chronic írta:Igen. Jó lenne megverni őket Neymarostúl, Messistűl. De kikkel? Ott játszik a világ három legjobb támadó játékosa, ez azt hiszem nem túlzás. Sose voltunk egy Juve, akik brusztolnak, játszós csapat vagyunk, csak a bökkenő,hogy van minimum egy csapat aki jobb ebben, az pedig az ősi rivális. Mourinho megcsinálta, vele megvertük őket, csak közben lerombolta azt amiért Real Madrid a Real Madrid. Anti focit kell ellenük tolni, másképp erőből nem igazán lehet őket megverni. 90 perc alatt úgyis elmegy 2-3-szor Neymar vagy Messi úgy,hogy abból gól van. Legutóbb Suarez is elment kétszer. Az meg,hogy lassan halmozzák a triplákat mi meg a nulla kupás szezonokat marha nevetséges.
Anno a bayern megcsinálta, kétszer is. Szerintem a mi keretünk jobb annál a bayernnél, ha Zidane feltüzeli őket nem lesz nagy baj. Nem szégyen kikapni tőlük ez igaz, csak nem mind1 hogyan. A 0-4 az tipikus példája a mostani csapatunk mentalitásának, bepucsítva alárendelni magunkat nekik... Nekem csak ezzel van bajom. De, ha összekapják magukat a srácok és futnak harcolnak és nem kapnak golt az első 15 percben akkor bármi lehet. Bár erre ott az ellenpldánk is, amikor Bale nélkül aláztuk őket.(Ha bale a pályán van annyi kontrából kitömjük őket, 3-1 helyett 5-6-7 golt berámolva). Az pedig, hogy ott a 3 legjobb támadó, arra nem tudok mit mondani. Elismerem, hogy jók, de azért Benzema és Bale formája nekem nagyon is bíztató. Ronaldo meg minden Barca elleni meccsen hajt szoval van remény. Bl döntőben meglátjuk... vagymi azt soha

szívroham elvinne az 100