HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 13:41
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. február 6., szombat 13:40
Nekem a hajam hullik ettől, a mai mércével dumától..Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 6., szombat 13:37
Nem nézi le senki szerintem. Ezek tények. Az igazság néha fáj. Az, meg hogy "nézz youtube-on akkor videókat"... ne nevettess...Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 6., szombat 13:34
Mikor írtam olyat, hogy te le akarnád igazolni?Kerlon írta:Nem degradáltam le senkit, csak nem értem, hogy minek néztek le pár játékost. Mai mércével top játékosokról beszélünk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 13:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 13:16
Te pedig nèhány forumozot ha nem ugy gondolja ahogy te.Továbbra is rendkívül ledegradáltok pár játékost.
Mondjuk R9 meg Lewa kozott is van èlet.A kapitány ott volt naggyábol kozèpen.Nem Raul volt a mondandóm lényege, csak vettem alapul egy sikeres csatárt aki 10ed annyira volt driblis mint R9
Nem a kilencvenes èveket sirom vissza,hanem a játèkot.Nagy J-vel.Itt a lényeg azon van, hogy racionálisan kéne megítélni manapság a játékosokat, mert a 90es évek elmúltak, ez van most nekünk, a múltból pedig nem lehet megélni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 12:58
...MesQueUnClub írta:Nem Raul volt a mondandóm lényege, csak vettem alapul egy sikeres csatárt aki 10ed annyira volt driblis mint R9 . Itt a lényeg azon van, hogy racionálisan kéne megítélni manapság a játékosokat, mert a 90es évek elmúltak, ez van most nekünk, a múltból pedig nem lehet megélni.morientes írta: Ki beszèlt itt Raulrol?Ha valaki szerint Lewa hasonlo kaliber,itt hagyom abba...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 12:53
Ennyire.Ahogy neked az,hogy hovatovább falusi kèpessègekkel megáldott csatárzsenik lovik a golokat szarásig,akik jol nagyra nottek ès tankal se lehet oket eltolni.Erre mondtam hogy tipikus lenyomata a mai futballnak.Morientes!!!!!!!!!! attól, mert a stílusa nem tetszik, attól még bőven top kategória a mai felhozatalba, ez ennyire érthetetlen?
Senki sem állitja be annak,lásd fentebb.Igaz neked Mario Gomez is az egyik szivugyed voltRáadásul tök nímand állítjátok be, pedig nem az.
Dehogy szoritotta ki.Csak ott nem kozèpen játszik,hanem szèlen.Agüero meg magasan túl értékelt szerintem itt. Higuaín is kiszorította/szorítja is rendre a válogatottban, pedig nem egy edző keze alatt volt már. Talán nem véletlenül.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 12:52
Nem Raul volt a mondandóm lényege, csak vettem alapul egy sikeres csatárt aki 10ed annyira volt driblis mint R9 . Itt a lényeg azon van, hogy racionálisan kéne megítélni manapság a játékosokat, mert a 90es évek elmúltak, ez van most nekünk, a múltból pedig nem lehet megélni.morientes írta: Ki beszèlt itt Raulrol?Ha valaki szerint Lewa hasonlo kaliber,itt hagyom abba...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 12:44
Erről van szó, totálisan irreális pár játékos megítélése.MesQueUnClub írta:Costa!!!Kerlon írta:Full átlag? Azért szerez mindenki annyi gólt. De most komolyan, akkor mondjátok meg, hogy szerintetek ki a TOP 5 csatár manapság.![]()
![]()
Na jó vicc volt, egyébként tegnap írtam le pont a véleményem ezzel kapcsolatban, nem lehet egy R9 az etalon, ő magasan kiemelkedett azon a poszton 1 all time válogatottban is így lenne.
Szerk.: Pontosabban etalonnak etalon, csak ne ő legyen már a viszonyítási alap, mert akkor igazából a valaha volt 9esek 99%-a full átlag, ezen értelmezés szerint, Raul is, mert ő se csinált olyanokat mint R9, márpedig ha ő is full átlag akkor komolyan érdemtelen ez a pedzegetés.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 12:41
Nem sokban kulonbozik az a bubdestol,csak a nèmet ligának nagyobb a hájpja.Nem tudom, hogy Zlatan miért lenne még top 5, mert elbóhockodik a francia bajnokságban?
Pedig mennyivel nèzhetobb foci az.És Agüerot sem érzem jobbnak, mint Lewat.
Ki beszèlt itt Raulrol?Raul is, mert ő se csinált olyanokat mint R9, márpedig ha ő is full átlag akkor komolyan érdemtelen ez a pedzegetés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. február 6., szombat 12:37
Valszeg annyi a különbség, hogy Lewat szereted, Pogbat meg nem.Kerlon írta:Én várnék Isco megítélésével, mert amit most nyújt az bőven jó és a csapat egyre csak csiszolódik. Pogbat meg eddig sem éreztem olyan jónak, mint ti és meg is vagyok győződve, hogy nem érné meg annyit belefektetni a "cserével" járó költségeket.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 6., szombat 12:33
Costa!!!Kerlon írta:Full átlag? Azért szerez mindenki annyi gólt. De most komolyan, akkor mondjátok meg, hogy szerintetek ki a TOP 5 csatár manapság.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 12:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 6., szombat 12:22
Dehogynem.Helyèn kezelem a dolgokat,a mai foci nèhány felvillanástol eltekintve,egy nagy rakás szar.de abszolút nem tudtok dolgokat a helyükön kezelni.
Benzema,Kun,Suarez,ès talán mèg Zlatan.Ès nincs 5.Kerlon írta:Full átlag? Azért szerez mindenki annyi gólt. De most komolyan, akkor mondjátok meg, hogy szerintetek ki a TOP 5 csatár manapság.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 12:05
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. február 6., szombat 12:00
Ezt már sokszor olvastam, úgyhogy mindenkitől kérdezem. Vannak neki komoly balhéi? Meg lehet olvasni rossz hozzáállásról edzéseken, vagy bárhol máshol? Mert a játéka szerintem egyre inkább javul - legalábbis amit most láttam, az bőven hasznosabb, mint 2 éve a VB-n pl -, vannak felesleges dolgai, de ez meg nem akkora tragédia, a játékstílusából adódik szimplán. Ellenünk a Bl döntőn is például 100%-ig alávetette magát a csapatnak, nem volt se nagyképű, se öncélú.. Úgyhogy azon kívül, hogy egy páwa gyerek, mit kell rajta változtatni? Nagyképű megnyilvánulásai vannak sokszor, de a hozzáállásával én még nem láttam semmi gondot, és pl Neymar állítom többet balhézik a pályán, mint a francia.___Samy___ írta:Bár egy roppant nehezen nevelhető figura lehet, de ha Zidane sem tud rá pozitívan hatni, akkor senki.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 6., szombat 11:49
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 6., szombat 11:45
nem nézem le, csak fullátlag.Kerlon írta:Mondjuk nem tudom, hogy miért nézitek le ennyire Lewa-t. Valaki nem a farkán pörgeti a labdát, aztán már egy nímand. Pedig nagyon nem az. Persze irreális a fizetési igénye, de abszolút nem tudtok dolgokat a helyükön kezelni.
igazi ignorant barom, azontúl, hogy ölte a focit, vaszeg a mai napig nem jutott el az info hozzá, hogy ronaldo csak úgy tudta volna tartani a versenysúlyát, ha doppinglistán szereplő motyót szed a pajzsmirigyproblémájára.Fabio Capello: ”Mondtam Ronaldonak, hogy fogyjon le”
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. február 6., szombat 11:38
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem