Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nekem az volt a kedvenc jelenetem, amikor ment felé a labda és még ott sem volt és reklamált, hogy mögé megy, ahelyett, hogy lépett volna érte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gólpontot esetleg.Realista24 írta: Az sem ér pontot...asdfélkajsdf :Đ

Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Többen is gyengék voltak ma, de neki sikerült alámúlni őket is. Ezekkel a folyamatos panaszaival, hogy nem teszi len nekik, csak bekavar a társaknak. Karim a kihagyott helyzete után lőhetett volna még kettőt, ha nem keresi csak azért is őt. Iscot meg jó párszor nehéz helyzetbe hozta a hülye, flegma passzaival. Volt 3 jó meccse, kezdtem reménykedni, hogy hátha... De itt már (meg máshol sem) nem lesz húzó ember...

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az sem ér pontot...asdfélkajsdf :ĐRemy írta:Majd a BL döntőt eldönti.ziro4vr írta:Pontot érő gólt rúg még ebben az évezredben? No offense.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja, mint az atma ellen. Ott is úgy ünnepelt, mint aki eldöntötte. Bár azzal nem volt akkora gondom, mert ott éreztem a sok gyökköt, akik most nagyon utálják a Madridot.

Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
tudod mit? inkább elhisszükHa így lesz, akkor meztelenül fogok végig rohanni a Váci úton és feltöltöm ide a videót.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
sajnos hatalmas fék lett az emberünk...idén mehet a PSG vagy az MU-ba...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha így lesz, akkor meztelenül fogok végig rohanni a Váci úton és feltöltöm ide a videót.Remy írta:Majd a BL döntőt eldönti.ziro4vr írta:Pontot érő gólt rúg még ebben az évezredben? No offense.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább gyorsan.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
hiszem, hogy kínában, amerikában, akárhol meg tud újulni. de innen lassan menni kéne.
az ázsiaitMajd a BL döntőt eldönti.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torjack 2016. február 7., vasárnap 22:25-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd a BL döntőt eldönti.ziro4vr írta:Pontot érő gólt rúg még ebben az évezredben? No offense.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim majdnem elkúrta a három pontot, de amit a portugál ma (is) művelt, az szánalmas.
Mehetsz megint két napra Marokkóba.
bb
Mehetsz megint két napra Marokkóba.
bb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Te is csak 4-0 után tudsz előjönni.
Adjuk már el.
Flame on.
Adjuk már el.
Flame on.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez a legsanszosabb...nagyon nagy ajánlat kell neki, hogy kockáztasson egy PSG-vel. Könnyen balul is elsülhet a dolog, neki meg sokat számít hogy az emberek mit gondolnak rólaKerlon írta:Én a helyében már csak sztárkodnék Los Angelesben 1-2 év múlva.
Én a helyében már csak sztárkodnék Los Angelesben 1-2 év múlva.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én nem érzem úgy, hogy neki innen kéne visszavonulnia.
Annak örülnék, hogy ha távozik (hogy mikor is lenne a legjobb, na az itt a nagy kérdés) visszamenne a Unitedbe, azt rendet tenne ott és elhozna egy bajnoki címet.
Mire odáig jutunk, hogy CR elmenne innen remélhetőleg Manchesterben is rendet tesznek addigra.
A másik célállomás meg PSG, BLben már nagyon ott vannak a tűz közelében, ha odamenne egy komoly edző és még befoltoznák 1-2 helyen a keretet a BL is leeshetne nekik.
Annak örülnék, hogy ha távozik (hogy mikor is lenne a legjobb, na az itt a nagy kérdés) visszamenne a Unitedbe, azt rendet tenne ott és elhozna egy bajnoki címet.
Mire odáig jutunk, hogy CR elmenne innen remélhetőleg Manchesterben is rendet tesznek addigra.
A másik célállomás meg PSG, BLben már nagyon ott vannak a tűz közelében, ha odamenne egy komoly edző és még befoltoznák 1-2 helyen a keretet a BL is leeshetne nekik.
- Fuentealbilla
Az a franya szelektiv szovegertes... 
Ott irtam, hogy ehhez neki is megfelelokepp kell hozzaalljon...
Teny , hogy nem reszleteztem....azthittem egyertelmu mire gondolhat az ember...

Ott irtam, hogy ehhez neki is megfelelokepp kell hozzaalljon...
Teny , hogy nem reszleteztem....azthittem egyertelmu mire gondolhat az ember...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
És nézzük még 3 évig az egyre rosszabb teljesítményét. Nem mondom, ha nyáron előállna azzal Zidane-nak, hogy mester, én innen szeretnék visszavonulni, de nem gond ha le leszek cserélve, vagy nem kezdek egy meccsen. Nem jótékonysági egyesület a Real Madrid. Folyamatosan kell a jövőre is gondolni...vannak fiatalok akiknek játszaniuk kell, működne a dolog, ha CR a csapatot helyezné előtérbe. Tudjuk, hogy ilyen nem lesz, neki kezdenie kell, ott kell lennie a pályán. Amikor majd közlik vele, hogy ennek a státusznak vége, az első komolyabb ajánlatra pattan amerikába vagy a PSG-hezFuentealbilla írta:Nem leszek nepszeru...
Remelem innen vonul vissza. A Real Madrid legnagyobb gol lovojenek ez kijarna ha mar Raulnal nem ment legalabb itt sikeruljon elerni.... persze ehhez ő is kell, hogy megfelelo keppen alljon a dolgokhoz.
Szerintem az arat mar megszolgalta... nem kell a nagy penz igeretert eladni.. nem rajta mult h az utobbi evekben nem sok kupa jott ossze. Viszont amik osszejottek azokbol boven kivette a reszet... en igy latom.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Az a "baj" iszonyat magasra tette a mércét és sokan,köztük én is hajlamosak vagyunk elfelejteni,hogy ő is ember.
Ha megnézzük a posztján a többi kiemelkedő játékost a kanyarba sincs szinte senki.
Legalábbis én így látom.
Sajnos a jelek nem azt mutatják nekem,hogy ő is innen szeretne visszavonulni. Bár ez csak megérzés a részemről.
Ha megnézzük a posztján a többi kiemelkedő játékost a kanyarba sincs szinte senki.
Legalábbis én így látom.
Sajnos a jelek nem azt mutatják nekem,hogy ő is innen szeretne visszavonulni. Bár ez csak megérzés a részemről.