nyárig kirúgják őt is és jöhet pelle

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. február 4., csütörtök 23:13
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. február 4., csütörtök 23:03
A kulonbseg ott van, hogy az első 3 mind az ottani teljesítményéért lett aranylabdas.morientes írta:R.Carlos,Robinho,Kaká,Marcelo....Sosem volt ez máshogy,általában a brazilok a Barcát favorizálták.
( Ronaldo,Rivaldo,Dinho stb)
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. február 4., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. február 4., csütörtök 22:44
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. február 4., csütörtök 22:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 4., csütörtök 22:12
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2016. február 4., csütörtök 21:56
Mert akkoriban nem volt ennyire foghíjas a felhozatal... jelenleg kit hoznal helyette? Aguerot netan? Masik szint... ahogy a tobbi is.miro írta:Csak nekem unalmas ez az állandó Neymar-Real Madrid ?dannen írta:végülis így jobban jár az apuka, a barca teletömte a zsebét, most meg mi fogjukamúgy nem hiszem, hogy az apja ilyet mondott volna, azt meg végképp, hogy nálunk fog játszani, de jó eljátszani a gondolattal és hatalmas lenne
![]()
![]()
Kicsit nagyobb játékosok is játszottak ott,és azokért nem sírtunk ennyire mint Ő érte..
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. február 4., csütörtök 21:41
R.Carlos,Robinho,Kaká,Marcelo....Sosem volt ez máshogy,általában a brazilok a Barcát favorizálták.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 4., csütörtök 20:19
Lehet, h igy van, de szerintem manapsag mar nagyon nincsenek olyan erzelmek klubok irant. Keves az olyan jatekos, mint Modric aki meg kevesebbert is jatszana a Realert. Brazilok jelenleg a kinai bajnoksagot favorizaljak.miro írta: Sosem volt ez máshogy,általában a brazilok a Barcát favorizálták.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 4., csütörtök 20:10
Sosem volt ez máshogy,általában a brazilok a Barcát favorizálták.numberone1 írta:
Most jelenleg nagyon nincsenek olyan jatekosok akik Neymarral vannak egy szinten, aki tenyleg egy Real szintu jatekos. Talan meg annyira elkotelezve sincs a barca mellett....persze lehet, h igen. Eleg komoly befektetes lenne az biztos. Szerintem mind ket fel szempontjabol elonyos is lehetne, mar ha a jatekos oldalan nincsenek erzelmek a katalanok fele.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. február 4., csütörtök 20:05
Most jelenleg nagyon nincsenek olyan jatekosok akik Neymarral vannak egy szinten, aki tenyleg egy Real szintu jatekos. Talan meg annyira elkotelezve sincs a barca mellett....persze lehet, h igen. Eleg komoly befektetes lenne az biztos. Szerintem mind ket fel szempontjabol elonyos is lehetne, mar ha a jatekos oldalan nincsenek erzelmek a katalanok fele.miro írta:Csak nekem unalmas ez az állandó Neymar-Real Madrid ?dannen írta:végülis így jobban jár az apuka, a barca teletömte a zsebét, most meg mi fogjukamúgy nem hiszem, hogy az apja ilyet mondott volna, azt meg végképp, hogy nálunk fog játszani, de jó eljátszani a gondolattal és hatalmas lenne
![]()
![]()
Kicsit nagyobb játékosok is játszottak ott,és azokért nem sírtunk ennyire mint Ő érte..
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 4., csütörtök 19:56
Csak nekem unalmas ez az állandó Neymar-Real Madrid ?dannen írta:végülis így jobban jár az apuka, a barca teletömte a zsebét, most meg mi fogjukamúgy nem hiszem, hogy az apja ilyet mondott volna, azt meg végképp, hogy nálunk fog játszani, de jó eljátszani a gondolattal és hatalmas lenne
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. február 4., csütörtök 14:26
Ezt még el is tudom hinniA Real ígéretet tett Neymar apjának, hogy kifizetik érte a 190 milliót. Ő ezt arra használja fel, hogy jobb szerződést kapjanak a Barcától.
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. február 3., szerda 18:46
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. február 3., szerda 18:22
Lehet, hogy mondta...csak ugye a hangsúly, meg a szövegkörnyezet. Nekem legalábbis ez kicsit vádlóan jött le, hogy nem cseszegetnék őket, ha a madridba megy, mert velünk kivételeznek. Szóval véletlenül sem volt pozitív megnyilatkozás ez szerintem.amúgy nem hiszem, hogy az apja ilyet mondott volna,
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 3., szerda 17:21
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. február 3., szerda 17:05
Azért ez erős.sebydani írta:Pérez indítja is a tranzakciótNeymar apja a bíróságon: "Jobban szerettem volna, ha a fiam a Realba megy. Akkor nem lettek volna ilyen problémáink."
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. február 3., szerda 16:33
Pérez indítja is a tranzakciótNeymar apja a bíróságon: "Jobban szerettem volna, ha a fiam a Realba megy. Akkor nem lettek volna ilyen problémáink."
HozzászólásSzerző: miro » 2016. február 3., szerda 14:03
Gondolom igaz..A SportYou jelentései szerint a Bernabéu gyepszőnyege okozhatta Bale sérülését...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. február 3., szerda 13:54
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem