Aztán lenne meglepetés ha az egyik összevásárolt csapat behúzná a trófeát.

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. február 6., szombat 21:46
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. február 6., szombat 21:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 6., szombat 21:09
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 6., szombat 21:06
pekedli írta:Ezt most fejezd be mert jön R.M.C.F. és majd jól megmondja hogy mennyire vak vagy és fogalmatlan.....hehe írta:meg hogy neymar azzal a hajjal tetkókkal bulizásaival semmire se viszi, bezzeg a munkamániás és fullprofi gareth bale.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 6., szombat 20:55
+1. Egyetértek, abszolút felesleges mikor úgysem látja.V. Mester 77 írta:
Hagyjátok már nyugton a tagot. Hónapok óta nem fórumozik jó formán semmit, nem igaz, h mindig szóba kell hozni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. február 6., szombat 20:02
Hagyjátok már nyugton a tagot. Hónapok óta nem fórumozik jó formán semmit, nem igaz, h mindig szóba kell hozni.pekedli írta:Ezt most fejezd be mert jön R.M.C.F. és
HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. február 6., szombat 18:52
Ezt most fejezd be mert jön R.M.C.F. és majd jól megmondja hogy mennyire vak vagy és fogalmatlan.....hehe írta:meg hogy neymar azzal a hajjal tetkókkal bulizásaival semmire se viszi, bezzeg a munkamániás és fullprofi gareth bale.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 6., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 14:55
akkor perez a haverom.rashidm írta:PFfffffff....Dupla D írta:pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
fú, ez de szar volt.![]()
![]()
Tényleg szar volt.
![]()
ON: tényleg volt ilyen? Olyasmit olvastam, hogy Pérez azért adta el Di maria-t meg Higuaint (állítólag), mert nem szereti az argentínokat...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 6., szombat 14:55
PFfffffff....Dupla D írta:pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
fú, ez de szar volt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 14:50
Ki mondta hogy nimand?Az egèsz másfajta aspektusbol alakult ki,mármint a vita,vissza kellene olvasni mielott vèlemènyt formálunk.De hogy idot sporoljak neked,a dolog onnan indult,hogy 18 millios fizetest akar,meg hogy kb 100 gurigába kerul.Erre reagáltam hogy ez a mai foci.gólokat. Ilyen, ilyen vagy ilyen gólokat nem lő minden nímand azért, bár lehet csak én látom úgy, hogy ezekhez az alaptudásnál több is kell.
A teljesitmènye el is van.De nem a futball tudása.Ugyan is ehhez a játèkhoz ma már,a tudás nem biztos hogy,feltètel.Konkrètan itt hangsulyzom a játèk tudásra gondolok.Régen se volt mindegyik jó csatár mezőnyben is zseni, Inzaghi pl megtestesítője volt mindannak, amit én nem szeretek, mégis elismert volt nemzetközi szinten emlékeim szerint
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 6., szombat 14:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 14:19
csak te látod úgy.Ilyen, ilyen vagy ilyen gólokat nem lő minden nímand azért, bár lehet csak én látom úgy, hogy ezekhez az alaptudásnál több is kell.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 6., szombat 13:59
rashidm írta:Nem nézi le senki szerintem. Ezek tények. Az igazság néha fáj.
Mondjuk ez szerintem enyhe túlzás azért Lewára - róla volt szó végig, szóval gondolom ő is beletartozik ebbe a kategóriába -, hogy szinte csak ezért lövi a gólokat. Ilyen, ilyen vagy ilyen gólokat nem lő minden nímand azért, bár lehet csak én látom úgy, hogy ezekhez az alaptudásnál több is kell.morientes írta:hogy hovatovább falusi kèpessègekkel megáldott csatárzsenik lovik a golokat szarásig,akik jol nagyra nottek ès tankal se lehet oket eltolni.Erre mondtam hogy tipikus lenyomata a mai futballnak.
Na jó, ez..Dupla D írta:pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 13:51
ja igen, meg hogy a brazilok partiarcok. (igaz, hogy mondjuk pl egy vébécím meg egy aranylabda után kezdték el élvezni az életet, de valóban, fujjfujj.)Dupla D írta:kihagytad, hogy fekete.hehe írta:az is megnevettet, hogy attól mert pl pogba egy balhés játékos megítélését kelti, kb azért mert be van festve a haja![]()
![]()
volt már ilyen blikk szintű hír, hogy Perez nem szereti a feketéket, ezért nem igazoljuk le Pogbát.![]()
pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
fú, ez de szar volt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. február 6., szombat 13:46
kihagytad, hogy fekete.hehe írta:az is megnevettet, hogy attól mert pl pogba egy balhés játékos megítélését kelti, kb azért mert be van festve a haja![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 13:44
A youtube nem annak szólt. Lewa meg sokkal ügyesebb az említett embereknél, nem tudom, hogy minek keverted őket ide.rashidm írta:Nem nézi le senki szerintem. Ezek tények. Az igazság néha fáj. Az, meg hogy "nézz youtube-on akkor videókat"... ne nevettess...Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.Attól hogy lövi a gólokat, attól még nem lesz überbrutálzseni csatár. Ez olyan, mint amikor (nem itt, máshol) odavoltak/vannak Gomez-ért meg Müller-ért. Közben meg csoda, hogy nem esnek el a saját lábukban.
Feszültnek érzed magad? Morientessel és hehevel beszélgettem, egyik válaszolt, másik eltűnt. Szerintem nem feszültség keltő, ha érvelsz valami mellett, de ha bántja a lelked... Továbbra is Ronaldo nálam is az etalon csatár poszton, de mai (!) viszonylatban egy Lewandowskira ne mondják már, hogy nem top csatár. És Ibrával ellentétben a lengyel a BL-ben is alkot. A válogatottban is alkot. És azért a Bundes és Ligue 1 között is van nem kevés különbség.ziro4vr írta:Mikor írtam olyat, hogy te le akarnád igazolni?Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
Az a baj hogy csak általánosítasz és gerjeszted ezzel a feszkot feleslegesen. Ki degradál?
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. február 6., szombat 13:40
Nekem a hajam hullik ettől, a mai mércével dumától..Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem