Csak nehogy az új közeg a Barcelona legyen, Isco meg az új Don Andrés... Nem vagyok 100%-ig biztos a klubhűségében, szerintem ha felkínálnának neki egy szerződést Katalóniából, el is fogadná. Az meg egyértelmű, hogy ott be tudnák építeni elég zurán.ArjenMagicRobben írta:Egy új közegben lehet, hogy tudna fejlődni.
Isco - 22
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Isco - 22
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem, meg a szerencse elobb utobb melle all es bizonyitani fog. Egy serules(nem kivanok senkinek) es megfogja ragadni az alkalmat. Aztan rajonnek, h rotalni kellene...marmint Kova.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
-
ArjenMagicRobben
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehetne nyomatni Kovát helyette, érdemben semmit nem tudott hozzátenni a mai produkcióhoz. Kovával sokkal stabilabb a kp. Nagy potenciál van benne, de egyre inkább úgy látszik, hogy itt nem fog tudni konstans jó teljesítményt nyújtani.
Nem bánnám ha nyáron továbbállna, talán neki is jobb lenne. Egy új közegben lehet, hogy tudna fejlődni.
Nem bánnám ha nyáron továbbállna, talán neki is jobb lenne. Egy új közegben lehet, hogy tudna fejlődni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem ő volt a leggyengébb, a kulcspassza is nagyon kellett az első gól előtt. De a 2. félidőre nagyon eltűnt, nem nagyon volt jó megmozdulása. Több kell koma!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
R.M.C.F, nem vagy te rossz gyerek, de már cserélhetnél lemezt.
Sok mindenben igazad van, de ha valamiben épp nincs, és ezt megszólják, ne vedd már annyira a szivedre.
Sok mindenben igazad van, de ha valamiben épp nincs, és ezt megszólják, ne vedd már annyira a szivedre.
Merci Zizou!
Ja, túl nagy volt a nyugalom a real vs barcában meg túl sok a tévedés a fórumon.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Engem is és szerintem még mást is.rb_lint írta:Engem pedig érdekelne az elemzésed.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
rb_lint
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Engem pedig érdekelne az elemzésed.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Csak Iniesta tudja mikor kell továbbadni, ő meg nem.Kerlon írta: mondjuk a labda megtartás pont nem hoztam volna fel
Mondjuk nem kell hasonlítgatni senkihez, ha megkapja az esélyt és bizonyít is, a közeljövő nagy spanyol játékosa lehet. Csak a kapu közelében ne lenne annyira tesze-tosza.
Nem nagyon szeretek a nagyok dolgába szólni,de össze sem érdemes Iniestával hasonlítani jelenleg.
Elemzésbe nem megyek bele.....kiröhögtek itt már elégszer.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Sztem azt most felesleges, annyira képlékeny mi lesz pár év múlva. Pláne amíg Perez ott van, racionálisan gondolkodni előre csak időpocsékolás.
Nem illik.
- numberone1
Tudom, h mostanirol beszeltel....en mar elore gondolkodtam.ziro4vr írta:Én a mostani helyzetről beszéltem, az már nyilván más szitu lesz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- numberone1
Ezt majd meglatjuk a CR utani idoszakban. Nagyon nem lesz utanna olyan jatekos aki 40-50 golokat fog termelni evente. A kp-nak is vmilyen szinten ki kell vennie a reszet ebbol...ezert is szeretnem Pogbat.ziro4vr írta:Pusztán a gólok alacsony száma nem akkora gond, de a 16-oson belüli döntésekben fejlődnie kell, mezőnymunka ide vagy oda.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ziro4vr
Csak Iniesta tudja mikor kell továbbadni, ő meg nem.Kerlon írta: mondjuk a labda megtartás pont nem hoztam volna fel
Mondjuk nem kell hasonlítgatni senkihez, ha megkapja az esélyt és bizonyít is, a közeljövő nagy spanyol játékosa lehet. Csak a kapu közelében ne lenne annyira tesze-tosza.
Nem illik.
mondjuk a labda megtartás pont nem hoztam volna felnumberone1 írta:Ertem, h Iniestahoz kell hasonlitgatni...de ha mar a katalan,labda megjatszasaban es megtartasaban egyenlore magasan Isco elott jar. Ebben nem tudom, mennyire fog tudni fejlodni...marmint koncentracioban.Kerlon írta:Iniesta sem egy a gólzsák, szóval nem biztos, hogy nagy hátrány, ha Isco nem szerez túl sok gólt, de sokkal hasznosabb a mezőnyben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Ertem, h Iniestahoz kell hasonlitgatni...de ha mar a katalan,labda megjatszasaban es megtartasaban egyenlore magasan Isco elott jar. Ebben nem tudom, mennyire fog tudni fejlodni...marmint koncentracioban.Kerlon írta:Iniesta sem egy a gólzsák, szóval nem biztos, hogy nagy hátrány, ha Isco nem szerez túl sok gólt, de sokkal hasznosabb a mezőnyben.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ziro4vr
Pusztán a gólok alacsony száma nem akkora gond, de a 16-oson belüli döntésekben fejlődnie kell, mezőnymunka ide vagy oda.
Nem illik.
Iniesta sem egy a gólzsák, szóval nem biztos, hogy nagy hátrány, ha Isco nem szerez túl sok gólt, de sokkal hasznosabb a mezőnyben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Isconak vmilyen szinten izlik ez a poszt. Zizou a masodik ezdo akinel oda teszi magat, de ugy rendesen...a poszt erdekeben tamado jatekanak a karara is elvegzi a vedo feladatat. Ezert nagy respekt neki, ugyanez nem mondhato el Jamesrol, aki probalja beosztani az erejet. Az nem veletlen, h Isco ha nem is olyan golveszelyes , mint a kolumbiai, de elotte van a sorban a harmas kp-bol.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- ziro4vr
Majd ha csukott szemmel megmondod. Bár az más specialitása a fórumon.Kerlon írta:szemmel megmondtam volna, hogy a legtöbb, kepeszt minden elvesztett labdáértRealista24 írta:11,27 km az Espanyol ellen, 11,07 a Betis ellen.
Mindkettő a legtöbb csapaton belül.
Nem illik.