Ahogy a BLben is megmutatkozott.KAG írta:Pedig én úgy hallottam hogy nem a nagyok a gyengék, hanem a kicsik ilyen erősek!!![]()
PL>ALL

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 7., vasárnap 11:48
Ahogy a BLben is megmutatkozott.KAG írta:Pedig én úgy hallottam hogy nem a nagyok a gyengék, hanem a kicsik ilyen erősek!!![]()
PL>ALL
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. február 7., vasárnap 11:45
amúgy igen, az valahogy lemaradt nekem visszaolvasás közbenmorientes írta: Igen,a mondandom második felèben akartam is hozzátenni,hogy a nagyok idèn bun gyengèk.De lehet hogy emlitettem
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 7., vasárnap 11:42
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 7., vasárnap 11:38
Igen,a mondandom második felèben akartam is hozzátenni,hogy a nagyok idèn bun gyengèk.De lehet hogy emlitettemwxyz írta:de gondolom akkor voltak komolyan vehető nagyokmorientes írta: 93-ban asszem,a norwich city szintèn az elso szezonjában mèg áprilisban is a tabella èlèn állt.Majd elkezdtek agyalni a bajnoki cimen,s onnan alig szereztek pontot.Vègul aztán harmadikok lettek.
Most nem is látok olyat aki kihasználhatná az esetleges visszaesésüket. Talán a Spurs, de ott ugyannyira esélyes a visszaesés. City nevetségesen gyenge, ez a Wenger-féle Arsenal meg sohasem lesz bajnok
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. február 7., vasárnap 11:28
de gondolom akkor voltak komolyan vehető nagyokmorientes írta: 93-ban asszem,a norwich city szintèn az elso szezonjában mèg áprilisban is a tabella èlèn állt.Majd elkezdtek agyalni a bajnoki cimen,s onnan alig szereztek pontot.Vègul aztán harmadikok lettek.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 7., vasárnap 11:27
Ez alapján mondjuk szerintem örülhet, ha lesz 6-700 perce szezon végére.. Remélem nem, én nagyon szeretném, ha megragadna valahol Európában, de lehet nem jó helyet választott az újrakezdésre - már ha volt választása.hehe írta:hiddink szerint pato mivel novemberben játszott utoljára és utána elment nyaralni, ezért neki ez most előszezon, magyarul még hetekig nem fogja berakni a gyereket![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 7., vasárnap 11:18
Meg is raktam ikszre.MesQueUnClub írta:Csodálatos meccs lesz 0-0 vagy 1-1nmate írta:Ma rangadó.
A foci csúcsa.
Gigászok csatája.
Chelsea - United.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 7., vasárnap 11:10
ha nincs pato, nincs foci.nmate írta:Ma rangadó.
A foci csúcsa.
Gigászok csatája.
Chelsea - United.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 7., vasárnap 11:05
Csodálatos meccs lesz 0-0 vagy 1-1nmate írta:Ma rangadó.
A foci csúcsa.
Gigászok csatája.
Chelsea - United.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 7., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. február 7., vasárnap 10:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 7., vasárnap 10:10
93-ban asszem,a norwich city szintèn az elso szezonjában mèg áprilisban is a tabella èlèn állt.Majd elkezdtek agyalni a bajnoki cimen,s onnan alig szereztek pontot.Vègul aztán harmadikok lettek.lordgabi írta:Divat, nem divat, szorítok a Leicesternek, hogy kitartson a végéig ez az elképesztő forma, és sorozat, 2-3 meccset néztem csak meg az idei PL-ből, de minimum a legutóbbi 10 meccsük bővebb összefoglalóját megnéztem a meccseik után, hajrá, így tovább!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. február 7., vasárnap 1:44
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 20:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 19:48
Na csak csendesebben,nektek is egyre messzebb a ligaalexoxladjackoxi írta:Guardiolának lesz dolga nyáron a Cityvel. Rájuk férne egy alapos ráncfelvarrás...
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2016. február 6., szombat 19:41
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2016. február 6., szombat 19:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 18:53
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 18:48
Mondjuk a másodikat a komplett vèdelem csak leste.Defoe olyan simán fordult meg mint a piros hetes a bosnyákon.sucre írta:Az utobbi 19 kapuratarto lovesbol 12et kaptunk. 26 meccsen kaptunk golt, 21en az elso lovesbol. Kapus nelkul nehez barmit is csinalni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. február 6., szombat 18:42
És emiatt is olyan fájdalmas, hogy Bogdán telibe lebetlizett.... pedig milyen szép lett volna egy magyar fix kezdőkapus egy Liverpoolnál....ziro4vr írta:Mignolet amíg kezdő, nem érdemes semmiről beszélni.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem