HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 7., vasárnap 10:23
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 7., vasárnap 10:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 7., vasárnap 10:03
Felhozni a dominikait vagy hogy?Igaz barcelonában szuletettmellé meg valamelyik Castillas támadót hoznám.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 6., szombat 22:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 6., szombat 22:19
Óriási problémák voltak a stílussal, kb mint a leftoversszel. a téma mehet az offba, itt meg beszéljünk Lewáról.ziro4vr írta:Nem láttam abban sem nagy kivetnivalót. Legalább tartalmas volt és egyedi, nem csak a rihi-röhi ment. Mondom ezt úgy hogy abban én is sokszor benne vagyok. De hát ha egyszer elment ő is, nem maradt méltó partner.
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. február 6., szombat 22:17
Adjak zsepit? Remélem azért minden rendben.nmate írta:Ezt most megkönnyeztem...szép szavak...bár én ezt már régebben megmondtam...kodo írta:Élmény volt olvasni a pali torteneteit illetve a taktikai elemzeseit. Neha atesett a lo túloldalára de ertette a dolgokat és nem hattertudas nélkül osztotta az eszt.
De biztos szivesebben olvassa mindenki azt ahogy oda-oda szur neki 1-2 ember, mint egy színvonalasabb R.M.C.F. kommentet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 6., szombat 22:14
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 6., szombat 22:08
Stílus a baj.ziro4vr írta:Téynleg nem kéne ezt most...igenis komoly és szakmai meglátásai voltak, bár biztosan zavarta azokkal néhányak csőrét.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 6., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 6., szombat 21:58
Ezt most megkönnyeztem...szép szavak...bár én ezt már régebben megmondtam...kodo írta:Élmény volt olvasni a pali torteneteit illetve a taktikai elemzeseit. Neha atesett a lo túloldalára de ertette a dolgokat és nem hattertudas nélkül osztotta az eszt.
De biztos szivesebben olvassa mindenki azt ahogy oda-oda szur neki 1-2 ember, mint egy színvonalasabb R.M.C.F. kommentet.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 6., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. február 6., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 6., szombat 21:09
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 6., szombat 21:06
pekedli írta:Ezt most fejezd be mert jön R.M.C.F. és majd jól megmondja hogy mennyire vak vagy és fogalmatlan.....hehe írta:meg hogy neymar azzal a hajjal tetkókkal bulizásaival semmire se viszi, bezzeg a munkamániás és fullprofi gareth bale.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 6., szombat 20:55
+1. Egyetértek, abszolút felesleges mikor úgysem látja.V. Mester 77 írta:
Hagyjátok már nyugton a tagot. Hónapok óta nem fórumozik jó formán semmit, nem igaz, h mindig szóba kell hozni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 6., szombat 20:02
Hagyjátok már nyugton a tagot. Hónapok óta nem fórumozik jó formán semmit, nem igaz, h mindig szóba kell hozni.pekedli írta:Ezt most fejezd be mert jön R.M.C.F. és
HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. február 6., szombat 18:52
Ezt most fejezd be mert jön R.M.C.F. és majd jól megmondja hogy mennyire vak vagy és fogalmatlan.....hehe írta:meg hogy neymar azzal a hajjal tetkókkal bulizásaival semmire se viszi, bezzeg a munkamániás és fullprofi gareth bale.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 6., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 14:55
akkor perez a haverom.rashidm írta:PFfffffff....Dupla D írta:pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
fú, ez de szar volt.![]()
![]()
Tényleg szar volt.
![]()
ON: tényleg volt ilyen? Olyasmit olvastam, hogy Pérez azért adta el Di maria-t meg Higuaint (állítólag), mert nem szereti az argentínokat...
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem