Ezt most fejezd be mert jön R.M.C.F. és majd jól megmondja hogy mennyire vak vagy és fogalmatlan.....hehe írta:meg hogy neymar azzal a hajjal tetkókkal bulizásaival semmire se viszi, bezzeg a munkamániás és fullprofi gareth bale.

HozzászólásSzerző: pekedli » 2016. február 6., szombat 18:52
Ezt most fejezd be mert jön R.M.C.F. és majd jól megmondja hogy mennyire vak vagy és fogalmatlan.....hehe írta:meg hogy neymar azzal a hajjal tetkókkal bulizásaival semmire se viszi, bezzeg a munkamániás és fullprofi gareth bale.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 6., szombat 15:52
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 14:55
akkor perez a haverom.rashidm írta:PFfffffff....Dupla D írta:pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
fú, ez de szar volt.![]()
![]()
Tényleg szar volt.
![]()
ON: tényleg volt ilyen? Olyasmit olvastam, hogy Pérez azért adta el Di maria-t meg Higuaint (állítólag), mert nem szereti az argentínokat...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 6., szombat 14:55
PFfffffff....Dupla D írta:pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
fú, ez de szar volt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 14:50
Ki mondta hogy nimand?Az egèsz másfajta aspektusbol alakult ki,mármint a vita,vissza kellene olvasni mielott vèlemènyt formálunk.De hogy idot sporoljak neked,a dolog onnan indult,hogy 18 millios fizetest akar,meg hogy kb 100 gurigába kerul.Erre reagáltam hogy ez a mai foci.gólokat. Ilyen, ilyen vagy ilyen gólokat nem lő minden nímand azért, bár lehet csak én látom úgy, hogy ezekhez az alaptudásnál több is kell.
A teljesitmènye el is van.De nem a futball tudása.Ugyan is ehhez a játèkhoz ma már,a tudás nem biztos hogy,feltètel.Konkrètan itt hangsulyzom a játèk tudásra gondolok.Régen se volt mindegyik jó csatár mezőnyben is zseni, Inzaghi pl megtestesítője volt mindannak, amit én nem szeretek, mégis elismert volt nemzetközi szinten emlékeim szerint
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 6., szombat 14:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 14:19
csak te látod úgy.Ilyen, ilyen vagy ilyen gólokat nem lő minden nímand azért, bár lehet csak én látom úgy, hogy ezekhez az alaptudásnál több is kell.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 6., szombat 13:59
rashidm írta:Nem nézi le senki szerintem. Ezek tények. Az igazság néha fáj.
Mondjuk ez szerintem enyhe túlzás azért Lewára - róla volt szó végig, szóval gondolom ő is beletartozik ebbe a kategóriába -, hogy szinte csak ezért lövi a gólokat. Ilyen, ilyen vagy ilyen gólokat nem lő minden nímand azért, bár lehet csak én látom úgy, hogy ezekhez az alaptudásnál több is kell.morientes írta:hogy hovatovább falusi kèpessègekkel megáldott csatárzsenik lovik a golokat szarásig,akik jol nagyra nottek ès tankal se lehet oket eltolni.Erre mondtam hogy tipikus lenyomata a mai futballnak.
Na jó, ez..Dupla D írta:pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 13:51
ja igen, meg hogy a brazilok partiarcok. (igaz, hogy mondjuk pl egy vébécím meg egy aranylabda után kezdték el élvezni az életet, de valóban, fujjfujj.)Dupla D írta:kihagytad, hogy fekete.hehe írta:az is megnevettet, hogy attól mert pl pogba egy balhés játékos megítélését kelti, kb azért mert be van festve a haja![]()
![]()
volt már ilyen blikk szintű hír, hogy Perez nem szereti a feketéket, ezért nem igazoljuk le Pogbát.![]()
pedig jól járnánk vele, betörnénk vele a feketepiacra.![]()
fú, ez de szar volt.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. február 6., szombat 13:46
kihagytad, hogy fekete.hehe írta:az is megnevettet, hogy attól mert pl pogba egy balhés játékos megítélését kelti, kb azért mert be van festve a haja![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 13:44
A youtube nem annak szólt. Lewa meg sokkal ügyesebb az említett embereknél, nem tudom, hogy minek keverted őket ide.rashidm írta:Nem nézi le senki szerintem. Ezek tények. Az igazság néha fáj. Az, meg hogy "nézz youtube-on akkor videókat"... ne nevettess...Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.Attól hogy lövi a gólokat, attól még nem lesz überbrutálzseni csatár. Ez olyan, mint amikor (nem itt, máshol) odavoltak/vannak Gomez-ért meg Müller-ért. Közben meg csoda, hogy nem esnek el a saját lábukban.
Feszültnek érzed magad? Morientessel és hehevel beszélgettem, egyik válaszolt, másik eltűnt. Szerintem nem feszültség keltő, ha érvelsz valami mellett, de ha bántja a lelked... Továbbra is Ronaldo nálam is az etalon csatár poszton, de mai (!) viszonylatban egy Lewandowskira ne mondják már, hogy nem top csatár. És Ibrával ellentétben a lengyel a BL-ben is alkot. A válogatottban is alkot. És azért a Bundes és Ligue 1 között is van nem kevés különbség.ziro4vr írta:Mikor írtam olyat, hogy te le akarnád igazolni?Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
Az a baj hogy csak általánosítasz és gerjeszted ezzel a feszkot feleslegesen. Ki degradál?
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. február 6., szombat 13:40
Nekem a hajam hullik ettől, a mai mércével dumától..Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 6., szombat 13:37
Nem nézi le senki szerintem. Ezek tények. Az igazság néha fáj. Az, meg hogy "nézz youtube-on akkor videókat"... ne nevettess...Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 6., szombat 13:34
Mikor írtam olyat, hogy te le akarnád igazolni?Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 13:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 13:16
Te pedig nèhány forumozot ha nem ugy gondolja ahogy te.Továbbra is rendkívül ledegradáltok pár játékost.
Mondjuk R9 meg Lewa kozott is van èlet.A kapitány ott volt naggyábol kozèpen.Nem Raul volt a mondandóm lényege, csak vettem alapul egy sikeres csatárt aki 10ed annyira volt driblis mint R9
Nem a kilencvenes èveket sirom vissza,hanem a játèkot.Nagy J-vel.Itt a lényeg azon van, hogy racionálisan kéne megítélni manapság a játékosokat, mert a 90es évek elmúltak, ez van most nekünk, a múltból pedig nem lehet megélni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 12:58
...MesQueUnClub írta:Nem Raul volt a mondandóm lényege, csak vettem alapul egy sikeres csatárt aki 10ed annyira volt driblis mint R9 . Itt a lényeg azon van, hogy racionálisan kéne megítélni manapság a játékosokat, mert a 90es évek elmúltak, ez van most nekünk, a múltból pedig nem lehet megélni.morientes írta: Ki beszèlt itt Raulrol?Ha valaki szerint Lewa hasonlo kaliber,itt hagyom abba...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 12:53
Ennyire.Ahogy neked az,hogy hovatovább falusi kèpessègekkel megáldott csatárzsenik lovik a golokat szarásig,akik jol nagyra nottek ès tankal se lehet oket eltolni.Erre mondtam hogy tipikus lenyomata a mai futballnak.Morientes!!!!!!!!!! attól, mert a stílusa nem tetszik, attól még bőven top kategória a mai felhozatalba, ez ennyire érthetetlen?
Senki sem állitja be annak,lásd fentebb.Igaz neked Mario Gomez is az egyik szivugyed voltRáadásul tök nímand állítjátok be, pedig nem az.
Dehogy szoritotta ki.Csak ott nem kozèpen játszik,hanem szèlen.Agüero meg magasan túl értékelt szerintem itt. Higuaín is kiszorította/szorítja is rendre a válogatottban, pedig nem egy edző keze alatt volt már. Talán nem véletlenül.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 12:52
Nem Raul volt a mondandóm lényege, csak vettem alapul egy sikeres csatárt aki 10ed annyira volt driblis mint R9 . Itt a lényeg azon van, hogy racionálisan kéne megítélni manapság a játékosokat, mert a 90es évek elmúltak, ez van most nekünk, a múltból pedig nem lehet megélni.morientes írta: Ki beszèlt itt Raulrol?Ha valaki szerint Lewa hasonlo kaliber,itt hagyom abba...
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem