Keversz valakivel, én azt veszem magamra, ha jogtalanul bacnak ki valakivelRealista24 írta:Nem értelek, Karim idén élete szezonját csinálja, sorra dönti el a meccseket, amiből profitál a csapat. Így szerintem ezzel nincs gond.Az egyikük kezd jobban beállni a sorba, míg a másikuk pont a sor elejére akar kerülni, de ez nem megy egyiküknek sem igazán.
A gond továbbra is Ronaldo. Mert hiába írod, hogy nem csinálja Karim szerepkörét, mert nem nem csinálja, hanem meg sem próbálja. Sétál, mutogat, hisztizik és nézőként vesz részt a meccsek többségében. Ezt nem bírja el a csapat, vagyis elbírja, csak nem nyerünk majd semmit.
A mindkettő gyengén muzsikál részt nem kommentálom, mert megint magadra veszed, ha beteszek hat röhögő fejet.

Írtad, hogy nálad mindenki 0-ról indult Zidane kezdésével, de ez nem így van, mint ahogy másoknál sem. Egyértelműen, ha CR nem lő sorsdöntő gólokat, meg első gólokat, meg nem viszi a hátán a csapatot, akkor szar. Bármit mond más, esetleg próbál másik szemszöget mutatni, az nem úgy van, mert egyszerűen CR szar. Ahogy én látom CR gyenge, de egyértelműen mások a feladatai Zidane alatt, mint előtte bármikor. És igen, ebben a rendszerben nem fog annyira tündökölni, mint korábban és nem lesz világlegjobbja, de a csapatért játszik, az biztos. Fogadok azt se láttátok azóta, hogy mindenki góljának örül még akkor is, ha előle vette el a helyzetet.