy James szerintem akkor lenne nyerőember, ha se Bale, se CR nem lenne itt. Kicsiben jó, inkább csapatjátékos, mint önző sztár. 4-3-3-ban Modric - Kroos - Kova - Aube - Benzema - James.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
nagyjából a 10-es poszton lehetne jó-a mai fociban-4231-ben. nálunk ilyen nincs, szóval...hát na. ha nincs a vb-hype, meg a dél-amerikai népszerűség, még lehet ma is monacóban tolná.Steve írta:tökéletes jellemzés amúgy.torjack írta:továbbra is ott tartunk, hogy kp-nak kevés, szélsőnek meg lassú. vagy tűri a padot, vagy irány másik csapat.
Remek játékos lenne amúgy bizonyos csapatokban. Ide, a stílusunkhoz kevés.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
tökéletes jellemzés amúgy.torjack írta:továbbra is ott tartunk, hogy kp-nak kevés, szélsőnek meg lassú. vagy tűri a padot, vagy irány másik csapat.
Remek játékos lenne amúgy bizonyos csapatokban. Ide, a stílusunkhoz kevés.
Akkor inkább adjuk el jó pénzért. Még mindig jól cseng a neve, elég jól lehetne kaszálni érte. Ha a kezdőhöz kevés, akkor el kell adni, az árából kezdő szintű játékosokat lehet venni.továbbra is ott tartunk, hogy kp-nak kevés, szélsőnek meg lassú. vagy tűri a padot, vagy irány másik csapat.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
továbbra is ott tartunk, hogy kp-nak kevés, szélsőnek meg lassú. vagy tűri a padot, vagy irány másik csapat.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kevés.
Játék szervezés tekintetében gyengébb mint Isco, pedig ő is sokszor fogalmatlan, de legalább leköt pár embert.
Befejezőnek nincs ott. Elfutásai nincsenek, mint voltak DiMarianak, vagy vannak Balenek jobb napjain.
Igazából jópofa meg minden, de nem tudom itt mi haszna van. Kimagaslót nem ad a Real játékában.
Játék szervezés tekintetében gyengébb mint Isco, pedig ő is sokszor fogalmatlan, de legalább leköt pár embert.
Befejezőnek nincs ott. Elfutásai nincsenek, mint voltak DiMarianak, vagy vannak Balenek jobb napjain.
Igazából jópofa meg minden, de nem tudom itt mi haszna van. Kimagaslót nem ad a Real játékában.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Iscoval még várnék. Ő azért bíztató. Bár az is tény, hogy még nem elég.Realista24 írta:Mehet mind a kettő és jöhet Pogba.
Ha feljavulna, akkor én sem. Csak ha mindenki egészséges, akkor pados. Úgy meg nehéz lesz felépítenie magát, meg lehet kedve sem lenne hozzá.Toti írta:bár én nem szeretném, h távozzon.
Én sem vagyok vele meg elégedve, de rajta legalább látszik valami kis változás, mutat is valamit. James meg az első felesbe kb 15 m2-en mozgott, ott is rosszul.pheco írta:Nem mintha Isco jobb lett volna.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De azzal ne érveljünk, hogy más sem jó. Attól a probléma még fix. És Iscotól is több kel, igen.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem mintha Isco jobb lett volna. Siman megerdemelne Kovacic, hogy kezdjen Isco helyett a kovetkezo meccsen.M1Ö írta:Hát, ma sem alakított maradandót. Bale felépülése után meg még nehezebb lesz neki visszajönnie. Kár érte, mert ennél több van benne. De inkább Ő lépjen nyáron, mint Isco. A MU-t pl szépen le lehetne húzni.
Balenel meg csak remelhetjuk, hogy olyan formaban ter vissza, mint amilyenben volt, mert biztos, hogy kezdo lesz James karara.
ha hulkért 95milliót ajánlottak a kínaiak, akkor jamesért sztem a 200 sem lenne túlzó a részükről.M1Ö írta:Hát, ma sem alakított maradandót. Bale felépülése után meg még nehezebb lesz neki visszajönnie. Kár érte, mert ennél több van benne. De inkább Ő lépjen nyáron, mint Isco. A MU-t pl szépen le lehetne húzni.

bár én nem szeretném, h távozzon.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mehet mind a kettő és jöhet Pogba.M1Ö írta:Hát, ma sem alakított maradandót. Bale felépülése után meg még nehezebb lesz neki visszajönnie. Kár érte, mert ennél több van benne. De inkább Ő lépjen nyáron, mint Isco. A MU-t pl szépen le lehetne húzni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát, ma sem alakított maradandót. Bale felépülése után meg még nehezebb lesz neki visszajönnie. Kár érte, mert ennél több van benne. De inkább Ő lépjen nyáron, mint Isco. A MU-t pl szépen le lehetne húzni.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Süti
Esetleg Jesé.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim szerintem fix, hogy nem.Kerlon írta:C gondolom vezet, de kik a többiek? Benz, Pepe, Varane?Realista24 írta:Jamesnak 9,47%-ban "zsíros", ezzel a csapat ötödik legjobbja.
Ígéretet tett állítólag, hogy mindent bele fog adni.
Ahogy Babinho is írja, Cé, Ramos, Varane, és nálam Bale aki még ott van a top5ben James mellett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Cé, Ramos, Varane sztem a top3. Talán modric a 4.? Carvajal, Bale még ilyen inas

C gondolom vezet, de kik a többiek? Benz, Pepe, Varane?Realista24 írta:Jamesnak 9,47%-ban "zsíros", ezzel a csapat ötödik legjobbja.
Ígéretet tett állítólag, hogy mindent bele fog adni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K