Nagyfater elszabadul...Norbii írta: na és akkor Toulalan mit mondjon?:D http://sofasport.no/wp-content/uploads/ ... ulalan.jpg
Ráadásul ez még pont egy fiatalosabb kép róla:D

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 17:11
Nagyfater elszabadul...Norbii írta: na és akkor Toulalan mit mondjon?:D http://sofasport.no/wp-content/uploads/ ... ulalan.jpg
Ráadásul ez még pont egy fiatalosabb kép róla:D
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. február 6., szombat 17:09
na és akkor Toulalan mit mondjon?:D http://sofasport.no/wp-content/uploads/ ... ulalan.jpglestat írta:KAG írta:
"Fiatal"
A "30-nak nézlek cula" megvan nála is
Ès akkor diego costának mit mondanának? 50-nek?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 6., szombat 16:58
KAG írta:"Fiatal"Remy írta:Lukaku se szar, na... évről-évre jól teljesít és még mindig milyen fiatal. Ráadásul nem is élcsapatban.
A "30-nak nézlek cula" megvan nála is
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 6., szombat 16:49
"Fiatal"Remy írta:Lukaku se szar, na... évről-évre jól teljesít és még mindig milyen fiatal. Ráadásul nem is élcsapatban.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 6., szombat 16:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 6., szombat 16:08
Jövőre megy Kínába 60-ért.chronic írta:Ez a Mahrez gyerek rohadt tehetséges, Vardy az más. Ő élete mákjait tolja hétről hétre, de Mahrez még sokra viheti, minden megmozdulása veszélyes. 1v1-ben 10-ből 9-szer megcsinálja, simán szintet léphet, Arsenal szintű csapatban is kezdő lenne, utána meg hozhatjuk mi is 100 misiért.
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. február 6., szombat 16:00
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 15:42
Igen, elszámoltam.sebydani írta:13 meccs az, nem?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 6., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 15:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 6., szombat 15:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 15:18
tény, hogy fantörpikus, én viszont csak a tényeket írtam le.Anthony írta:Menjél már, kicsit több elismerést nekik (főleg majd ha nyernek), jönnek és megmutatják a sok sztárocskának, hogy szívből kell focizni, Abráék meg Glazerék szórják a pénzt, aztán jön a Leicester egy Ranierivel(!) és mutatják a fukkot az egész mezőnynek!hehe írta:tipikus egyszezonos csapat.
vannak ilyenek, semmit se fognak nyerni, de tény, hogy 1-2 játékos emiatt a szezon miatt fogja halálbakeresni magát jövőre.
Szerintem fantasztikus!
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 15:17
Remèlem a mi csoportunkba sorsolják oket majd jovore a BL-ben :ĐRemy írta:Filmbe illo teljesitmenyt tol a Leicester. De jo lenne ha vegen ok nyernenek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. február 6., szombat 15:14
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. február 6., szombat 15:13
Menjél már, kicsit több elismerést nekik (főleg majd ha nyernek), jönnek és megmutatják a sok sztárocskának, hogy szívből kell focizni, Abráék meg Glazerék szórják a pénzt, aztán jön a Leicester egy Ranierivel(!) és mutatják a fukkot az egész mezőnynek!hehe írta:tipikus egyszezonos csapat.
vannak ilyenek, semmit se fognak nyerni, de tény, hogy 1-2 játékos emiatt a szezon miatt fogja halálbakeresni magát jövőre.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 6., szombat 15:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 15:10
Ilyenek miatt nem nyert VB-t argentina.Ja meg olyanok miatt akinek 50 helyzet kell egy golhoz.Na ez itt off.BBeno írta:demichelis 3. gólja.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 6., szombat 15:09
Én azt nem értem, hogy mit keres ez az ember a foci világában? Nem látja senki se az okosok közül, hogy nulla az ember? Hihetetlen, hogy a mezei szurkolók bizonyos eseteket sokkal jobban látnak, mint a "profi szakemberek".BBeno írta:demichelis 3. gólja.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem