Remélem Sevillába viszik majd,ha már tavaly lehetett Barcelonában.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. február 5., péntek 10:53
HozzászólásSzerző: chronic » 2016. február 5., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 5., péntek 10:08
Sajnos o nem zseni,csak zseniálishadd szopjon a kis nagyképű...
Mèg hozzá kellene csapni A.Sanchezt,ès kèsz a Harlem Globetrotters foci változataLa wa + Aguero aztán jó lenne még Benzema mellé, alig lenne így a pályán hasonló stílusú játékos![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 5., péntek 9:13
ikarus93 írta:Realista24 írta:
Ezt a logikát sosem értettem. Elmegy egy, es jön helyette kettő. A pályán ugyanúgy 11 lehet, nem?![]()
Amúgy meg nem kell minden meccset 4 góllal nyerni, nem a gólok száma határozza meg egy csapat hosszútávú eredményességet szerintem, hanem a középpálya, ami ha megteremti az összhangot a védelem es a támadok között akkor nincs gond.
Ezzel vitatkoznék, lásd a BM.
Talán az egyik legerősebb középályájuk van a mezőnyben, és még se tudnak se minket se a Barcát megverni.
Azért mert elől van egy Lewa aztán annyi, Müller még az aki néha belebotlik a labdába.
De míg nekik van egy Lewa,Müller,Robben akik kegyetlen jó focisták, de nem egy MSN szint, de még a BBC-t is jobbnak tartom.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. február 5., péntek 9:07
Realista24 írta:
Ezt a logikát sosem értettem. Elmegy egy, es jön helyette kettő. A pályán ugyanúgy 11 lehet, nem?![]()
Amúgy meg nem kell minden meccset 4 góllal nyerni, nem a gólok száma határozza meg egy csapat hosszútávú eredményességet szerintem, hanem a középpálya, ami ha megteremti az összhangot a védelem es a támadok között akkor nincs gond.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. február 5., péntek 9:06
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 5., péntek 9:02
Akkor ha azt nézzük, hogy van egy 190es keret, és a lényeg a KP lehető legminőségibb kihozatala, egy Pogba+Alexis is kijönne abból az összegből, vagy arra gondolván, hogy Modricnak már nem sok van vissza (bár remélem még sok mert kell egy ilyen játékos a mai labdarugásba) akkor akár meg lehetne próbálkozni egy Verratti pogba kettősel, bár az meg lehet, hogy tömeg lenne a kp-n.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 5., péntek 8:52
Ezt a logikát sosem értettem. Elmegy egy, es jön helyette kettő. A pályán ugyanúgy 11 lehet, nem?MesQueUnClub írta:Egyelőre nem Neymart kell pótolnunk, hanem nektek Cé-t ha lép, és abból a 190ból sztem kijönne a Lewa+Agüero csomag.KAG írta:190 ből amúgy bőven tudnák pótolni, semmivel nem lennének kb gyengébbek.
szerintem egy Agüero aranyat érne abba a csapatba. És akkor még mindig maradna pénz 1 normális Kp-ra
HozzászólásSzerző: kodo » 2016. február 5., péntek 8:45
Viszont Ronaldot pótolni célszerűbb Neymarral, mint a Lewa+Agu duoval akiknek sem a helyet nem latom a csapatban, es meg csak nem is a jovo emberei.Egyelőre nem Neymart kell pótolnunk, hanem nektek Cé-t ha lép, és abból a 190ból sztem kijönne a Lewa+Agüero csomag.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. február 5., péntek 8:28
Egyelőre nem Neymart kell pótolnunk, hanem nektek Cé-t ha lép, és abból a 190ból sztem kijönne a Lewa+Agüero csomag.KAG írta:190 ből amúgy bőven tudnák pótolni, semmivel nem lennének kb gyengébbek.
szerintem egy Agüero aranyat érne abba a csapatba. És akkor még mindig maradna pénz 1 normális Kp-ra
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. február 5., péntek 7:38
+1, hadd szopjon a kis nagyképű...hehe írta:A kulonbseg ott van, hogy az első 3 mind az ottani teljesítményéért lett aranylabdas.morientes írta: R.Carlos,Robinho,Kaká,Marcelo....
Robicarlos kilog a sorból, mert 10 evolúció messze a legjobb bhv volt, sőt valaha volt legjobb.
Nekem amúgy nem kene neymar mint ahogy messi sem.
En akkor örülnék már végre ha a legerosebb barcat huznank kukira, nem pedig folytatnank a már több mint 10! éve tartó tendenciát. Ez lenne sztem korrekt es férfias teljesítmény, nem a lebronjames féle szánalmas dolog
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 5., péntek 7:36
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 5., péntek 7:04
Nem mindegy hogy 10 pár kinai cipot veszek egy air max árábol...El Unico írta:Soha nem adnék 190 millót egyetlen játékosért sem. De még 150-et se.
Abból azért elég szépen be lehet vásárolni...
Ott van Lajos.Kun nem igazán szèlso,bár klasszik cenrernek sem mondanám.szerintem egy Agüero aranyat érne abba a csapatba. És akkor még mindig maradna pénz 1 normális Kp-ra
Brazilok volt szo.Erre reagáltam.Amugy adom.A kulonbseg ott van, hogy az első 3 mind az ottani teljesítményéért lett aranylabdas.
Robicarlos kilog a sorból, mert 10 evolúció messze a legjobb bhv volt, sőt valaha volt legjobb.
A das beszállna mèg avval a kis aproval,nem lenne ott gond.Ha eredmènyt,meg szèp focit akar a nèp,akkor a brazil szuksèges elem.Amugy meg,sztm vagy Cèt vagy Balet passzolná a klub,de mindkettot biztosan nem.Oké hogy Neymar, meg hogy brazil meg hehe kedvence, de 190 milla? Ne nevettessetek már... kabaré az egész. Senki nem ér ennyit. Ha meg eladnánk Cr-t meg Bale-t... ki jönne helyettük? Abból a pénzből jönne Neymar aztán ennyi. Ugyanott vagyunk ahol a part szakad...
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 5., péntek 5:56
El Unico írta:Soha nem adnék 190 millót egyetlen játékosért sem. De még 150-et se.
Abból azért elég szépen be lehet vásárolni...
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 5., péntek 3:07
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 4., csütörtök 23:14
Szerintem te sem fakadnal sirva, ha itt kotne ki es o is reszt vallalna a "kukizasban".hehe írta:
Nekem amúgy nem kene neymar mint ahogy messi sem.
En akkor örülnék már végre ha a legerosebb barcat huznank kukira, nem pedig folytatnank a már több mint 10! éve tartó tendenciát. Ez lenne sztem korrekt es férfias teljesítmény, nem a lebronjames féle szánalmas dolog
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 4., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 4., csütörtök 23:03
A kulonbseg ott van, hogy az első 3 mind az ottani teljesítményéért lett aranylabdas.morientes írta:R.Carlos,Robinho,Kaká,Marcelo....Sosem volt ez máshogy,általában a brazilok a Barcát favorizálták.
( Ronaldo,Rivaldo,Dinho stb)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 4., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. február 4., csütörtök 22:44
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem