Megy a meccs!
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Re: Megy a meccs!
CRISTIAAAANOOOO
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Ahogyan arról korábban írtam, a meccs alatt tesztelgetjük, hogy hol van a szerver tűréshatára, ami a meccs közbeni fórumozást illeti. Az ördög nem alszik, így ha valaki hosszú hozzászólást ír, küldés előtt másolja vágólapra (ez amúgy is hasznos, nem csak meccs közben).
Na vamos!!
Na vamos!!
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na kivancsi leszek a KMK KP-ra
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Granada - Real Madrid 1-2
LAK
LAK
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát ha azt is letette volna Ronaldonak, én elszaladtam volna Madridba és ragaszottam volna rá egy rózsaszín falloszRealista24 írta:Megtette, ki is hagyta a ziccert. Ez van, reméljük Modric megnyerte a meccset és akkor tanulhat belőle mindenki.besteve7 írta: Mert az első gondoltata megint az volt, h hol van Ronaldo, ahelyett, ha maga oldotta volna meg. Azért megnövelhetné már a tökeit, h ne csak CR.t keresse....

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Valami video bajnok összerakhatna egy Modric oktató filmet a mai produkcióból is.
Alátéve valami német technot vagy valami gladiátor zene mixet, hogy hatásosabb legyen.
Alátéve valami német technot vagy valami gladiátor zene mixet, hogy hatásosabb legyen.

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Egy az, hogy értsd az iróniát... Mivel tököm sem tudta, hogy így fog utána játszani, másik meg, hogy legalább ne adj a számba hülyeségeket.. Amúgy Lucast belehetne, de mégegyszer mondom, én csak a helyzete utáni játékát jellemeztem, köszinmate írta:Kit viszel be, Arbeloát?Sunsky írta:Benzemát a kihagyott ziccere után le kellett volna hozni, kb labdába nem mer érni azóta
mademydayTheBull6 írta:beállt Kovács, azóta pörgünk újra, f*szért nem lehet a srácnak több lehetőséget adni, tolatjuk a spanyol Eminemet, de hogy minek..

sírok

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megtette, ki is hagyta a ziccert. Ez van, reméljük Modric megnyerte a meccset és akkor tanulhat belőle mindenki.besteve7 írta: Mert az első gondoltata megint az volt, h hol van Ronaldo, ahelyett, ha maga oldotta volna meg. Azért megnövelhetné már a tökeit, h ne csak CR.t keresse....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
nekem Kroos is adja, nagyon jól mozognakziro4vr írta:Modric papa azért kicsit úgy tolja, mint Zidane a 2006-os vbn. Van mellette pár pajti, de a showt messze ő viszi el folyamatosan, meg úgy a foci 80%át is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mert az első gondoltata megint az volt, h hol van Ronaldo, ahelyett, ha maga oldotta volna meg. Azért megnövelhetné már a tökeit, h ne csak CR.t keresse....miro írta:Kova adott neki egy gpt. Csak kiengedte maga ele,ahelyett hogy betolta volna es lo.Sunsky írta:Benzemát a kihagyott ziccere után le kellett volna hozni, kb labdába nem mer érni azóta
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
De legalább okos.Realista24 írta:Jesé tud?

R24-nek még 1-2 Ady kötetet be kell puszilni, hogy legalább egy gyengébb társalgási szinten legyen Jesével.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
bízzunk a kínaiakbanSeraf írta:amúgy CR pofátlanabbul már nem is sétálgathatna...

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kit viszel be, Arbeloát?Sunsky írta:Benzemát a kihagyott ziccere után le kellett volna hozni, kb labdába nem mer érni azóta
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Most komolyan minek kell egy Real Madrid meccs közben folyton az nflrol beszélni?
beállt Kovács, azóta pörgünk újra, f*szért nem lehet a srácnak több lehetőséget adni, tolatjuk a spanyol Eminemet, de hogy minek..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor az mégsem gp volt.miro írta:Kova adott neki egy gpt. Csak kiengedte maga ele,ahelyett hogy betolta volna es lo.Sunsky írta:Benzemát a kihagyott ziccere után le kellett volna hozni, kb labdába nem mer érni azóta
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Modric papa azért kicsit úgy tolja, mint Zidane a 2006-os vbn. Van mellette pár pajti, de a showt messze ő viszi el folyamatosan, meg úgy a foci 80%át is.
Nem illik.